Akademisk generalist til politikudvikling i et dynamisk miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at være med til at videreudvikle den digitale infrastruktur i den offentlige sektor? Vi søger en ny kollega der skal være bindeled mellem private dataanvendere, offentlige institutioner og Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. Du skal skrive politikindspil, arbejde med konkrete værditilbud og være med til at skabe værdi for både private og offentlige aktører.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund, og vi sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger. Styrelsen er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet.

Du kommer til at indgå i kontoret ’Dataunderstøttet Forvaltning’, som har til opgave at fremme nye værdiskabende anvendelser af data og digital infrastruktur på tværs af den offentlige sektor og i samarbejde med den private sektor. Kontoret arbejder med formulering af indspil til politiske initiativer og udvikling af styrelsens langsigtede opgaver og forretning. Vi varetager desuden grunddatasamarbejdet sammen med anvendere og registre og fremmer den brede anvendelse af data også ved hjælp af business intelligence.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne vil være alsidige og kan variere. Dine primære opgaver vil være:
  • At koordinere styrelsens indsats i det fællesoffentlige digitaliseringssamarbejde. Du skal dels drive og styre processen, dels omsætte styrelsens faglige kompetencer til politik- og forretningsudvikling i form af konkrete indspil til det tværoffentlige arbejde. Dette arbejde sker i tæt samspil med andre kontorer i styrelsen, eksterne samarbejdspartnere, vores departement og andre offentlige myndigheder
  • At være med til at udvikle nye anvendelsesmuligheder for data og digital infrastruktur. Arbejdet består i at følge udviklingen og i samspil med offentlige aktører arbejde for en mere effektiv forvaltning samtidig med, at der skabes rammer for datadrevet vækst i det private. Du får ansvar for at drive større analyser og interne afklaringsprocesser med henblik på at komme med bud på nye initiativer, hvor data kan bringes i spil
  • At bygge bro mellem det styrelsen som et hele og omverdenen. Det gøres ved at være i dialog både internt og eksternt og med varierende indsats deltage i konkrete projekter, analysearbejder og direkte relationer med interne og eksterne parter.


Om dig

Du har en akademisk uddannelse, som kan være samfundsfaglig, geofaglig eller noget helt tredje. Du har måske nogle års erfaring. Måske er du nyuddannet med mod på at lære et nyt område at kende. Du kan genkende dig selv i flg.:
  • Trives med en alsidig opgaveportefølje, som kræver samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • Har gode skriftlige formidlingsevner og gode præsentationsevner og kan ’oversætte’ styrelsens faglighed til letforståeligt sprog
  • Har blik for detaljen samtidig med, at du kan overskue helheden
  • Arbejder analytisk og struktureret og kan både skabe og drive processer
  • Er teamspiller, der nyder at indgå i samarbejde på tværs af faggrænser og organisation.


Du må meget gerne være nysgerrig på den teknologiske udvikling, men du behøver ikke have forudgående kendskab til data og digitalisering. Vi skal nok lære dig alt, hvad du får brug for at vide om det. Du skal bare have lyst til at lære og bringe din faglighed i spil.

Vi tilbyder

Du kommer med på holdet i ’Dataunderstøttet Forvaltning’. Vi har fokus på at sikre, at de frie offentlige data udvikles og målrettes offentlige og private dataanvenderes behov. Dette sker gennem løbende dialog og samarbejde med de konkrete anvendere af grund- og geodata. Du skal være med til at sætte retningen sammen med 11 skarpe kolleger med forskellig akademisk baggrund. Du bliver en del af en fagligt engageret arbejdsplads med højt til loftet. I ’Dataunderstøttet Forvaltning’ har vi spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med stor faglig spændvidde og fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får rig lejlighed til at udvikle dig gennem opgaverne, ligesom vi har gode muligheder for efteruddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som AC-fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse 1. januar 2023.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Sine Valbjørn Schlüter på telefon 4172 9019.

Sådan gør du

Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest onsdag den 14. november 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 47.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 3
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 3
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2