Resocialiseringschef til [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

En stilling som chef for resocialiseringsenheden i kriminalforsorgen Hovedstaden er ledig til besættelse.

kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fem institutioner og et områdekontor beliggende på Østerbro, hvor resocialiseringsenheden holder til.

Chefen for resocialiseringsenheden har det overordnede ansvar for det resocialiserende arbejde, dvs. ansvar for arbejde, uddannelse, behandling, programvirksomhed, samarbejdet med kommuner og civilsamfundet samt den socialfaglige indsats i områdets institutioner. Hertil kommer ansvar for alternativ afsoning og tilsynsområdet såsom fodlænke, samfundstjeneste, foranstaltningsdømte, Ungekriminalforsorgen mv.

Stillingen indebærer også ansvaret for, i tæt samarbejde med øvrige enheder i områdekontoret samt relevante partnerskaber, at sikre:

  • Ensartede og sammenhængende klientforløb gennem områdets institutioner og på tværs af områderne.
  • At institutionernes kriminalitetsforebyggende indsatser målrettes de klienter, der har højest risiko og behov.
  • Fælles standarder og ensartet brug af metoder og værktøjer på tværs af institutioner, mellem enheder i områdekontoret og på tværs af kriminalforsorgen.

Som chef for områdekontorets resocialiseringsenhed har du ansvaret for at sikre, at enheden leverer faglig bistand og sparring af høj faglig kvalitet til områdets institutioner. Dine vigtigste relationer er områdeledelsen, herunder chefgruppen i områdekontoret, Partnerskabet for Resocialisering og Tilsynsforum, institutionerne, de øvrige kriminalforsorgsområder og Direktoratet for kriminalforsorgen.

Som resocialiseringschef i kriminalforsorgen Hovedstaden er dine ansvarsområder og arbejderopgaver følgende:

  • Personaleledelse af enhedens medarbejdere, der består af 12 medarbejdere.
  • Faglig ledelse af det resocialiserende arbejde i hele området, herunder instruktionsbeføjelse inden for fagområdet over for institutionerne.
  • Overordnet styring, prioritering og koordinering af de resocialiserende indsatser på institutionerne i området og på tværs af kriminalforsorgen, herunder af indsatserne inden for alternativ afsoning, tilsynsområdet og Ungekriminalforsorgen.
  • Faglig understøttelse og servicering af institutionerne i området, herunder ansvar for korrekt implementering af indsatser.
  • Controlling af institutionernes kriminalitetsforebyggende indsatser og klientforløb, samt korrekt fuldbyrdelse af domme inden for tilsynsområdet, herunder handleplansarbejdet
  • Koordinering og faglig prioritering af programvirksomhedsområdet på tværs af de fire områder, herunder i tæt samarbejde med Koncern Resocialisering.
  • Uddannelses- og behandlingsprojekter med eksterne leverandører, herunder indgåelse af kontrakter.
  • Samarbejdet udadtil, herunder med kommuner, psykiatri, NGO’er og civilsamfundet.
  • Opfyldelse af mål i områdets og institutionernes mål- og resultatplaner på fagområdet samt faglig evaluering, controlling og kontraktopfølgning både ift. direktoratet og institutionerne.

Du bliver del af et tværfagligt stærkt miljø i områdekontoret. Vi lægger vægt på høj faglighed og kompetencer, og at der er et åbent og humoristisk arbejdsmiljø. Vi prioriterer, at vores travle hverdag følges af en god omgangstone og hjælpsomhed over for hinanden, og vi har et fokus på, at der for den enkelte medarbejder er en god balance mellem arbejds- og familieliv.

Du vil indgå i et partnerskab og et tilsynsforum, som er engageret og dedikeret til opgaven med at sikre retning og prioritering af resocialiseringsområdet og tilsyns- og kontrolområdet samt ensartethed og fælles faglige standarder på tværs af kriminalforsorgsområderne.

Du indgår i områdeledelsen og refererer til områdedirektøren.

Kvalifikationer

Det er en forudsætning, at du har solid socialfaglig viden samt ledelseserfaring. Vi forestiller os, at du endvidere har:

  • Lang videregående uddannelse eller erfaring på tilsvarende niveau.
  • Erfaring på beskæftigelsesområdet/med kriminalforsorgens socialfaglige indsats.
  • Kompetencer til at skabe overblik over komplekse sammenhænge og til at identificere og arbejde med klienternes forskellige forløb på tværs af kriminalforsorgens institutioner.
  • Gode samarbejdsevner, helhedstænkning, fleksibel og serviceminded.
  • Gerne har erfaring med arbejdet med indsatte og hverdagen i et fængsel.
  • Har erfaring med tværfagligt samarbejde.
  • Er skarp til både mundtlig og skriftlig kommunikation og formidling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst. Indplacering efter overenskomsten for akademikere i staten vil ske som chefkonsulent med personaleledelse. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen, medmindre ansættelse sker som tjenestemand, hvorefter ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdspladsen i kriminalforsorgen Hovedstaden er beliggende i områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen ved kriminalforsorgen Hovedstaden kan fås ved henvendelse til områdedirektør John Vestergaard på telefon 26 20 49 11. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår fås ved henvendelse til HR chefkonsulent Søren Stuckert, Direktoratet for kriminalforsorgen på telefon 72 55 42 13.

Du kan læse mere om kriminalforsorgens organisation og opgaver på www.kriminalforsorgen.dk.

Ansøgning

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 21. april 2022.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om kriminalforsorgen

kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og forvalter en central opgave i straffesagskæden: At fuldbyrde straf. kriminalforsorgen har således ansvaret for fængsler, arresthuse og udslusningsfængsler samt for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Torsdag den 21. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45
19. august 2024 43
18. august 2024 46
17. august 2024 46