Praktikant til Strategic Sustainability Consulting (København & Aarhus)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København S

Kom og bring din interesse i strategi, forretningsudvikling, økonomi og effektivisering i spil, når du hjælper private virksomheder og offentlige instanser med at kortlægge strategiske udfordringer og muligheder samt med at realisere deres potentiale inden for sustainability. Du får indblik i en klassisk managementkonsulentvirksomhed og et solidt kendskab til rollen som konsulent. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har stærke analytiske kompetencer og et sundt drive. Er du vores nye praktikant til Strategic Sustainability Consulting? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling Strategic Sustainability Consulting

Som vores nye praktikant til Strategic Sustainability Consulting bliver du en del af en dynamisk afdeling i enten Ørestad eller Aarhus med et højt drive og stærkt sammenhold, der sætter pris på at have det sjovt sammen både på og uden for arbejdspladsen. Vi værner om at skabe synergier og bygge bro mellem en dyb teknisk ekspertise og kommerciel forretningsforståelse, særligt inden for vores serviceområder: Strategy, Sustainability, M&A, Operational Excellence og Transformation.

Projekterne i afdelingen ligger typisk inden for industrier som Renewable Energy, Waste Management og Water foruden Asset Management og Buildings samt Infrastructure og Transport. Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder vil afhænge af afdelingens projekter under praktikperioden, men vi bestræber os på, at du vil få ansvar for opgaver inden for de følgende områder:

  • Finansielle analyser og modellering

  • Markeds- og konkurrentanalyser

  • Analyse af organisation og governancestrukturer

  • Udvikling af business cases

  • Flow- og procesanalyser

  • Udarbejdelse af salgsoplæg, præsentationer og rapporter

  • Research og gennemførelse af interviews med kunder og markedseksperter

  • Forberedelse, deltagelse og opfølgning på projekter, workshops, undervisning, møder m.v.

  • Dataanalyse og research.


Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Læser/skal til at læse en overbygning på en relevant videregående uddannelse typisk inden for business, økonomi eller ingeniørfaget (fx cand.merc., cand.oecon., cand.polit. eller cand.polyt. med fokus på management el.lign.)

  • Er blandt de bedste på din årgang

  • Har relevant erhvervserfaring fra studiejobs eller praktik

  • Er struktureret med stærke analytiske og konceptuelle kompetencer

  • Har erfaring med brug af PowerPoint, Word og Excel

  • Tænker strategisk og har et højt abstraktionsniveau og formår at sætte dig i kundens sted

  • Er stærk i skriftlig og mundtlig formidling på dansk og engelsk

  • Arbejder selvstændigt, men er samtidig en holdspiller.


For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er dedikeret og har mod på at blive udfordret i en travl hverdag og i et tværfagligt miljø, hvor du vil få indblik i alle dele af et projektforløb fra tilbudsskrivning til projekteksekvering. Du vil blive tilknyttet erfarne projektteams, hvor du også vil få mulighed for selv at drive egne workstreams. Gennem forløbet vil du få indblik i en bred vifte af arbejdsopgaver som managementkonsulent, og vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig. Hvis du har det, der skal til, er der mulighed for efterfølgende studenterjob eller fastansættelse.

Perioden løber fra den 01.09.2021 til og med den 31.01.2022. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den private og offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll globalt

Rambøll er en førende ingeniør-, arkitektur- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 16.500 eksperter på 35 kontorer i hele verden, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning, foreløbige karakterer fra nuværende uddannelse og karakterer fra senest afsluttede uddannelse (dette er obligatorisk for at blive taget i betragtning) og evt. relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet. Derudover vil vi gerne fremhæve, at dette praktikforløb er et fuldtidspraktikforløb i 5 mdr., hvorfor det ikke er muligt at have flere fag eller eksempelvis speciale ved siden af. Samtidig skal du være registreret som en del af et igangværende studie for at gøre dig gældende. Husk derudover at notere, om du ønsker et praktikforløb i enten Ørestad eller Aarhus.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Der holdes samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Deadline: 29.03.2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76
18. august 2024 79
17. august 2024 80
16. august 2024 79