Miljøkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Som vores nye miljøkoordinator bliver du en del af sektionen, Ledningsnet, hvor du får 40 engagerede kolleger, der arbejder med vores fjernvarmenet. Nettet drives med varmt vand, som løbende udbygges i de nye byområder.

Dine primære arbejdsopgaver vil relatere sig til håndtering af diverse tilladelser, bl.a.:

  • Godkendelser og regulativer
  • Miljøgodkendelser for vores Spidslast
  • Tilladelser til bortledning af oppumpet grundvand fra udgravninger
  • Håndtere bortledning af aftappet fjernvarmevand samt iblanding af postevand fra brandhane eller tilsvarende
  • Håndtering af vores affald. Fraktioner, registrering af mængder m.v.

Derudover vil dine arbejdsopgaver relatere sig til ledningsarbejde og havari, f.eks.:

  • Generel vurdering af miljøforhold, herunder risiko for forurenet jord og vand, samt håndtering heraf i samarbejde med arbejdsmiljøgruppen
  • Rådgivning og stillingtagen til om der skal anvendes personlige værnemidler ved udgravningen og i givet fald hvilken type
  • Sikre en fortsat udvikling både i forhold til at forbedre arbejdsprocesser og metoder så vi reducerer ulykker, og at vi sikrer dokumentation af hændelser internt i Drift Fjernvarme
  • Håndtering og registrering af miljøuheld og miljøobservationer

Da der er tale om en nyoprettet stilling vil du have mulighed for at sætte dit præg på jobbet.

Gode samarbejdsevner og god til dokumentation og struktur

Du er sandsynligvis uddannet miljøteknolog eller tilsvarende og vi forestiller os, at du har interesse for drift og vedligehold samt at arbejde med tilhørende miljødokumentation og opfølgning på vores forskellige tilladelser. Du kan let håndtere Office-pakken samt apps på iPad og telefon, da det er noget, som du vil gøre brug af i din dagligdag.

Du skal kunne håndtere flere opgaver sideløbende, fra de største til de mindste, da du vil få en varieret dag med flere forskellige opgaver. Derfor er det også vigtigt, at du har en struktureret tilgang og kan prioritere din hverdag. Derudover er det vigtigt, at du er imødekommende og trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger på tværs i HOFOR og vores eksterne samarbejdspartnere.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af kørekort til personbil, kategori B.

40 engagerede kolleger ser frem til at byde dig velkommen

Du bliver en del af sektionen, Fjernvarme Drift, Ledningsnet, der består af 40 dygtige kolleger i tre teams med stor alders- og erfaringsmæssig diversitet. Det er et godt grundlag for daglig sparring og for nye bidrag til de mange opgaver vi løser hver dag. Hverdagen i sektionen, er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi lægger os i selen for at forbedre os, så vi hver dag bliver lidt bedre til at vedligeholde vores store varmenet. Du vil referere til teamlederen for Vedligehold i tæt samarbejde med teamlederen for Drift Projekt, og teamlederen for Net Drift.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 23. oktober 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Bo Jensen Møller, sektionsleder, på telefon 2795 2842.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse pr. 1. december 2022 eller snarest muligt efter nærmere aftale.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre siden.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København V

    Fri kontakt
    Do you want to support Danish companies with hands-on business development activities, and boost Danish companies’ export efforts in India? DI’s office in India is currently looking for highly motivated interns to assist Danish companies in India for 1-2 semesters.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 3
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 4
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3