Sikkerhedschef til [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en dygtig leder, som kan understøtte og udvikle et højt sikkerhedsniveau og være proaktiv i forhold til risici, der kan true personalets sikkerhed eller sikkerheden i kriminalforsorgens institutioner?

kriminalforsorgen Hovedstaden er en af kriminalforsorgens 4 regionale områder og ledes af en regional direktør, som har ansvaret for den daglige ledelse og drift af området. Området består af et områdekontor, 5 institutioner med 20 tjenestesteder og ca. 1.200 medarbejdere.

På baggrund af kriminalforsorgens flerårsaftale for 2018-2021 er sikkerheds- og efterretningsarbejdet i kriminalforsorgen ved at blive styrket med en ny organisering af sikkerhedsarbejdet. Med den nye organisering skal der implementeres en ny sikkerhedstilgang, hvor kriminalforsorgen skal blive bedre i stand til at forudse sikkerhedsrisici og sikre en proaktiv håndtering heraf, og hvor sikkerhedsindsatsen skal fokuseres og standardiseres. Målsætningerne er forankret i en ny sikkerhedsstrategi.

Sikkerhedsorganisationen er således i gang med en stor udviklingsopgave, hvor der f.eks. i forhold til efterretningsarbejdet skal indføres helt nye arbejdsgange og procedurer, herunder for indhentningen af efterretninger og ved udarbejdelse af efterretningsanalyser. Efterretningsarbejdet skal understøtte den nye proaktive sikkerhedstilgang. Med den nye organisering vil der yderligere komme et styrket fokus på sikkerhedsrisici relateret til f.eks. organiseret kriminalitet og voldelig ekstremisme, hvor der i samarbejde med efterretningsindsatsen vil skulle implementeres nye standarder for håndteringen af enkeltpersoner, grupper af personer samt standarder for forebyggende indsatser og sikkerhedsindsatser. Der vil endvidere ske en fokusering af samarbejdet med andre myndigheder, så viden om sikkerhedsrisici deles i rette tid med relevante myndigheder. Der vil yderligere blive indført nye sikkerhedsstandarder for det generelle sikkerhedsniveau i de forskellige typer af institutioner og sikkerhedsklasser.

Som sikkerhedschef for kriminalforsorgen Hovedstaden har du ansvaret for udviklingen, styringen og koordineringen af sikkerhedsopgaver i hovedstaden. Du skal stå i spidsen for områdets sikkerhedsindsats og vil have ansvaret for, at de nye sikkerhedstiltag implementeres i organisationen. Du skal i den forbindelse bidrage til et tæt samarbejde på tværs af området, kriminalforsorgen i øvrigt og politiet.

Sammen med chefen for Koncern Sikkerhed og de tre andre områders sikkerhedschefer indgår du i et særligt sikkerhedspartnerskab under kriminalforsorgens koncernledelse. Partnerskabet udarbejder bl.a. strategier og konkrete tiltag på sikkerhedsområdet til koncernledelsen. Herudover indgår du i den styregruppe, som er etableret for at styre implementeringen af den nye sikkerhedsorganisation.

Som sikkerhedschef refererer du til områdedirektøren og indgår i områdeledelsen sammen med områdedirektøren, områdecheferne og institutionscheferne. Du vil få ansvaret for områdets sikkerhedsenhed, hvor der aktuelt er 6 medarbejdere ansat. Der er aktuelt ved at blive ansat to yderligere medarbejdere til sikkerhedsenheden, hvor der blandt andet er fokus på ansættelse af en medarbejder med erfaring med efterretningsanalyse.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Personaleledelse af medarbejderne i sikkerhedsenheden
  • Implementering af nye sikkerhedstiltag i områdets institutioner
  • Bidrage til udvikling og evaluering af nye sikkerhedstiltag
  • Udarbejdelse af analyseprodukter i tilfælde af sikkerhedshændelser
  • Udarbejdelse af analyseprodukter på baggrund af centrale styringsredskaber og -behov
  • Implementering af nye efterretningsprincipper, herunder understøttelse af indhentnings- og bearbejdningsplaner og udarbejdelse af efterretningsrapporter
  • Udarbejdelse af skriftlige beslutningsoplæg til områdedirektøren eller til brug for udarbejdelse af centrale indsatser
  • Gennemførelse af målrettede forebyggende og sikkerhedsmæssige indsatser mod radikalisering og organiseret kriminalitet
  • Ansvar for anvendelsen af områdets sikringstekniske løsninger og sikkerhedsudstyr
  • Gennemførelse af sikkerhedsinspektioner med henblik på kontrol af institutionernes efterlevelse af sikkerhedsstandarder

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og konkret erfaring med ledelse, sikkerhed og efterretningsarbejde. Du formår at styre en markant forandringsproces med et nyt sikkerhedsfokus og at arbejde strategisk med sikkerhed og samtidig styre komplekse opgaver, hvor samarbejdet med andre aktører er afgørende for, at det lykkes.

Vi forventer, at du:

  • er en dygtig leder, der kan sætte tydelige mål og rammer for udviklingen af sikkerhedsarbejdet i området,
  • er i stand til at lede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, herunder både AC-medarbejdere og uniformerede medarbejdere,
  • leder anerkendende og skaber tillidsfulde relationer til kollegaer og medarbejdere i områdets institutioner, i områdeledelsen og på tværs af kriminalforsorgen,
  • har veludviklede skriftlige og analytiske kompetencer, og er i stand til præsentere komplicerede problemstillinger for forskellige organisatoriske niveauer, og
  • skaber resultater og sikrer målopfyldelse i enheden gennem prioritering af opgaver og ressourceforbrug.

Derudover skal du evne at tilegne dig viden om og forståelse for kriminalforsorgens problemstillinger, regelsæt og funktion i den samlede straffesagskæde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst. Indplacering efter AC-overenskomsten vil ske som chefkonsulent. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen kan eventuelt besættes på åremål.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Ved ansættelse som tjenestemand i en varig stilling er ansættelsesområdet Justitsministeriet med tilhørende institutioner og samtlige andre ministeriers departementer.

Arbejdsstedet er kriminalforsorgen Hovedstaden, områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. januar 2021.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Koncern Sikkerhed Lars Rau Brysting på telefon 72 55 49 01.

Ansøgningen

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 30. september 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41. I samtalen deltager områdedirektør John Vestergaard samt chef for Koncern Sikkerhed Lars Rau Brysting.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om kriminalforsorgen

kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og har det overordnede ansvar for blandt andet landets fængsler, arresthuse og pensioner samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Onsdag den 30. september 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45