IT-integrationsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en integrationsudvikler, der vil få til ansvar at effektivisere og fremtidssikre vores IT-systemlandskab, så Røde Kors fortsat kan være til stede både fysisk og digitalt.

Røde Kors er den største humanitære organisation i verden, og vi redder liv og hjælper mennesker i nød hver dag igennem vores globale beredskab. Røde Kors er altid til stede, og det forpligter også, når det gælder iværksættelse af nye digitale muligheder. Derfor er vi i fuld gang med en digital omstilling, så vi kan agere bedre og hurtigere.

En af de fundamentale forandringer, Dansk Røde Kors står over for er et øget fokus på hvordan IT-arkitektur og data bringes effektivt i spil i den løbende forretningsudvikling. Værdien af data ligger i høj grad i tilgængeligheden, og hvor godt vi evner at omsætte data til informerede og rettidige beslutninger, der kan understøtte hele Røde Kors’ organisation og forretning.

Data skal kunne flyde let og sikkert imellem applikationerne i vores systemlandskab, og nye samarbejdspartnere skal kunne koble sig let og smertefrit på vores eksisterende data og funktionalitet, så de kan levere værdi hurtigt. Derfor ønsker vi at bygge en moderne integrationsarkitektur, der binder vores applikationer og systemer i IT-landskabet effektivt sammen.

Om jobbet


Som vores nye integrationsudvikler vil du få ansvar for at vedligeholde overblikket over vores applikationslandskab og sammen med vores dataarkitekt tilsikre en formålstjenestelig IT-arkitektur. Her er det vigtigt at have forståelse for organisationens behov på forskellige plan, så de bedst kan understøttes med IT.

Derudover bliver du ansvarlig for udviklingen af nye integrationer. Det kræver, at du har erfaring med .NET og integrationsudvikling, og at du formår at inddrage og tilrettelægge arbejdet med de rette partnere i udviklingsarbejdet.

Du har god viden om, hvordan IT og digitalisering kan bidrage til at udvikle nye attraktive digitale services. Du skal samtidigt kunne bidrage til, at organisationen udvikler og optimerer medarbejdernes daglige arbejde.

Du er nysgerrig og er god til at sætte dig ind i ny teknologi. Du er optaget af at arbejde agilt, fordi du ved, hvordan det bidrager til øget værdiskabelse og meningsfuldhed for brugerne. Du trives godt med mange bolde i luften i en organisation under konstant udvikling, og du er mere optaget af team-præstationen frem for din individuelle præstation.

Du vil blive en del af Digitaliseringsafdelingens team for data og arkitektur, der sammen med vores dataarkitekt har ansvar for at opbygge fælles dataplatform samt integrations- og udviklingsplatform.

Du vil opleve fleksibilitet i forhold til indretning af din arbejdsdag, og vi har attraktive forhold for ferie og frihed. Når vi nu kan møde ind igen sammen, er det med den smukke Fælledparken som baghave og en kantine, der leverer lækker frokost hver dag.


Ansvarsområder


  • Vedligeholdelse af vores nyligt udarbejdede overblik over enterprisearkitekturen i Røde Kors og løbende evaluering af målarkitekturen for systemlandskabet.
  • Ansvarlig for udvikling af integrationer, der skal sikre en mere løst koblet arkitektur i IT-landskabet
  • I fællesskab med andre udviklere skal du sikre at udvikling i og for Røde Kors er baseret på sunde principper for metode og arkitektur, baseret på teknologi der er tilgængelig i Røde Kors’ udviklermiljø og -værktøjskasse.
  • Tæt partner til den ansvarlige arkitekt på vores dataplatform.
  • Rådgivende rolle overfor leverandører ift. at sikre formålstjenestelige løsningsarkitekturer og applikationer, der overholder de vedtagne principper

Vi forventer af dig


  • Du har relevant akademisk uddannelse og elsker at befinde dig i overlappet mellem løsningsarkitektur og enterprisearkitektur
  • Du er stærk i .NET-udvikling, gerne med erfaring eller interesse i cloudteknologier såsom serverless, PaaS, containerization, API management el.lign.
  • Du har muligvis erfaring med at indgå i agilt styrede udviklingsprojekter
  • Du er en god kommunikator der i dialog med organisation og leverandører kan omsætte behov/ønsker til konkrete værdiskabende løsninger


Vi tilbyder dig


Vi er stolte af den uformelle og humoristiske atmosfære i vores afdeling, hvor sammenhold er i højsædet og fokus på formål og meningsfuldhed er afgørende. Du vil blive tilbudt en fast stilling og indgå i Røde Kors’ sektion for Data & Arkitektur under Digitaliseringsafdelingen. Digitaliseringsafdelingen består af 25 fuldtidsmedarbejdere og er opdelt i tre teams: Development (digitale projekter og agilt team), IT-Operations (helpdesk og IT-drift) og Data & Arkitektur.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Christian Blankschøn ([email protected]), sektionsleder for Data & Arkitektur.

Løn- og ansættelsesforhold


Du skal vælge at søge stillingen, fordi du brænder for det humanitære arbejde og den forskel Røde Kors gør for mennesker i nød i ind- og udland. Vi sikrer, at du løbende har mulighed for kompetenceudvikling, og i stillingen vil du få mulighed for at samarbejde med internationale partnere om konkrete udviklingsprojekter. Til gengæld er Røde Kors ikke lønførende, og du vil blive indplaceret i forhold til dine kompetencer, erfaring m.v.

Røde Kors har fællesoverenskomst med AC og HK. Stillingen er på 37 timer om ugen med betalt frokostpause.

Arbejdspladsen er på Røde Kors’ landskontor Blegdamsvej 27, 2100 København Ø.

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Ansøgningsfrist er 19. september 2021, samtaler afholdes løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 48
2. juli 2024 47
1. juli 2024 48
30. juni 2024 47
29. juni 2024 47
28. juni 2024 49
27. juni 2024 51
26. juni 2024 53
25. juni 2024 52
24. juni 2024 54
23. juni 2024 57
22. juni 2024 57
21. juni 2024 57
20. juni 2024 59
19. juni 2024 58
18. juni 2024 58
17. juni 2024 56
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 59
13. juni 2024 53
12. juni 2024 55
11. juni 2024 55
10. juni 2024 58
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58
4. juni 2024 57
3. juni 2024 53