Docent til forskning og udvikling om velfærdsteknologier og professionsfaglig teknologiforståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du lyst til at opbygge og udvikle forskning og udvikling af velfærdsteknologier og professionsfaglig teknologiforståelse i sygeplejerske- og ernæringsuddannelserne i samarbejde med studerende, undervisere og praksis?

Sygeplejerske- og ernæringsuddannelserne har tre Forsknings- og Udviklingsprogrammer, henholdsvis: ”Hverdagsliv med kronisk sygdom””, ”Fremtidens Ældreomsorg og pleje”, samt ”Stærke studerende”.
Docenten (seniorforskeren) i dette opslag skal arbejde inden for programmet ”Stærke studerende”.

Den virkelighed og det arbejdsliv, vores dimittender går ind i, er i stigende grad digitaliseret. Derfor skal studerende kunne vurdere og mestre velfærdsteknologier i deres professionelle virke. Det stiller nye krav til den undervisning og didaktik, vi bedriver på vores uddannelser. Derfor søger vi på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser en docent, der kan være med til at udvikle forskningsbaserede indsatser omkring velfærdsteknologi og teknologiforståelse.

Som docent kommer du til at spille en central rolle i at styrke vidensgrundlaget for undervisning relateret til velfærdsteknologier og professionsfaglig teknologiforståelse i tæt samarbejde med praksis. Du bliver drivkraften i at fremme og facilitere omsætning af forskning og udvikling af undervisning samt skabe engagement og nysgerrighed blandt underviserne og studerende.

Vi ønsker at løfte kompetencer i teknologiforståelse og har en forventning om, at den samlede indsats kommer til at styrke uddannelsernes vidensgrundlag inden for velfærdsteknologier og professionsfaglig teknologiforståelse.

Om jobbet
Dine ansvarsområder som docent på ISE vil være at:

  • styrke uddannelsesaktiviteter på det velfærdsteknologiske område
  • styrke forsknings- og udviklingsaktiviteter på områderne velfærdsteknologiske og professionsfaglige teknologiforståelse samt skabe sammenhæng til det eksisterende vidensgrundlag og fagmiljø på uddannelserne
  • publicere nationalt og internationalt inden for feltet
  • hjemtage ekstern finansiering til egne og fællesprojekter på området
  • udvikle, implementere og synliggøre innovative tilgange i undervisningen og udviklingen af velfærdsteknologiske områder.

Dit arbejdsområde og gennemslagskraft understøttes ved:

  • At samarbejde med forskere om eksisterende projekter med relevans for det didaktisk og velfærdsteknologiske område, herunder samarbejde med Praksis og Innovationshuset og private aktører
  • At samarbejde med underviserne om uddannelsernes udvikling af professionsfaglig teknologiforståelse og -anvendelse
  • At indgå i et lokalt miljø, under forskningsprogrammet ’Stærkere studerende’, hvor der samarbejdes og tilbydes sparring på tværs af programmets projekter
  • At indgå i centrale og tværprofessionelle forsknings- og udviklingsaktiviteter på KP blandt forskere med fokus på velfærdsteknologi, professionsfaglig teknologiforståelse og innovative undervisningsformer.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • har ekspertviden og har publiceret inden for det velfærdsteknologiske område relateret til praksis
  • indgår i eller har indgået i forskningsgrupper med velfærdsteknologier eller teknologiforståelse som omdrejningspunkt
  • har erfaring med at engagere og inddrage studerende i udviklingen og afprøvningen af nye former for undervisning
  • har erfaring med inddragelse af yngre forskere og undervisere i forsknings- og udviklingsaktiviteter samt afprøvningen af nye former for undervisning
  • har erfaring med samarbejde med praksis
  • har dokumenteret erfaring med ledelse af forskningsprojekter, herunder erfaring med at søge ekstern finansiering
  • har undervisnings- og/eller vejledningserfaring på professionshøjskoleniveau, kandidatniveau og ph.d.-niveau.

Om os
Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser er en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Vi er i alt 6 docenter, som refererer til ernæring- og sygeplejerskeuddannelsernes forskningsleder. Forskningsmiljøet er tværfagligt på tværs af de to uddannelser og tæller flere videnskabelige baggrunde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som docent med start den 1. november 2023. Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Som udgangspunkt er stillingen fuldtids, men der vil være mulighed for delansættelse med en anden institution.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.m.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med, at stillingen skal besættes, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.m.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk og se vores strategi. Læs mere om ernærings- og sygeplejerskeuddannelserne.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Grete Baad Holdt Brorholt på tlf.: +45 24296339.

Interesseret?
Send din ansøgning* via ansøgerknappen senest den 15-06-2023.

*Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV, en publikationsliste samt maksimum tre udvalgte publikationer, som du ønsker inddraget i bedømmelsen. Du må gerne motivere valget af publikationer ift. stillingsopslaget. Du skal desuden vedhæfte dokumentation for undervisning, fx i form af et undervisningsportefolio, samt en forskningsplan, som du har skrevet ind i denne skabelon.

Det eksterne, videnskabelige bedømmelsesudvalg skal vurdere dine faglige kvalifikationer, mens dine samlede kvalifikationer vil blive vurderet af et internt ansættelsesudvalg. I kriterier ved docentbedømmelse kan du orientere dig om det grundlag, ansøgerne bedømmes på af det eksterne bedømmelsesudvalg.

Der vil blive foretaget en præselektion ift. kandidaternes kvalifikationer inden videresendelse af kandidater til bedømmelse i det eksterne bedømmelsesudvalg.

Vurderingsprocessen med inddragelse af begge udvalg forventes at finde sted i ugerne 27 - 41.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Se https://www.digitaldisruptionmedia.com/jobs/piccolinepiccolo-sges-snarest
    • Øvrige
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Studentermedarbejder til Klimaklar Produktionsvirk...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring grøn omstilling og ønsker du at bidrage til en bæredygtig fremtid og virksomhedernes værdiskabelse? DI’s afdeling for Strategiske indsatser søger en engageret studentermedarbejder til vores lærings- og rådgivningsprogram Klimaklar Produktionsvirksomhed.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Assisterende Head Chef, fuldtid til a la carte Res...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Head Chef til a la carte Restaurant Mør på Scandic Kødbyen. Vi ved, at du ta’r ansvar på din vagt, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. januar 2025 25
25. januar 2025 25
24. januar 2025 25
23. januar 2025 25
22. januar 2025 23
21. januar 2025 24
20. januar 2025 24
19. januar 2025 25
18. januar 2025 25
17. januar 2025 25
16. januar 2025 24
15. januar 2025 23
14. januar 2025 22
13. januar 2025 22
12. januar 2025 22
11. januar 2025 22
10. januar 2025 23
9. januar 2025 23
8. januar 2025 22
7. januar 2025 22
6. januar 2025 22
5. januar 2025 22
4. januar 2025 22
3. januar 2025 22
2. januar 2025 22
1. januar 2025 22
31. december 2024 24
30. december 2024 24
29. december 2024 24
28. december 2024 24
27. december 2024 24