Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger to studentermedhjælpere til vores studenterkorps i Center for Udgående K...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Interesserer du dig for dagtilbuds- og undervisningspolitik? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med at fremme kvalitetsudvikling på Børne- og Undervisningsministeriets område? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Center for Udgående Kvalitetsarbejde.

Om os
I Center for Udgående Kvalitetsarbejde har vi fokus på at understøtte dagtilbud, folkeskoler og ungdomsuddannelser i arbejdet med at skabe høj faglighed og trivsel for alle elever. Vi er ca. 125 medarbejdere, som er organiseret i teams. Medarbejderne er primært lærings-/praksiskonsulenter, der rådgiver og understøtter dagtilbud og skoler i deres arbejde med at løfte faglighed og trivsel og mindske negativ social arv. I vores arbejde er vi derfor både tæt på praksis og et led i ministeriets arbejdsgange.

Om arbejdsopgaverne
Som studentermedhjælper vil du blive tilknyttet et studenterkorps i centerets sekretariat. Sekretariatet løfter en bred vifte af opgaver, der understøtter både de udgående konsulenter og centerets øvrige medarbejdere. I korpset er der et godt studentermiljø med vidensdeling og samarbejde studenterne imellem. Du vil indgå i tæt samarbejde med de mange teams i centeret, og du vil derfor blive involveret i en bred vifte af opgaver, herunder:

  • indsamling og bearbejdning af data om dagtilbud og skoler, herunder arbejde med Excel og SurveyXact, f.eks. i forbindelse med evalueringer og ledelsesinformation
  • generelle skriveopgaver som for eksempel referater, notater, vidensopsamlinger m.m.
  • opsætning, layout og korrekturlæsning af materialer, powerpoints mv.
  • afholdelse af og teknisk understøttelse i forbindelse med webinarer
  • planlægning af og deltagelse på konferencer og andre større arrangementer
  • diverse ad hoc-opgaver, bestillinger mv.

Om dig
Vi forestiller os, at du læser en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse, fx sociologi, statskundskab eller anden relevant uddannelse, og at du har interesse for dagtilbuds- og undervisningsområdet. Vi lægger vægt på, at du:

  • er ambitiøs, grundig og griber opgaver an med stor selvstændighed og engagement
  • er opsøgende, nysgerrig og har gode samarbejdsevner
  • er analytisk og har flair for indsamling og bearbejdning af data og viden, opsætning af figurer, tabeller mv. bl.a. i Excel og PowerPoint
  • er god til skriftlig kommunikation og kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale

Løn- og ansættelsesvilkår
Som udgangspunkt bliver du ansat til 15 timer om ugen. Vi er fleksible i forbindelse med eksamensperioder mv. Vi tilbyder desuden mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, som fx at kunne anvende transporttiden som arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tilsiger det.

Du bliver ansat som studentermedhjælper efter fællesoverenskomsten mellem Offentligt Ansattes Organisationer og Finansministeriet og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. i staten. Vi stiller krav om studieaktivitet under ansættelsen som studentermedhjælper.

Ansættelsessted: Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Vil du vide mere?
For spørgsmål om konkrete arbejdsopgaver eller andre faglige spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte personaleleder Annegrete Larsen på telefon 21 67 64 63. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag d. 28. august 2022. Stillingen ønskes besat snarest muligt eller pr. 1. oktober 2022. Du søger stillingen via knappen Søg stillingen eller via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 31. august. Til samtalen vil der indgå en kort caseopgave.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1