Forretningsorienteret supportkonsulent til [xxxxx]s supportteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Forretningsorienteret supportkonsulent til cBrains supportteam


Er du nysgerrig, og kan du tænke kreativt? Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din tekniske forståelse til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor tillid og udvikling er vigtigt for os enkeltvis og som gruppe? Vil du arbejde i en dynamisk og innovativ IT-virksomhed, hvor vi hver dag hjælper vores danske og internationale kunder med at digitalisere og effektivisere deres forretningsprocesser? Kan du være med til at løfte vores kundesupport til et nyt niveau?

Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!


Technical Services & Support er din nye afdeling, hvor vores team hører til


Technical Services & Support (TSS) er den afdeling i cBrain, der står for en lang række opgaver af teknisk karakter og som også har ansvaret for supporten på F2, som er et samlet produktionssystem for vidensarbejdere, hovedsageligt i den offentlige sektor. Systemet består af standardmoduler, der understøtter digitalisering af arbejdsprocesser på PC, web, tablet og mobil.

Vi er p.t. 10 medarbejdere i TSS, og vi forventer at udvide med yderligere 3 kolleger inden for det kommende halve år.

Afdelingen består af tre teams:

Projektteamet er ansvarlig for applikationsinstallation og -opgraderinger på kundeservere, driftsteamet er ansvarlige for serverdrift, og supportteamet er ansvarlig for henholdsvis den interne og eksterne support, hvor superbrugerne hos vores kunder kan henvende sig med specifikke incidents.

Lidt fra hverdagen i cBrains supportteam

Vi er et velfungerende team bestående af to applikationssupportere og en teamleder, og vi søger nu en forretningsorienteret kollega med lyst til support.

Vores primære opgave er at assistere vores kunders superbrugere. Vi hjælper dem med at løse de issues, som både kræver en god forretningsmæssig og teknisk forståelse, og som skal undersøges nærmere i samarbejde med kunden.

Vi kommunikerer med kunderne via telefon og gennem vores helpdesk system. Vi er nysgerrige på den specifikke problemstilling og sikrer os, at problematikken er tilstrækkeligt dokumenteret. Hvis det er nødvendigt, logger vi på kundens system, undersøger relevante tekniske opsætninger, trækker relevante logfiler ud og undersøger disse nærmere.

Når vi har fundet en løsning til en kunde, sikrer vi os, at denne er veldokumenteret. Det betyder, at vi hurtigere kan hjælpe andre kunder, der skulle opleve et lignende issue.

Selvom vi hver især har vores egne opgaver og ansvarsområder, står vi aldrig alene i cBrain. Vi er på samme hold, og vi har derfor et tæt samarbejde med vores kolleger i de øvrige afdelinger. Vi har i supportteamet tilknyttet en 3rd Level Supporter i løbende rul fra vores udviklingsafdeling, og vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer i konsulentafdelingen, hvor vi sammen gennemgår de opgaver, der kræver vores fælles viden og input. Vi tror på, at tætte relationer såvel internt som til vores kunder styrker vores samarbejde og skaber gode løsninger.


Vi drømmer om at blive endnu bedre


Vi vil gerne bruge så meget tid som muligt på at hjælpe vores kunder. Derfor arbejder vi på at implementere et nyt helpdesk system, som i endnu højere grad kan understøtte vores kundesupport, frigøre administrativ tid og automatisere de processer, som kan automatiseres.

Vi vil gerne blive endnu bedre til at være på forkant i vores løsninger og vil derfor gerne have dig med om bord. Du er nysgerrig på feltet mellem support og forretningsudvikling, du tænder på tekniske udfordringer og kan lide at kommunikere med kunderne og skabe langsigtede relationer til disse. Som menneske er det også naturlig for dig at spørge ind til dine kollegers arbejde på tværs af cBrain, og derved kunne trække paralleller til kunder og forudse eventuelle udfordringer for disse.

Vi vil også gerne bidrage til yderligere kvalitetssikring af F2 ved i endnu højere grad at være med til at teste nye releases. Dette kan vi, fordi vi gennem løbende dialog ved, hvordan vores kunder bruger F2.

Vores forventninger til dig

Hvordan din karrierevej har været indtil nu, er ikke det afgørende for os. Vi ved godt, at du måske ikke har arbejdet med support før, men hvis du har teknisk flair og en basisviden omkring IT, skal vi nok lære dig det, du skal vide.

Det vigtigste for os er, at du har en akademisk og analytisk tilgang til opgaver, er nysgerrig og måske allerede har prøvet kræfter som supporter, forretningskonsulent, projektleder, juniorkonsulent eller måske noget helt femte. Vi mener, at dit mindset er vigtigt, og at du besidder følgende kvaliteter:

  • Du kan sætte dig ind i og dokumentere komplekse problemstillinger, du er nysgerrig og stiller spørgsmål for endnu bedre at forstå.

  • Du evner hurtigt og effektivt at sætte dit ind i et nyt system, som du sandsynligvis ikke har arbejdet med før.

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du forstår at begå dig kommunikativt med forskellige interessenter.

  • Du har teknisk flair og har lyst til at kigge ind i ”maskinrummet”. At kigge i en logfil og undersøge en Windows Service eller lave udsøgninger i en SQL-database - selvom du måske ikke har prøvet det før - er ikke noget, der skræmmer dig.


Du kan læse mere om cBrain, vores kunder, afdelingen og medarbejderne her.

Er du fortsat interesseret, og mener du, at du er den rette kandidat til jobbet?

Så vil jeg gerne høre fra dig, hvordan du kan være med til at styrke vores supportteam med lige præcis de kvalifikationer og kvaliteter, som du besidder.

Send dit CV, din motiverede ansøgning samt dine eksamenspapirer til [email protected].

Ansøgningsfrist fredag den 15. januar 2021.

Marie Viholt Oxfeldt, Teamleder for support i cBrain.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45