HR-konsulent til Områdekontoret i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

HR-konsulent søges til Kriminalforsorgen Hovedstaden, HR-enheden


Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for at være HR-sparringspartner for ledelsen ift. rekruttering, ansættelsesvilkår og lønforhandling? Og har du en bred HR-værktøjskasse, du kan sætte i spil?

Så har vi en stilling til dig, hvor der er mulighed for indflydelse på opgaverne, en varieret hverdag med spændende HR-mæssige og organisatoriske udfordringer.

Vi skal have tilført ekstra ressourcer til vores HR-enhed, hvor du bliver en del af et team på ca. 12 medarbejdere. HR-enheden varetager HR-opgaverne for alle Kriminalforsorgen, Hovedstadens institutioner og Områdekontoret på Østerbro. Arbejdet i enheden er båret af tæt dialog med de chefer, ledere og kolleger, der modtager vores ydelser, hvorfor samarbejde og fleksibilitet er nøgleord for enheden. Vi har forskellige fagligheder, og drives alle af at hjælpe vores chefer og ledere til at bedrive god ledelse og af at understøtte organisationen med effektive HR-processer.

Om jobbet

Dine opgaver bliver mangeartede, og du skal trives med en hverdag, hvor du har drifts- og udviklingsorienterede opgaver, kunne lide at sparre med kollegaer, spille ind med din faglighed og også bidrage til ”rugbrøds-arbejdet”. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Konkret sagsbehandling og rådgivning ifm rekruttering, ændringer i ansættelsesforhold ved rokeringer, forfremmelser, udlån mm.
  • Ledelsesunderstøttelse og sparring ift. rekruttering, personaleressource spørgsmål mm.
  • Lønforhandlingsprocesser – herunder konkrete lønforhandlinger ifm rekrutteringer samt årlige lønforhandlinger ifm Ny Løn.
  • Videreudvikling af processer og metoder, herunder rekruttering, pre-/on/-of-boarding af ledere og medarbejdere, anvendelse af tillæg mm.
  • Øvrige HR-opgaver afhængig af din baggrund, f.eks. undervisning af ledere, ad hoc udviklingsopgaver, GDPR og tværgående HR procesoptimerings-/dokumentationsopgaver.
  • Koncern udviklings- procesoptimeringsopgaver i Kriminalforsorgen, f.eks i form af deltagelse i arbejdsgrupper eller underpartnerskaber under HR-partnerskabet.

Kvalifikationer

Optimalt set har du minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling fra det offentlige eller private. Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand. merc., cand. jur. eller har på anden vis tilegnet dig de ønskede kompetencer.

Vi lægger vægt på, at du fagligt set:

  • Har erfaring med rekruttering fra A-Z, herunder såvel den administrative som den indholdsmæssige del, eks. udarbejdelse af stillingsannoncer, brug af sociale medier, test, cases mm.
  • Har styr på og kan navigere i forskellige overenskomstmæssige forhold, vilkår og regler.
  • Har godt styr på beregnings-/datadelen af forhandlinger og bruger og anvender løndata systematisk som input til forhandlingsprocesserne.
  • Er vant til at forhandle og indgå i et samspil med mange interessenter, herunder såvel ledelse, tillidsrepræsentanter, fagforbund som medarbejdere.
  • Det vil være en fordel – men ikke et krav - hvis du har erfaring med LEAN/arbejdsgangsanalyser/-beskrivelser.
  • Har gode IT-kundskaber, herunder Excel og Outlook.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til tjenestemandsansættelser og/eller forvaltningsret,men det er ikke et krav.
I forhold til dine personlige kompetencer lægger vi vægt på at du:

  • Forstår de forretningsmæssige behov og tænker i både løsninger og mulige konsekvenser.
  • Arbejder selvstændigt og leverer kompetent rådgivning og service med brugbar kvalitet.
  • Bevarer overblikket, også når der er travlt, tænker proaktivt og følger dine sager til dørs.
  • Arbejder effektivt, struktureret og har en analytisk tilgang til opgaverne.
  • Har en god dømmekraft og er god til at træffe beslutninger.
  • Gode samarbejdsmæssige og relationelle kompetencer.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med en bred pallette af opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt niveau og en enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil have en tæt sparring med de andre medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen.

Løn- og ansættelsesforhold

Du vil blive tilknyttet Kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne og dit tjenestested vil være Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø. Da HR enheden servicerer alle områdets institutioner i Hovedstaden, skal man påregne mødeaktivitet i et mindre omfang forbundet med stillingen på de øvrige matrikler og i Direktoratet. Der stilles tjenestebil til rådighed.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse eller specialkonsulent afhængig af erfaring og kompetencer. Ansættelse kan også ske i henhold til indgået organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat og OAO-S-fællesoverenskomsten. Det er også muligt, at fortsætte en evt. tjenestemandsansættelse.

Arbejdsvilkårene er fleksible og familievenlige.

Ansøgning

”Søg stillingen”

Ansøgningen skal være modtaget senest tirsdag den 14. januar 2020 kl. 12.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og sekretariatschef, Lone Bekker på telefon 72 55 46 12, eller pr. e-mail på [email protected].

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, UngeKriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 7 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Tirsdag den 14. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45