Kan du skabe og afvikle events om Danmarks vigtigste uddannelser?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

På Københavns Professionshøjskole handler det ikke bare om, hvad vi vil være – men hvem vi vil være det for.
Vil du være noget for vores studerende? Er du udadvendt og vild med at være sammen med unge? Er du fuld af kreative ideer til at engagere studerende i studielivet? Og vil du formidle oplevelser af vores uddannelser til fx Åbent Hus eller Ungdommens Folkemøde? Så er det dig, vi søger.

Om jobbet
Du skal være med til at udvikle og planlægge oplevelseskoncepter, der kan bidrage til at synliggøre vores uddannelser for potentielle studerende samt tiltrække og engagere nuværende studerende i studielivets mange tilbud.

Vi arbejder med at engagere vores nuværende studerende og ‘onboarde’ dem i studielivet – for at give dem det bedst mulige studieliv. Vi ønsker at skabe stolthed, tilknytning og sammenhørighed og gøre vores studerende til gode ambassadører for Københavns Professionshøjskole.

Alt dette kan du være med til gennem planlægning og afvikling af events og samfundsrelevante debatter. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt over Åbent Hus-arrangementer til Folkemødet på Bornholm, Ungdommens folkemøde samt vores egen studiefestival: KP Festival.

Derudover hjælper du med formidling af vores uddannelsesinstitution og vores mange forenings- og kulturtilbud for studerende eller vores arbejde med KP-Højskole, hvor vi sammen med studerende og undervisere diskuterer tidens store temaer for at vække genklang og eftertænksomhed.

I stillingen skal du:

  • Arbejde selvstændigt med at planlægge og gennemføre forskellige typer af arrangementer enten for nuværende studerende eller for kommende studerende
  • Designe og konceptualisere forskellige typer af events samt stå for den praktiske afvikling sammen med kollegaer fra hele KP
  • Kunne motivere og sparre med vores studerende + tale med mange forskellige slags mennesker
  • Trives med at manøvre med ro og med fokus på praktiske løsninger i en til tider travl og uforudsigelig hverdag
  • Skabe events i samspil med de øvrige kommunikations- og kampagneaktiviteter på KP.

Om dig
Vi forestiller os, du har en baggrund i performance design, eventplanlægning, kommunikation eller lign. på bachelor- eller kandidatniveau samt har erfaring med ud- og afvikling af tilbud eller kulturoplevelser, der kan tiltrække og engagere unge.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har erfaring med udvikling og afvikling af events, foredrag, arrangementer og lign.
  • både kan skabe, planlægge og eksekvere events
  • er åben, udadvendt, velformuleret og imødekommende af natur. Du kommer i daglig kontakt med mange studerende og medarbejdere
  • kan tilføre teamet god energi, arbejde professionelt og at du er fuld af gode ideer
  • er struktureret, praktisk anlagt og har gode projektkoordinatoregenskaber.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde sammen med frivillige eller selv har ydet en frivillig indsats over en længere periode og har erfaring med at understøtte og koordinere frivilligt arbejde.

Du vil blive ansat på Københavns Professionshøjskole og få 45 dygtige kolleger i Ledelses- og Kommunikationssekretariatet. Du bliver tilknyttet kommunikationsenheden, som består af 18 kolleger, der arbejder med projekter, intern og ekstern kommunikation, herunder presse, marketing, rekruttering og brobygning og web. Du vil blive en del af det team, der har ansvaret for brobygning- og rekrutteringskampagner, rekrutteringsevents og studielivskommunikation på Københavns Professionshøjskole.

Om os
Du kommer til at sidde i et kreativt team, der arbejder med ekstern kommunikation, rekruttering, brobygning og studielivskommunikation. Sammen skal I synliggøre mulighederne for at uddanne sig på KP, studiemiljøet på vores campusser og det frivillige foreningsliv, der findes blandt vores studerende.

Vi tilbyder
Et fagligt udfordrende og uformelt miljø med dygtige og engagerede kolleger. Tempoet er i perioder hektisk med korte deadlines og kreative løsninger, men vi vægter højt at hjælpe hinanden i dagligdagen. Vi tilbyder en familievenlig og spændende arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. marts 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799, København V. Der kan også forekomme opgaver og møder på andre af KP's lokationer i Københavnsområdet. Vi vægter den fysiske arbejdsfællesskab højt men arbejder også hjemmefra via bl.a. online-møder.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Pia Svejgaard Pedersen på [email protected] eller tlf.: +45 41897004 eller kommunikationskonsulent Julie Berggren Jensen på [email protected].

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 09-01-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6