Initiativrige og analytisk stærke medarbejdere søges til udvikling af videregående uddannelser og institutionsstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af videregående uddannelser og styring af uddannelses- og forskningsinstitutioner? Har du en stærk akademisk profil og interesse for analyse og dialog med uddannelses- og forskningsinstitutioner? Har du mod på udfordrende opgaver af både analytisk og administrativ karakter og med tæt kontakt til uddannelsesinstitutioner og øvrige interessenter på området? Så er du måske vores nye kollega i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Center for Videregående Uddannelser.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Nye medarbejdere til Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Center for Videregående Uddannelser
I Center for Videregående Uddannelser har vi til opgave at opbygge viden om og understøtte udviklingen af de videregående uddannelser på bl.a. erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter. Vi har ansvaret for bl.a. dialog og styring af de videregående uddannelsesinstitutioner og udvikling af de videregående uddannelsers kvalitet og relevans samt for regional uddannelsesdækning og optag. Center for Videregående Uddannelser består af tre kontorer: Kontoret for Erhvervsakademier, Professionshøjskoler og Maritime institutioner (EPM), kontoret for Universiteter og Kunstneriske Institutioner (UK) og kontoret for Uddannelsesudbud og Optag (UO). I EPM søger vi aktuelt en fuldmægtig, mens der i UK i udgangspunktet søges en fuldmægtig og en specialkonsulent. Yderligere tilgængelige stillinger i centeret kan desuden blive aktuelt.

I EPM og UK er vi henholdsvis 17 og 15 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, der arbejder tæt sammen om vores opgaver. Vi har en bred kontaktflade til institutioner og aktører på vores områder og ikke mindst til kollegaer i vores egen styrelse og Uddannelses- og Forskningsministeriets departement.

I EPM vil vores nye kollega skulle løfte en vifte af opgaver inden for udvikling og drift af de professions- og erhvervsrettede videregående uddannelser, herunder et særligt fokus på udvikling af f.eks. lærer-, pædagog og de sundhedsfaglige uddannelser. Du vil som ny medarbejder f.eks. skulle arbejde med uddannelsesevaluering og udvikling, implementering af politiske beslutninger i uddannelsesregler og -praksis samt indgå i tværgående projekter om bl.a. grøn omstilling og digitalisering.

I UK vil vores nye kollegaer komme til at arbejde med rammerne for universiteterne og arkitekt- og designskolerne og bidrage til udviklingen af området gennem forskellige projekter og driftsopgaver. Vi forventer bl.a., at du som ny medarbejder vil indgå i vores projekter med nye strategiske rammekontrakter, implementering af politiske beslutninger i uddannelsesregler og -praksis samt f.eks. også skulle arbejde med censorområdet og en af vores to prisuddelinger (speciale- og undervisningsprisen).

Om stillingerne
Din dagligdag vil bl.a. bestå af skriftlig formidling samt dialog med kollegaer og medarbejdere på områdets institutioner og andre relevante organisationer. Arbejdet indeholder mange korte dag-til-dag deadlines, men også opgaver der løber i halve til hele år eksempelvis større evalueringer eller implementering af større politiske aftaler. Du får en bred kontaktflade med kolleger i ministeriet og i andre ministerier, ligesom du skal arbejde i tæt dialog og samarbejde med uddannelses- og forskningsinstitutioner og andre samarbejdspartnere.

Som vores nye kollega skal du være med til at løse en bred vifte af opgaver, som eksempelvis er:

  • dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og opbygning af viden og netværk,
  • udarbejde faglige bidrag til departementet i forbindelse med politikudvikling og ministerbetjening,
  • at planlægge og eksekvere udviklingsprojekter, sagsforløb og evalueringer,
  • at implementere politiske beslutninger i praksis på uddannelses- og forskningsområdet.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med kollagerne på tværs af centeret og ministeriet, få ansvar for egne opgaver og indgå i tværgående projekter. Opgaverne vil spænde mellem drifts- og udviklingsopgaver og kan f.eks. være relateret til dialog med aktører og institutioner på området om deres kontraktlige mål eller at udarbejde analyser af udviklingen på det videregående uddannelsesområde.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og:

  • har interesse for udvikling af de videregående uddannelsesinstitutioner og styring i den offentlige forvaltning
  • har et stærkt fagligt drive, er dygtig til at planlægge og holde overblik over dine opgaver
  • har skarpe analytiske og metodiske evner samt lyst til at arbejde med data
  • formulerer dig skarpt og præcist og er en dygtig skriftlig formidler, der producerer notater og oplæg af høj kvalitet
  • udviser høj grad af ansvarlighed og selvstændighed i opgaveløsningen
  • forstår at dyrke gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt

Det er en fordel, hvis du har indsigt i det videregående uddannelsesområde eller konkret erfaring fra sektorerne. Det er endvidere en fordel, hvis du har kendskab til udvikling og administration af videregående uddannelser samt uddannelsespolitisk forståelse. For stilingen i EPM gerne en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund i kombination med en professionsbachelor, som f.eks. lærer eller pædagog, men det er ikke et krav.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er en forudsætning for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen i EPM, er du velkommen til at kontakte souschef Trine Melchior Madsen 7231 7883, e-mail [email protected] eller kontorchef Patrizia Marchegiani 7231 8914, e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til stillingenerne i UK, er du velkommen til at kontakte souschef Michael Udby 7231 7892, e-mail [email protected] eller kontorchef Pernille Ulrich 2565 8923, e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest fredag12. november 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 46-47 og anden samtalerunde i uge 47-48. I forbindelse med første samtale kan der være en skriftlig opgave. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Fredag den 12. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring at omsætte tal og data til brugbare indsigter? Har du evnen til at formidle komplekse resultater på en enkel og forståelig måde? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team med engagerede og dygtige kolleger?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. juni 2024 49
27. juni 2024 51
26. juni 2024 53
25. juni 2024 52
24. juni 2024 54
23. juni 2024 57
22. juni 2024 57
21. juni 2024 57
20. juni 2024 59
19. juni 2024 58
18. juni 2024 58
17. juni 2024 56
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 59
13. juni 2024 53
12. juni 2024 55
11. juni 2024 55
10. juni 2024 58
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58
4. juni 2024 57
3. juni 2024 53
2. juni 2024 56
1. juni 2024 57
31. maj 2024 63
30. maj 2024 62
29. maj 2024 64