AC-generalist med interesse for internationalt arbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Interesserer du dig for kulturpolitik, policyudvikling og internationalt samarbejde? Kunne du tænke dig at komme helt tæt på de politiske beslutningsprocesser, nationalt og internationalt, og bliver du motiveret af at finde solide løsninger på politisk og fagligt komplekse problemstillinger? Så er du måske vores kommende kollega.

Kontoret for Analyse og Kulturøkonomi søger en ny kollega til en spændende og udfordrende stilling med en bred vifte af opgaver inden for national kulturpolitik og det internationale kultursamarbejde. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om jobbet

Analyse og Kulturøkonomi varetager en række tværgående opgaver i Kulturministeriet med vægt på tværgående koordinationsopgaver, dataindsamling, udarbejdelse af analyser på tværs af ministeriets fagområder. Samtidig har kontoret ansvar for ministeriets internationale kultursamarbejde samt opfølgningen på COVID-19-indsatsen på kulturområdet.

Du vil blandt andet komme til at sidde med en bred pallette af opgaver inden for det internationale område. Der vil her være et særligt fokus på EU-samarbejdet, bl.a. med det kommende danske formandskab i 2025 for øje. Herudover vil du sammen med gode kollegaer skulle løse opgaver i relation til Kulturministeriets deltagelse i andre multilaterale fora og bilaterale samarbejder. Det er opgaver, der kræver planlægning, koordinerings- og samarbejdsevner samt tæt inddragelse af øvrige enheder i departementet, Slots- og Kulturstyrelsen samt andre ministerier, ambassader, institutioner og andre aktører.

Det er vigtigt, at du trives med forskelligartede opgaver, og i en rolle der kræver en stor portion ansvar, selvstændighed og evne til selv at drive processerne. Du skal ligeledes kunne trives med at være Kulturministeriets ansigt udadtil, da stillingen kræver en bred kontaktflade. Det forventes, at der vil være en vis rejseaktivitet ifm. deltagelse i møder, ministerbesøg mv. i udlandet. Vi forestiller os, at du bl.a. har en stor interesse for EU-samarbejdet og synes det spændende at følge med i international politik, der spiller ind på kulturområdet og det internationale kultursamarbejde.

Du vil også naturligt blive tænkt ind i kontorets øvrige opgaver, hvor der både kan være tale om langsigtede analyseopgaver, håndtering af pludseligt opståede tværgående opgaver på kulturområdet, generel ministerbetjening mv.. Du skal derfor hurtigt kunne omstille dig og sætte dig ind i nye områder.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Er en stærk analytiker, som kan omsætte analyse til proces og politik
  • Har interesse for kulturpolitik og det internationale område og evt. erfaring fx fra et ministerium og/eller ophold på en ambassade, et kulturinstitut eller anden international organisation
  • Har gode sprogkundskaber, primært engelsk, men også gerne andre sprog
  • Er udadvendt og kan deltage aktivt på internationale møder
  • Kommunikerer sikkert og kan formidle budskaber kort og præcist.

Departementet lægger vægt på, at medarbejderne har brede kompetencer og kan indgå i opgaveløsning på tværs.

Vi tilbyder

Kulturministeriet er en attraktiv og professionel arbejdsplads med højt ambitionsniveau. Vi ønsker at fastholde dygtige medarbejdere og tilbyder gode karrieremuligheder, herunder muligheden for at prøve kræfter med nye arbejdsopgaver og fagområder ved intern rokering mellem fagkontorer. Du vil få stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for at udvikle dig. Du vil blive en del af en arbejdsplads, der organiserer sig efter de politiske mål, og som arbejder aktivt for at nå dem. I ministeriet arbejder vi dynamisk med vores interne organisering, så vi kan levere hurtigt og effektivt.

Du vil få en varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på – ofte med kort frist – at levere løsninger, der står på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag.

Du vil få gode og ambitiøse kolleger. Vi bakker hinanden op for at opnå de bedste resultater.

Om os

Kontoret for Analyse og Kulturøkonomi arbejder med generel politikudvikling med udgangspunkt i et solidt fundament af data og analyser, som kontoret også medvirker aktivt til at tilvejebringe.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som fuldmægtig på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Akademikerne.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte kontorchef Sune Thvilum-Kannegaard på telefon 41 39 39 99 eller på mail [email protected]. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-Partner Mette Nørgaard Nielsen på telefon 29 42 58 24 eller på mail [email protected].

Ansøgning

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den 23. oktober. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 43.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1