Energiplanlægger med interesse for byudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Fjernvarmeforsyningen i København er midt i en spændende udvikling. Nye store byudviklingsområder som fx Nordhavn og Sydhavn kræver nye forsyningsnet, og varmen skal i endnu højere grad produceres på grønne teknologier som varmepumper og biomasse. Som byens forsyningsselskab indgår HOFOR aktivt i udviklingen af byen. HOFORs mål er både at sikre arealer til den fremtidige udbygning af varmeforsyningen og en samfundsøkonomisk optimal udbygning af fjernvarmen.

Som vores nye energiplanlægger vil du aktivt følge byudviklingen og infrastrukturplanerne for Hovedstaden. Du vil i samarbejde med Københavns Kommunes planmyndighed og vigtige interessenter indgå i dialog om byens udvikling med henblik på at varetage varmeforsyningens interesser og sikre den grønne omstilling. Som led i udbygningen af varmeforsyningen vil du skulle udarbejde projektforslag til kommunen efter varmeforsyningsloven og indgå i det løbende samarbejde med varmemyndigheden.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Deltage i arbejdet med at sikre arealer til varmepumper og andre grønne teknologier og integration af disse i byrummet
  • Medvirke til at sikre HOFORs eksisterende forsyningsanlæg ved byudvikling
  • Bidrage aktivt med input om varmeforsyning til kommune og udviklere i byudviklingsprocessens forskellige trin – herunder kommuneplan, lokalplaner mv.
  • Udarbejde projektforslag efter varmeforsyningsloven for bl.a. nye byudviklingsområder
  • Sikre tæt dialog med kommunens varmemyndighed ift. projektforslag

Du vil desuden indgå i arbejdet med koordinering af projekter på tværs af HOFOR. De mange store og vigtige projekter medfører behov for koordinering af varmeforsyningsprojekterne både internt i forhold til skybrudsprojekter, vandforsyning mv. og eksternt i forhold til kommunens egne større vejprojekter.

Du bliver en del af net-sektionen i planafdelingen for Fjernvarme, Bygas & Kraftvarme, hvor du får i alt 30 fagligt passionerede kolleger, der samarbejder om planlægning og optimering af Hovedstadens samlede fjernvarmesystem. Vi arbejder bl.a. med udvikling af byen, innovative løsninger og CO2-neutral omstilling.

I net-sektionen får du ni nære kolleger, der sammen dækker et stort arbejdsområde inden for byudvikling, lovgivning, samfundsøkonomi, renovering og optimeringer med fjernvarmenettet som omdrejningspunkt. Sektionen har et tæt samarbejde med de tre øvrige sektioner og teams i Planafdelingen, der omfatter Varmeproduktion & -Forbrug, Kraftvarme og Energianalyse.

Analytiske kompetencer og stærke koordineringsevner

Vi forventer, at du er uddannet planlægger, ingeniør, økonom eller tilsvarende. Du har erfaring med projektforslag efter varmeforsyningsloven, byudvikling samt energiforsyning, og du har erfaring med at arbejde med en politisk ledet organisation.

Du har analytiske kompetencer, men trives også i en koordinerende rolle, hvor det er dig, der har indblik i og overblik over udviklingen. Du følger proaktivt op med relevante myndigheder og interessenter i forbindelse med større byudviklingssager og sørger for koordinering på tværs af HOFORs forsyninger.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og ansvarsbevidst, og du sætter pris på det gode samarbejde. Da arbejdet vil foregå på tværs af fagligheder både internt og eksternt, er det vigtigt, at du kan skabe gode relationer til mange forskellige kolleger og nemt kan kommunikere med forskellige faggrupper.

Da koncernsproget i HOFOR er dansk, skal du beherske dansk flydende i skrift og tale.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi skaber bæredygtige byer, og Planafdelingen lægger grundlaget for fremtidens forsyning.

Du bliver en del af Danmarks største forsyningsselskab. Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet til den rigtige pris. Vi sætter pris på din faglige stolthed, og du vil bidrage til, at vi fortsat udvikler arbejdsopgaver og processer.

Læs mere om vores vision på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Kim Kanstrup på telefon 2795 2821.

Ansøgningsfristen er den 6. december 2020.

Vi forventer at holde samtaler den 10., 11. og 14. december 2020.

Forventet ansættelse pr. 1. februar 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 06. december 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76