[xxxxx] søger konsulent til strategisk kompetenceudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Lotte Buch Holst HR-projektkonsulent 72273584

Vil du være med til at bringe værdi til trivslen og forretningen med meningsfuld undervisning og udvikling for dine kolleger? Er du dygtig til at lede projekter med mange interessenter og samarbejdspartnere, holde overblik og løse forskelligartede og varierende opgaver i et dynamisk og vekslende miljø? Så er du måske den kollega, vi søger.

Om jobbet
Vi søger lige nu en kollega, der har interesse for at arbejde strategisk med intern kompetenceudvikling, og som vil være med til at skabe og drive de programmer og uddannelser, vi tilbyder vores kollegaer.

Du bliver en del af vores hold af konsulenter i afdelingen Uddannelse, der har fokus på Bech-Bruun Academys interne uddannelses- og udviklingstilbud. Afdelingen understøtter Bech-Bruuns strategi og vision. Vi udvikler og uddanner vores kollegaer til i endnu højere grad at kunne levere på de mange ønsker, krav og forventninger, de møder i hverdagen.

Dit arbejde vil bestå af mange både praktiske og udviklende opgaver, der skal udføres med høj kvalitet og grundighed.

Du kommer til at varetage en bred vifte af forskelligartede opgaver herunder:

  • Drift og facilitering af de mange igangværende uddannelsesaktiviteter.
  • Kontakt med undervisere og deltagere i forbindelse med planlægning og afholdelse af undervisning.
  • Udarbejdelse af materiale.
  • Opdatering og efterbehandling samt analysearbejde af bl.a. deltagerdata.
  • Præsentation af data, take-aways, undersøgelser, statistikarbejde mm.
  • Konceptudvikling, idégenerering og researcharbejde ifm. udviklingen af fremtidige uddannelsesaktiviteter.

Hvem er du?
Som uddannelseskonsulent er det afgørende, at du brænder for udadvendt, relationsdannende og opsøgende arbejde, men samtidig trives med at skabe struktur og systematik.

Vi forestiller os, at du har en universitetsuddannelse fx inden for business administration, projektstyring, kommunikation eller lignende, eller du har tilsvarende erfaring med at drive og lede projekter. Har du tilmed erfaring fra andre lignende stillinger – evt. fra viden- eller rådgivningsvirksomheder – er det et plus. Vigtigst er dog, at du er indstillet på at lære nyt og gøre en forskel i et team, der oplever eksplosiv udvikling og fremgang netop nu.

Da mange af opgaverne løses i Microsoft Word, Excel, PowerPoint og MS Teams, er det vigtigt, at du har god erfaring med brugen af disse it-værktøjer. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Outlook. Men mest af alt er det væsentligt, at du har en god energi, gå-på-mod og lyst til at være en del af et performende og dynamisk team, der frem for alt arbejder tæt sammen om hverdagens store og små udfordringer.

Som person er du:

  • Grundig og målrettet i din tilgang til opgaverne.
  • I stand til at holde det gode overblik, jonglere med mange (til tider stramme) deadlines og være fremadskuende og planlæggende.
  • Naturligt imødekommende og samarbejdende.
  • Velovervejet og strategisk tænkende.
  • I stand til at forstå og navigere i en stor organisation med forskellige dynamikker.
  • Omstillingsparat og fleksibel i din tilgang til arbejdet.


Bliv en del af et ambitiøst team
Uddannelse og videndeling er vigtige elementer i Bech-Bruun, fordi vores forretning er centreret omkring vores viden. Derfor har Bech-Bruun sit eget Academy, som varetages i Uddannelsesafdelingen. Hvert år udbyder vi omfattende uddannelsesprogrammer for både klienter og kollegaer i huset.

Bech-Bruun er blandt landets største advokatvirksomheder med over 500 specialiserede medarbejdere. Vi arbejder hver dag for, at vi forbliver både vores klienters foretrukne samarbejdspartner, men også den mest attraktive arbejdsplads for vores medarbejdere

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi vægter samarbejde højt. Det betyder, at vi arbejder tæt sammen - både i afdelingen, med ledelsen og med vores kolleger på tværs af virksomheden. I dit daglige arbejde vil du referere til vores uddannelseschef.

Hverdagen hos os er præget af en uhøjtidelig omgangstone, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads, hvor engagementet er i top, og du vil blive en del af et team med dygtige og inspirerende kolleger, der vægter godt humør, gåpåmod og trivsel højt.

Du får også en række attraktive personalegoder som for eksempel fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Lyder jobbet noget for dig?
Så hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, cv og eventuelt referencer snarest muligt og senest den 5. juni 2022. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jeannette Skjoldager på telefon 72 27 35 26.

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 05. juni 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. oktober 2024 47
1. oktober 2024 35
30. september 2024 37
29. september 2024 37
28. september 2024 36
27. september 2024 39
26. september 2024 41
25. september 2024 38
24. september 2024 37
23. september 2024 37
22. september 2024 37
21. september 2024 36
20. september 2024 40
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51