Enhedsleder til Fodlænkeafdelingen i København, [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en engageret leder? Vil du være en del af en stærk ledelse i Kriminalforsorgen? Arbejder du med tydelige mål og rammer for udvikling af det faglige arbejde? Og kan du medvirke til at fastholde og udbygge det gode arbejdsmiljø? Så søg denne spændende stilling

Du vil som enhedsleder i Fodlænkeafdelingen i København understøtte det faglige niveau og fastholde afdelingens høje standarder for sagsbehandling på et komplekst område inden for Kriminalforsorgen. Du vil refererer til enhedschefen.

Om stillingen
Du skal - i samarbejde med enhedschefen - medvirke til at sikre stabil og effektiv drift samt en høj faglig kvalitet og målopfyldelse i enheden gennem din faglige ledelse, så vi opfylder vores strategiske mål i Kriminalforsorgen.

Som enhedsleder er du det faglige bindeled mellem medarbejdere og enhedschef. Dermed er det din faglighed, der sikrer, at enheden, institutionen, området og Kriminalforsorgen som helhed når de faglige mål, der fastsættes.

I Fodlænkeafdelingen er der et sundt miljø for åben kommunikation, og du skal i et samarbejde gennem din faglige ledelse understøtte og stimulere til et godt arbejdsmiljø, hvor det er muligt at bidrage og ytre forskellige holdninger i den daglige problemløsning.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • at varetage den daglig drift
  • faglig sparring med medarbejderne
  • at træffe afgørelser i henhold til kompetencefordeling
  • at understøtte den faglige kvalitet i arbejdet
  • at deltage i relevante faglige møder samt underforum
  • at sikre godt samarbejde på tværs i Kriminalforsorgen
  • at sikre, at enheden opfylder de faglige mål.

Forventninger til dig
Vi ser gerne, at du har erfaring med faglig ledelse og besidder en relevant lederuddannelse. Du sætter faglig kvalitet højt og sørger for, gennem grundighed og ansvarlighed, at løse dine opgaver ordentligt.

Vi forventer, at:

  • du kan lede loyalt og udviser forståelse for din nærmeste leders, samt hele ledelseskædens, behov for udvikling, styring og dokumentation
  • du udviser engagement, kan vise tillid, bevarer overblikket i en hektisk hverdag og går forrest som rollemodel for medarbejderne
  • du kan sætte tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde og via klare budskaber omsætte strategi til praksis.

Om Fodlænkeafdelingen
Fodlænkeafdelingen arbejder med afsoning på bopælen med elektronisk fodlænke. Der træffes afgørelser om tilladelser samt iværksættes og løslades fra afsoning døgnet rundt. Der udarbejdes egnethedsvurderinger og føres tilsyn med 105 afsonere. Alt sammen inden for Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker videre til et liv uden kriminalitet.

Der er 28 medarbejdere i Fodlænkeafdelingen i København med baggrund som socialrådgivere, fængselsbetjente og administrative medarbejdere. Medarbejderne i afdelingen har et højt fagligt niveau, og de har gennem fodlænkeafsoningens 17 årige historie arbejdet engageret og ansvarsfuldt under stor politisk bevågenhed.

Om KiF København
Fodlænkeafdelingen er en del af KiF København, hvor der er i alt ca. 90 medarbejdere. KiF København ligger på Østerbro og har adressen Kristineberg 4, 2100 København Ø.

KiF København er en del af Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne som ud over KiF København består af UngeKriminalforsorgen, Engelsborg Udslusningsfængsel, Brøndbyhus Udslusningsfængsel, Hvidovre Udslusningsfængsel, KiF Glostrup, KiF Hillerød, KiF Bornholm, KiF Færøerne samt Færøerne Arrest.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation, men ikke på akademiske vilkår. Aflønning sker efter principperne i Ny Løn med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af erfaring og kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Hvis du er uniformeret tjenestemand vil du blive aflønnet i henhold til tjenestemandsloven for uniformerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen. Lønindplaceringen sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 6.

Du er ikke omfattet af reglerne om højeste arbejdstid (tjenestetid). Som udgangspunkt er din arbejdstid 37 timer om ugen, og du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. januar 2023.

Arbejdsstedet er KiF København, Fodlænkeafdelingen, Kristineberg 4, 2100 København Ø

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk to måneder.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 4. november 2022.

Som tjenestemand i Kriminalforsorgen skal du tillige indhente en bedømmelse/udtalelse fra din nærmeste leder. Bedømmelsen skal uploades senest den 9. november 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 47.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Yderligere oplysninger vedr. stillingen, kan ske ved henvendelse til enhedschef Lene Kempf på telefon 72 55 68 19 eller institutionschef Rikke Jørgensen på telefon 72 55 77 79.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Fredag den 04. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. juli 2024 56
27. juli 2024 57
26. juli 2024 56
25. juli 2024 56
24. juli 2024 55
23. juli 2024 59
22. juli 2024 53
21. juli 2024 52
20. juli 2024 52
19. juli 2024 52
18. juli 2024 53
17. juli 2024 54
16. juli 2024 51
15. juli 2024 50
14. juli 2024 54
13. juli 2024 55
12. juli 2024 54
11. juli 2024 52
10. juli 2024 49
9. juli 2024 48
8. juli 2024 46
7. juli 2024 48
6. juli 2024 48
5. juli 2024 49
4. juli 2024 48
3. juli 2024 48
2. juli 2024 47
1. juli 2024 48
30. juni 2024 47
29. juni 2024 47
28. juni 2024 49