Strukturerede og metodestærke studentermedhjælpere til Fagligt Center i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København NV

Vil du arbejde med understøttelse af forskellige kerneopgaver i en politisk styret organisation? Er du struktureret og systematisk i din tilgang til opgaveløsning? Og er du tilmed interesseret i børne- og ungeområdet? Så er et job som studentermedhjælper i Fagligt Center måske noget for dig.

Fagligt Center (FAC) er en stabsenhed i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning (BUF), hvis primære opgave er at understøtte ledelsesstrengen. Centeret udfører opgaver, der er politisk eller administrativt strategisk prioriteret, og som har et bydækkende perspektiv. Centeret leverer bl.a. data, analyser, koncepter, overblik, systematik og kompetenceudvikling.

Til at understøtte de forskellige opgaver i FAC søger vi nu nogle dygtige og ansvarsbevidste studentermedhjælpere.

Alt efter din profil og kompetencer samt den aktuelle opgaveportefølje vil du blive tilknyttet ét af følgende teams i FAC:

  • Visitation og Tilsyn
  • Dagtilbud, Fritid og Unge
  • Skole, Inklusion og Sundhed

Dine opgaver
Dine opgaver som student i FAC vil være afvekslende, men som udgangspunkt forankret inden for det team, du bliver ansat i. Af og til vil der være opgaver på tværs af FAC, hvor studenterhjælp bliver koordineret af FAC’s studenterkoordinator. Derfor er det vigtigt for os, at du både holder af at fordybe dig inden for et afgrænset opgaveområde, men samtidig altid er klar til at træde til og give en hånd med, når det kommer til opgaver ad hoc med kort frist andre steder i FAC.

Eksempler på studenteropgaver i FAC:

  • Understøttelse af administrative opgaver i både projekter og den daglige drift, fx generel sagsbehandling, kontraktudarbejdelse, journalisering, indkøb via kommunens SAP-baserede indkøbssystem Kvantum, opdatering af mødeplaner og andre overblik samt opgaver ifm. visitationsprocesser og borgersagsbehandling (registrering og fordeling af sager, udsendelse af afgørelsesbreve til borgere og samarbejdspartnere, aktindsigter, indhentelse af betalingstilsagn/kontrakter, opdatering i systemer og andre overblik etc.)
  • Mødeforberedelse, herunder koordinere og booke møder og lokaler, udarbejdelse af dagsordener, mødemateriale og beslutningsreferater samt klargøre mødelokale, hente kaffe, rydde op efter møder m.m.
  • Udarbejdelse af spørgeguides til evalueringer og mindre analyseopgaver samt udarbejdelse af oplæg, overblik og notater
  • Bistå med hjælp til opsætning og layout samt korrektur på materiale, fx PowerPoint-præsentationer og rapporter
  • Opgaver ad hoc på tværs af FAC

Kompetencer og personlige egenskaber
Vi forventer at:

  • Du læser på en relevant, akademisk uddannelse, og du har mindst to år tilbage af dine studier
  • Du er superbruger i Excel, og du arbejder hjemmevant i hele Office-pakken og har generelt gode it- og systemkompetencer
  • Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner, og du kan formidle forskellig information og data i et modtagerorienteret og fejlfrit sprog
  • Du er metodestærk og har gode analytiske evner, du er grundig og struktureret, og du følger altid dine opgaver helt til dørs
  • Du kan skabe overblik ved at bryde lange processer ned i enkle aktiviteter
  • Du trives både med at arbejde selvstændigt og i samarbejde på tværs af fagligheder
  • Du har et veludviklet servicegen, og du er altid klar på at give en hjælpende hånd med der, hvor behovet opstår
  • Du er imødekommende, positivt indstillet og mødestabil

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med høj faglighed, gode kolleger og alsidige arbejdsopgaver – og mulighed for at få masser af erfaringer og læring med i rygsækken. Ud over teamet du ansættes i, vil du også blive en del af et studenterfællesskab på tværs af FAC, som du kan dele erfaringer og socialt netværk med.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftaler om studerendes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. Det er en forudsætning, at du er studieaktiv. Den gennemsnitlige arbejdstid er 15 timer om ugen. Arbejdstiden er i dagtimerne og kan i en vis udstrækning tilrettelægges fleksibelt, så det tager hensyn til dit studie.

Tiltrædelse hurtigst muligt – dog senest 1. oktober 2021. Arbejdsstedet er Børne- og Ungdomsforvaltningen, Gyldenløvesgade, 1600 København V.

Spørgsmål til stillingerne
Du er velkommen til at kontakte leder for Kompetenceudvikling og Ressourcer Lotte Ravnholt Christensen på 6138 8583 (i uge 31 og 32) eller studenterkoordinator Diana Lund Jessen på 5163 7082 (i uge 32).

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4