Kollega til internationale opgaver i Social-, Bolig og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kollega til internationale opgaver i Social-, Bolig og Ældreministeriet

I Kontoret for Jura og International bidrager vi til, at ministrene kan føre regeringens politik ud i livet. Vi varetager danske social-, bolig og ældrepolitiske interesser i det internationale samarbejde.

Vi søger lige nu en generalist med samfundsvidenskabelig baggrund til varetagelse af internationale opgaver.

Stillingen
Vi søger dig, der har mod på at kaste dig ud i et bredt internationalt opgavefelt. Du kan fx komme til at arbejde med forberedelse af det danske EU-formandskab i 2025, EU-rådsmøder, andre faglige EU-netværk og fora, Danmarks eksaminationer på menneskerettighedsområdet, varetagelse af Danmarks interesser i det nordiske samarbejde, FN og i Europarådet, samt bilaterale opgaver i forbindelse med studieture til eller besøg fra udlandet.

Du får en arbejdsdag, der kan være både travl og uforudsigelig, men også spændende. Vores opgaver spænder bredt, og der er mulighed for at komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver. Stillingen omfatter rejseaktivitet.

Om dig
Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse og det vil være en fordel med et par års erfaring fra en politisk styret organisation.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har internationalt udsyn og interesse.

  • Bevarer overblikket, skaber resultater og trives, selvom det går hurtigt, og arbejdsdagen kan være uforudsigelig.

  • Kan arbejde selvstændigt og varetage repræsentative opgaver udadtil.

  • Kan håndtere både at skulle løse både egne opgaver og bidrage til andres opgaveløsning.

  • Er god til at samarbejde og skabe netværk.

  • Leverer gode og gennemarbejdede produkter.

  • Formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt, både på dansk og engelsk.



Kontoret
Du bliver en del af Kontor for Jura og International i afdelingen Ældre, familier og Jura. Vi er et tværgående juridisk og internationalt kontor, og vi har både fagansvar for egne sagsområder og en understøttende funktion i forhold til resten af huset.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i kontoret, på tværs af departementets kontorer og med kollegaer i vores styrelser.

Departementet
I Social-, Bolig og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet som fuldmægtig efter AC-overenskomsten.

Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Forventet tiltræden 1. maj 2023 eller snarest muligt.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til kontorchef Anita Hørby, tlf. 41851110/ mail: [email protected].

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 17. marts 2023 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1