Adjunkt/lektor med forskningsprofil inden for forebyggelse og behandling af sygdom og skader i bevægeapparatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

På Københavns Professionshøjskole (KP) er det ambitionen, at vores forskning skal besvare udfordringer i praksis. Til at styrke forskningssatsningen ”ARBEJDSLIV – Forebyggelse og behandling af sygdom og skader i bevægeapparatet” på Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser (ITJ), søger vi en adjunkt/lektor med tydelig forskningsprofil inden for anvendelses- og praksisrettet forskning.

Om jobbet
Vi tilbyder dig ansættelse i et dynamisk og spændende forsknings- og udviklingsmiljø i vækst.

Dine opgaver som adjunkt/lektor på ITJ vil bestå af følgende aktiviteter:

  • Udvikle, facilitere og gennemføre forskningsprojekter i samarbejde med ansatte på ITJ, andre institutter på KP samt relevante eksterne parter fra f.eks. region, kommuner og universiteter
  • Søge eksterne midler fra offentlige og private fonde og puljer til instituttets forskningsprojekter
  • Formidle viden indhentet fra ITJ's forskningsaktiviteter, herunder publicering af artikler i internationale tidsskrifter
  • Medvirke til at udvikle og vedligeholde stærke nationale og internationale forskernetværk
  • Inddrage studerende i forsknings- og udviklingsprojekter herunder vejledning af bachelorprojekter
  • Integrere viden om forskning, forskningsresultater m.m. på grunduddannelsen
  • Varetage undervisning på fysioterapeutuddannelsen.

Om dig

  • Du har som minimum erhvervet ph.d.-grad
  • Du har erfaring med projektudvikling og projektledelse af forsknings- og udviklingsprojekter inden for praksisrettet forskning omhandlende forebyggelse og/eller behandling af skader og sygdom i bevægeapparatet
  • Du har relevant nationalt og internationalt netværk og har dermed et godt grundlag for samarbejde på tværs af andre forskningsinstitutioner, samt offentlige og private aktører
  • Du har dokumenteret erfaring med at indhente ekstern finansiering til forskningsprojekter
  • Du har stærke formidlingskompetencer, herunder publicering af forskningsresultater i fagfællebedømte tidsskrifter
  • Du har undervisnings- og vejledningserfaring.

Om os
På ITJ er det ambitionen, at vores forskning skal besvare udfordringer i praksis. For at lykkes med det, er samarbejde med både praksis, det organisatoriske ledelseslag i kommuner, regioner m.m. og andre videninstitutioner essentielt.

Forsknings- og Udviklingsmiljøet på ITJ er tæt forbundet med instituttets fire uddannelser, undervisere og studerende. ITJ har ca. 100 undervisere ansat, hvoraf 18 undervisere har opnået ph.d.-grad, og yderligere tre er igangværende ph.d.-studerende. Instituttet har ca. 1800 studerende, som i løbet af uddannelsesforløbet har mulighed for at blive tilknyttet FoU-aktiviteter, f.eks. som studentermedhjælp, i praktikforløb, i bachelorforløb og/eller som forskningssemesterstuderende. Du får således mulighed for at præge fremtidens sundhedsuddannelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. marts 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorbedømmelse, ansættes du på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår, medmindre du anmoder om at blive lektorbedømt efter den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (2013-ordningen). Vælger du det sidste, skal du vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (fast-track ordningen). Læs mere under 'Interesseret'.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N, men der kan forventes mødeaktivitet på KP’s øvrige lokationer herunder Campus Nordsjælland.

Ansøgning

  • Motiveret ansøgning
  • CV indeholdende dokumentation for uddannelse/efteruddannelse, forskning, erhvervs- og undervisningsmæssig erfaring samt akademiske meritter og positioner
  • Oversigt over tidligere forskningsbevillinger – både som med- og hovedansøger
  • Publikationsliste.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte docent Mette Kreutzfeldt Zebis på tlf.: +45 51632437.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 09-01-2023.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorkvalificering, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere i vejledning til anmodningen

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 24
3. oktober 2024 25
2. oktober 2024 24
1. oktober 2024 25
30. september 2024 27
29. september 2024 27
28. september 2024 26
27. september 2024 26
26. september 2024 26
25. september 2024 25
24. september 2024 24
23. september 2024 23
22. september 2024 24
21. september 2024 24
20. september 2024 27
19. september 2024 28
18. september 2024 27
17. september 2024 24
16. september 2024 26
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25