Fuldmægtige/konsulenter søges til arbejdet med skovområdet i Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du forstkandidat eller har anden naturfaglig baggrund og trives du i et fagligt stærk miljø? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i kontoret for Vild Natur og Biodiversitet i Miljøministeriets departement.

Du får et spændende job i et godt arbejdsmiljø helt tæt på de øverste beslutninger i ministeriet. Du får mulighed for at få en central rolle i forhold til de vigtigste prioriteter på natur- og skovområdet. Du vil derfor både få et bredt overblik over natur- og miljøpolitikken og få indsigt i de processer, der driver arbejdet i ministeriet og på tværs af Slotsholmen.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Vi søger to kollegaer til team Nationalparker, Skov, Jagt og Vildt, som bl.a. er sekretariat for Skovrådet og Vildtforvaltningsrådet, og hvor Klimaskovfonden er forankret. Du kommer til at arbejde bredt med skovområdet, hvor opgaverne bl.a. vil være med ansvar for statens arealer, skovrejsning, bæredygtigt træ og skovenes bidrag til klimareduktioner, privat skov, skovplanen mv. Der lægges vægt på opgaveløsning i samarbejde med andre ministerier, på tværs af teamet og kontoret som helhed, hvorfor du også vil komme til at berøre andre fagområder.

Du trives godt i et fagligt stærkt miljø og har lyst til at arbejde med politikudvikling og natur- skov- og biodiversitetsregulering tæt på ministeren og Folketinget. Vores arbejdsplads er præget af et højt tempo og godt humør. Vores arbejdsfællesskaber består af dygtige og engagerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der alle deler en interesse og lyst til at arbejde med naturområdet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være ministerbetjening, herunder at udarbejde beslutningsoplæg og kvalitetssikring af bidrag fra styrelser og andre ministerier, udspil, mødemateriale m.m. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med dine kolleger i departementet, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og andre statslige myndigheder, EU samt en bred vifte af interessenter. Der kan forekomme rejseaktivitet, særligt ifm EU-regulering.

Kvalifikationer/kompetencer
Du har en naturvidenskabelig kandidatuddannelse, gerne forstkandidat el.lign. med stærke faglige kompetencer. Din specifikke opgaveportefølje vil blive sammensat efter dine kvalifikationer og erfaring.

Der lægges vægt på:

  1. Interesse for at arbejde politisk med naturområdet og særligt skov.
  2. Effektivitet og evne til at tilrettelægge, styre og drive processer. Du arbejder velstruktureret med et godt overblik, så sagerne kommer hele vejen rundt, og bliver belyst fra alle vinkler.
  3. Fagligt stærk og med en analytisk tilgang til opgaveløsningen.
  4. Stærke samarbejdsevner og gåpåmod. Du er opsøgende og god til at inddrage og samarbejde med kolleger, styrelser, ministerier og organisationer. Du tager gerne ansvar for at få processen fremad og i mål, og du finder det motiverende at arbejde med mere end et område.
  5. Gode formuleringsevner, der gør, at du kan fremlægge sager præcist og med klart blik for det væsentlige og med øje for modtageren.

Vi tilbyder alle nye medarbejdere et godt onboardingsforløb med mulighed for en stejl læringskurve med udvikling og spændende opgaver. Kontorets medarbejdere er opdelt i faglige teams og dine arbejdsopgaver løses i tæt samarbejde med dine kolleger i kontoret.

Hvem er vi?
Vi arbejder med natur- og biodiversitetspolitik til lands og til vands. En af de store opgaver i kontoret er arbejdet med skovplanen, skovrejsning, etablering af mere urørt skov og 15 naturnationalparker, en strategi for truede arter, gennemgang af regulering på naturområdet samt indsatser for havmiljøet. Opgaverne i kontoret dækker herudover jagt- og vildtforvaltningsområdet, Danmarks fem nationalparker, forvaltning af naturområder, f.eks. Natura 2000 områder, offentlighedens adgang til naturen m.m. Hertil kommer en bred portefølje af EU og internationale opgaver inden for kontorets emnefelt.

Kontoret i departementet er kendetegnet ved at have en høj grad af minister- og Folketingsbetjening samt et stort fokus på regelarbejde, herunder udarbejdelse af ændringer af love og bekendtgørelser. Arbejdet sker i tæt dialog med Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen og andre ministerier. Vi er opdelt i seks teams, hvoraf tre teams arbejder med naturen på land. Vi arbejder selvstændigt i teamet, og vi lægger stor vægt på et uformelt miljø med kollegial sparring, hvor der også tages initiativ til sociale aktiviteter. Vi er et kontor med mange fagligheder, uddannelser og erfaringsniveauer - fra nyuddannede til meget erfarne medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Stillingen er på fuld tid.

Din ansættelse er afhængig af kvalifikationer som fuldmægtig eller konsulent. Derudover vil der være mulighed for at forhandle individuelt tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Du kommer til at arbejde i Miljøministeriets departement, Slotsholmsgade 12, København K.

Tiltrædelse den 1. december 2022.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Kongerslev på tlf. 2114 7643 eller kontorchef Charlotte Brøndum på tlf. 4116 3836.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse senest torsdag den 20. oktober 2022 kl. 12:00.

Der forventes afholdt samtaler i uge 43.

Indkaldes du til samtale, vil du derhjemme skulle løse en opgave af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 20. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0