International praktikant i foråret 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København NV

Ungdommens Røde Kors søger lige nu en praktikant til det internationale område i København i foråret 2022. Vil du have masser af erfaringer med, hvordan internationalt udviklingssamarbejde fungerer i en organisation som vores? Synes du at temaer som den globale klimakrise, FN’s verdensmål, og krig og flugt fra et ungeperspektiv lyder som spændende og vigtige emner? Og vil du være med til at gøre en reel forskel, mens du udvikler dig fagligt og i dit arbejdsliv? Så er det dig, vi søger som international praktikant!

Du bliver en del af en ambitiøs og dynamisk organisation med højt til loftet. Vores praktikanter spiller en vigtig rolle i det daglige arbejde, og du er garanteret et indholdsrigt forløb med masser erfaring og ansvar.

Vores mission

I Ungdommens Røde Kors arbejder vi ud fra en mission om, at alle kan være noget særligt for nogen. Vi mener, at alle børn og unge fortjener troen på sig selv, gode oplevelser, venskaber og nogle, der hepper på dem. Det er lige præcis den opgave, du skal hjælpe os med at udføre.

Dine arbejdsopgaver

Som en del af det internationale team er dine opgaver at understøtte projekter & indsatser, der er tilknyttet det internationale område, som indebærer fx Afrika, Mellemøsten, Europa og Grønland. I vores programafdeling har vi mange koblinger mellem det lokale og det globale arbejde. Derfor vil dine arbejdsopgaver kunne indeholde understøttelse af vores nationale indsatser såvel som vores internationale indsatser. Og vi har stor fokus på et stærkt samspil mellem det nationale og internationale. Som praktikant vil du også lære vores grundmetoder i Sprint og Life Skills, som vi bruger til at skabe en forskel for børn og unge både i Danmark, men også ude i verden.

Vi justerer dine arbejdsopgaver til dine kompetencer og interesser, men dine opgaver kunne f.eks. være:

  • Understøttelse og udvikling af vores frivilliggrupper; herunder motivation og ledelse af frivillige
  • Udvikling og udarbejdelse af materiale og indhold til uddannelsestilbud for frivillige herhjemme og internationalt.
  • Research- og skriveopgaver, f.eks. at forfatte tekster til fondsansøgninger til eksempelvis CISU, DUF eller lignende.
  • Projektafvikling, herunder mindre opgaver ift. dokumentation, evaluering og rapportering
  • Udførelse af workshops og undervisningsforløb for skoler & institutioner som led i vores projektforløb med fokus på den globale klimakrise og et nyopstartet projekt om unge i krig og på flugt i samarbejde med Dansk Røde Kors.
  • Støtte til online og offline træning i URK-metoder – herunder særligt vores Internationale Youth Leadership Academy, hvor du vil få rollen som tovholder og koordinator i samarbejde med en konsulent.
  • Sikre vidensopsamling og formidling til interne og eksterne partnere
  • Administrative ad hoc-opgaver, der hører til vores daglige drift
  • Implementere vores strategi og understøtte indsatser for og med børn og unge

Vi forventer


At du er i gang med en videregående uddannelse – gerne med et internationalt fokus.
Du skal desuden kunne arbejde selvstændigt med egne opgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor tingene nogle gange går stærkt, og du skal have lyst til at samarbejde med frivillige. Derudover forventer vi, at du interesserer dig for internationalt arbejde.

Vi tilbyder
Som praktikant hos os bliver du en del af et socialt og inspirerende miljø. Du vil få mulighed for at kunne afprøve dine kompetencer i en organisation, der arbejder visionært og målrettet på at skabe indsatser, der kan give børn og unge de bedste muligheder for et godt liv. Du har mulighed for at påvirke dit arbejdsområde og gøre din indflydelse gældende i en organisation, der sætter sit præg på store dele af samfundsdebatten.
Du vil få en udtalelse, der reflekterer din indsats og kompetencer, og du vil modtage løbende sparring fra din praktikvært.

Din arbejdsplads


Din daglige arbejdsplads bliver på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat, Hejrevej 30 i København NV, hvor du kommer til at indgå i et uhøjtideligt miljø med ledelse, konsulenter, praktikanter, studentermedhjælpere og masser af frivillige.

Her er god stemning og et godt læringsmiljø – og så er der et rigtig godt fællesskab med de andre praktikanter med ugentlige møder, sociale events og samarbejde på tværs. Det er en dynamisk arbejdsplads, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med mange typer opgaver, og man oftest har mange bolde i luften.

Praktikperioden


Praktikken løber som udgangspunkt fra den 2. februar 2022 til den 17. juni 2022. Arbejdstiden er ca. 30 timer ugentligt, men med god mulighed for fleksibilitet ift. dit studie.

Praktikken er ulønnet.

Praktisk

Send dit CV og en ansøgning senest søndag den 5. december 2021. Samtaler finder sted hurtigst muligt herefter.

Har du spørgsmål?

Så kontakt programkonsulent Isa Benros på mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4