Metodestærk projekt-og porteføljeleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har lyst til at arbejde i en dynamisk organisation, og brænder du for at drive digitale projekter med udgangspunkt i brugernes behov? Så er du måske den erfarne og engagerede projektleder, som vi søger.

Københavns Professionshøjskole (KP) er med sine 2.000 ansatte og 20.000 studerende en af de største uddannelsesinstitutioner i landet. Vi skal gøre nytte af de fordele en stor organisation giver, samtidigt med at have vores studerende og øvrige brugere i centrum for alt, hvad vi laver.

Vi har for nyligt gennemført en større undersøgelse, der har været med til at sætte spot på, hvad der spænder ben for, at de studerende oplever en friktionsfri, digital brugeroplevelse under deres uddannelse på KP. Disse resultater understøtter vores egne gennemførte brugerrejser af organisationens friktioner både for studerende og ansatte.

Ambitionen om friktionsfri brugerrejser sætter retning for vores mange projekter. En spændende opgave som kræver, at vi gør tingene anderledes – det fordrer nye måder at arbejde på, nye måder at tænke på og nye metoder at arbejde med.

I den forbindelse har vi brug for en erfaren og metodestærk kollega, der kan være med til at udvikle og implementere en ny projektmodel og stå for porteføljestyring af vores mange spændende projekter.

Samtidig skal du være projektleder på projekter af forskellig karakter på tværs af vores organisation. Et job som kræver, at du både har forståelse for forretningens behov og mål og for de tekniske muligheder og begrænsninger, der findes inden for IT.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af at:

  • være projektleder på forskelle typer af digitale projekter
  • medvirke til at udvikle og implementere en ny projektmodel, der sikrer en ensartet og effektiv projektstyring og -rapportering
  • lave porteføljestyring af vores projekter og programmer
  • facilitere og deltage i projekt- og programrelaterede møder og workshops.

Vi forventer, at du har:

  • fem års erfaring som projektleder, gerne fra en større og kompleks organisation
  • solide kompetencer inden for projekt- og programmetodik, værktøjer og processer, gerne agile modeller og design thinking
  • erfaring med at udvikle og implementere projektmodeller og porteføljestyring
  • gode kommunikations- og samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen
  • en struktureret, analytisk og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde
  • en høj grad af selvstændighed, initiativ og ansvarlighed.

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende og udfordrende job i en dynamisk og ambitiøs organisation
  • Et professionelt og engageret team af kolleger
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø med fleksibilitet, frihed og tillid.

Din arbejdsplads
Du vil blive en del af Digitalisering, it og bibliotek (DIB) og til dagligt være knyttet til Forretnings-IT, som er en afdeling med 10 ansatte med forskellige baggrunde. En afdeling hvor vi lægger stor vægt på et godt kollegaskab, og at det skal være sjovt at gå på arbejde. Dit arbejde vil være tæt knyttet til den overordnede strategi for IT-området.

Vi understøtter KP med udvikling, indkøb og implementering af digitale løsninger. Samtidig er vi systemejere for institutionens IT-systemer og tilsikrer, at løsningerne anvendes på bedste vis i forretningen. IT spiller en vigtig rolle i opfyldelsen af KP's strategi, herunder den digitale ambition.

DIB er præget af stort engagement og viden på området, og det samme kendetegner alle afdelingerne, som bidrager til de digitale løsninger på KP. Vi arbejder struktureret med projekter og systemer og har både en ambitiøs og social omgangsform. Du vil få kollegaer, der kan hjælpe dig med kontakten til alle dele af KP, og du vil møde imødekommenhed hele vejen rundt på KP.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 01-02-2024 eller hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N. Der er både muligheder for at komme til adressen med Metro, bus, såvel som at få tildelt en P-tilladelse. Der vil forekomme aktiviteter på Københavns Professionshøjskoles øvrige adresser.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Birgitte Basse Gade på tlf.: +4551380388.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 14-12-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N
  • Torsdag den 14. december 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 24
20. september 2024 27
19. september 2024 28
18. september 2024 27
17. september 2024 24
16. september 2024 26
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28