Studentermedhjælper til Københavns Rådhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København NV

Har du webarbejde og UX helt ind under huden?
Skriver du, så alt går op i en højere enhed?
Er du skarp til at gribe de bolde, dine kollegaer kaster fra kampagneopgaver, hjemmesider og mange andre kommunikationsprojekter på Københavns Rådhus?
Og vil du samtidig elske at arbejde for København og københavnerne? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Koncernkommunikation.


København vokser i disse år med flere tusinde nye københavnerne om året. En markant udvikling med mange muligheder, problemstillinger og dilemmaer, som også kalder på stærk kommunikation.

Vi mangler lige nu en dygtig studentermedhjælper til Koncernkommunikation i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning, som vil indgå i et stærkt, fagligt fællesskab på rådhuset med to teams og 25 kolleger.

Jobbet:
Du bliver en del af vores kommunikations- og presseteam, og du kommer til både at sidde med egne opgaver og hjælpe dine kolleger i teamet med en bred vifte af kommunikationsopgaver på strategisk og operationelt niveau.

Din primære opgave bliver, sammen med vores to webkonsulenter, at rådgive og vejlede forvaltningens lokale webredaktører om at gennemskrive og overføre indhold til kommunens nye webplatform, som løbende bliver taget i brug i 2021. Derudover vil du få opgaver med bl.a.:

  • Opbygning af web- og intrasider (Drupal 9)
  • Fyrværkerikampagne – fra udvikling til eksekvering online og offline

Du:

  • Har læst minimum 1 år på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation og IT
  • Har et flydende og korrekt skriftsprog og kan skrive til web, sociale medier, kampagnematerialer m.m.
  • Har erfaring med at arbejde i Drupal 9
  • Har gerne erfaring med projektledelse fra en praktikstilling eller et lignende job
  • Er vant til at indgå i faglige samarbejder – og kan arbejde struktureret med blik for både kvalitet og deadlines

Os:
Koncernkommunikation består af en flok dygtige, engagerede medarbejdere, der arbejder professionelt og effektivt med mange grene af kommunikationsfaget – lige fra presse, kampagner, events og sociale medier over forandrings- og ledelseskommunikation til grafik og design. Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til et godt grin og sociale stunder med hinanden.

Vi lægger stor vægt på samarbejde, faglighed og en proaktiv tilgang til kommunikation, så vi skaber mest mulig værdi for vores organisation og for københavnerne.

Økonomiforvaltningen har blandt andet ansvar for Københavns byudvikling, infrastruktur og kollektiv trafik, kommunens erhvervs- og vækstpolitik, København som sikker by, kommunens budgetter, kommunens ejendomme og nybyggerier, digitalisering samt større begivenheder som Tour de France.

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads. Læs mere om Københavns Kommune her.

Det praktiske:
Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. september. Jobbet er 18-24 timer om ugen, og der er tale om en tidsbegrænset stilling, som udløber den 31. januar 2022.

Kontakt:
Hvis du vil vide mere om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte teamleder Ulrich Harre på 2486 5023 eller kommunikationschef Amanda Justesen på 2947 8526.

Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link senest onsdag den 11. august 2021

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 5
14. august 2024 5
13. august 2024 4
12. august 2024 5
11. august 2024 6
10. august 2024 5
9. august 2024 6
8. august 2024 5