Akademisk generalist med god procesforståelse til forretnings- og politikudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger en kollega, som vil være med til at videreudvikle den datadrevne offentlige sektor ved at være bindeled mellem os og anvenderne, og ved at udarbejde og koordinere politikindspil om styrelsens langsigtede opgaver og forretning.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund, og vi sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger. Styrelsen er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet og bidrager til den grønne omstilling.

Du kommer til at indgå i kontoret ’Dataunderstøttet Forvaltning’, der har til opgave at fremme nye værdiskabende anvendelser af data og digital infrastruktur på tværs af den offentlige sektor og i samarbejde med den private sektor. Kontoret arbejder med formulering af indspil til politiske initiativer og udvikling af styrelsens langsigtede opgaver og forretning. Vi varetager grunddatasamarbejdet sammen med anvenderne og fremmer den brede anvendelse af geodata. Vi har brug for en mere på holdet.

Dine arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil være alsidige og kan variere. Dine primære opgaver vil være:
  • At understøtte og drive samarbejde op imod grunddataanvendere. Arbejdsopgaverne består i at koordinere og gennemføre møder, følge op på beslutninger og udvikle området ved at tænke med i forhold til dagsordener og nye vinkler. Dertil direkte dialog med anvenderne.
  • At koordinere styrelsens indsats i det fællesoffentlige digitaliseringssamarbejde. Du skal dels drive og styre processen, dels omsætte styrelsens faglige kompetencer til politik- og forretningsudvikling i form af konkrete indspil til det tværoffentlige arbejde.


Om dig
Du har en akademisk uddannelse, som kan være samfundsfaglig eller geofaglig. Du har måske nogle års erfaring fra Centraladministrationen. Eller du er nyuddannet med mod på at lære et nyt område at kende.

Du kan genkende dig selv i følgende:
  • Trives med en alsidig opgaveportefølje, som kræver samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • Har gode skriftlige formidlingsevner og gode præsentationsevner og kan ’oversætte’ meget faglig tekst til letforståeligt sprog
  • Har blik for detaljen samtidig med, at du kan overskue helheden
  • Arbejder analytisk og struktureret og kan både skabe og drive processer
  • Er teamspiller, der nyder at indgå i samarbejde på tværs af faggrænser og organisation


u må meget gerne være nysgerrig på den teknologiske udvikling, men du behøver ikke vide noget om grunddata og/eller det tværoffentlige digitaliseringssamarbejde. Vi skal nok lære dig alt, hvad du får brug for at vide om det. Du skal bare have lyst til at lære og bringe din faglighed i spil.

Vi tilbyder
Du kommer med på holdet i ’Dataunderstøttet Forvaltning’. Vi har fokus på at sikre, at de frie offentlige data udvikles og målrettes offentlige og private dataanvenderes behov. Dette sker gennem løbende dialog og samarbejde med de konkrete anvendere af grund- og geodata. Du skal være med til at sætte retningen sammen med 11 skarpe kolleger med forskellig akademisk baggrund. Du bliver en del af en fagligt engageret arbejdsplads med højt til loftet. I ’Dataunderstøttet Forvaltning’ har vi spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med stor faglig spændvidde og fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får rig lejlighed til at udvikle dig gennem opgaverne, ligesom vi har gode muligheder for efteruddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-medarbejder i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner.
Tiltrædelse 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Sine Valbjørn Schlüter på telefon 4172 9019, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 8. august 2021. Samtaler forventes afholdt d. 13. august 2021.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 3
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 5
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2