Værtinde/ vært til wellness klinik søges deltid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en smilende, udadvendt og detaljeorienteret værtinde/ vært til kundeservice, bookingarbejde og rengøring af vores hyggelige massage og wellness klinik i Kbh. K.

Arbejdstiden ligger mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-19, hver anden lørdag kl. 10-19, og du har fri om onsdagen (kan blive tirsdag).

Udover at yde en særdeles god 1-til-1 kundeservice, består jobbet af bookingarbejde, rengøring og renholdelse af klinikken. Du vil være ansvarlig for at lukke og gøre klinikken klar til åbning næste dag.

Du forstår og skriver dansk og engelsk, da vi både har danske og udenlandske klienter.
Du kender godt til word og excel, ligesom du gerne har arbejdet med kasse- og/eller bookingsystem tidligere. Du har et skarpt øje for detaljer, så vores klinik altid ser pæn og ren ud, og sidst men ikke mindst elsker du at arbejde et med service på et eksklusivt og personligt niveau, hvor klienten er helt i fokus. Du er ikke-ryger.

Vi er et team på op til 20 massører og receptionister. Vi har 4-6 behandlere på job ad gangen men altid kun 1 værtinde/vært, så du skal kunne arbejde selvstændigt, samtidig med at du udstråler overskud og ro.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående så send en ansøgning til Mette på [email protected]. Du skal vedhæfte CV og foto. Husk at skrive at du søger stillingen som Receptionist i emnefeltet.

Egnede kandidater indkaldes løbende, og så længe denne annonce er aktiv, er stillingen ledig.

Med venlig hilsen

Mette Stendell Jensen, Indehaver

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1