Erfaren landskabs- og planmedarbejder til miljøvurdering og planlægning (flere lokationer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du erfaring og ambitioner inden for landskab og planlægning? Så kan du nu blive en del af Rambøll, som er en af verdens ti største miljørådgivere med over 3.000 miljømedarbejdere. Vores mål er at indtage en plads blandt de absolut bedste og største på den internationale scene. Derfor har vi har samlet vores eksperter inden for miljøvurdering og planlægning i en kraftfuld, global division med over 300 medarbejdere, der skal udvikle og løfte fremtidens miljøvurderinger til nye niveauer. Har du erfaring med at vurdere påvirkninger af landskab og udarbejde plangrundlag i Danmark og måske internationalt, har du nu chancen for at sikre dig en plads på vinderholdet. Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Velkommen til vores Miljø- og Sundhedsdivision

Rambøll udvikler innovative og videnskabelige løsninger, der gør vores byer og landområder bedre at leve i. Vi er med til at reducere forurening og genoprette natur. Og som en af verdens førende rådgivningsvirksomheder indenfor miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende problemstillinger inden for området.

Du bliver en del af Miljø-og Sundheds-afdeling for Miljøvurdering

Som vores nye kollega inden for planlægning og miljøvurdering bliver du en del af Rambølls danske enhed for miljøvurdering med ca. 40 medarbejdere fordelt i hele landet. Hovedkontoret ligger i Ørestad i København, men du kommer til at samarbejde tæt med kollegaer i hele landet, og vi søger dig, uanset hvor i landet du bor. Du kan blive tilknyttet et af vores kontorer i Ørestad, Aalborg, Aarhus, Vejle eller Odense. Dine kollegaer vil sikre, at du løbende bliver udfordret og modtager feedback på et højt fagligt niveau, så du hele tiden udvikler dig. I forbindelse med miljøvurderingerne arbejder vi ofte sammen med kollegaer i vores afdelinger i Vand, Byggeri, Transport og Energi. Vi har også fået Henning Larsen Architects under vingerne, og du kan være med til at udvikle vores samarbejde med dem, så vi kan skabe endnu bedre projekter. Derudover kan du i Rambøll trække på over 15.000 kompetente kolleger, der er fordelt over det meste af kloden.

I afdelingen er vi biologer, planlæggere, landskabsarkitekter, miljøingeniører og geografer der leder og arbejder med miljøvurderings- og planopgaver. Her er god stemning og tempoet er indimellem højt, når de store opgaver skal gøres færdige.

Vi arbejder med planlægning og miljøvurdering af alle typer projekter i Danmark og internationalt. Vi miljøvurderer infrastruktur fra jernbaner, letbaner, veje og havne til lufthavne, heliporte og naturgasledninger. Vindmøller til lands og til havs, solvarmeanlæg, biogasanlæg, forbrændingsanlæg, klimatilpasning, kystbeskyttelse og byudvikling hører også til vores portefølje. For øjeblikket arbejder vi bl.a. med de miljømæssige forundersøgelser til en ny Kattegatforbindelse, og så hjælper vi Femern A/S med den kommende Femern Bælt-forbindelse.

Ud over de store konkrete projekter arbejder vi også med udarbejdelse og miljøvurdering af lokalplaner, som ofte omhandler mindre projekter, men også med kommuneplaner, planstrategier, statslige planer samt bekendtgørelser og vejledninger. Vi hjælper også forskellige bygherrer med at kortlægge og afklare, hvilke myndighedsforhold der gælder for nye projekter inden for f.eks. klimatilpasning, anlæg til Power to X og Carbon Capture and Storage (CO2-fangst og -lagring), og hvad der skal til, for at de kan realiseres. Projekter som kræver et bredt kendskab til lovgivning, planhieraki og myndighedsprocesser.

Du vil komme til at arbejde med en række af disse spændende projekter inden for miljøvurderinger af konkrete projekter og af planer og programmer. Opgaverne og ansvaret kan tilpasses din profil.

Vi forventer, at du har erfaring med:

  • Landskabskaraktermetoden

  • Miljøvurderinger af konkrete projekter og af planer samt miljølovgivning

  • Planer og planloven

  • Planhierakiet


Din fagprofil vil være landskabsvurdering af det åbne land og planprocesser, og du skal have en naturlig interesse for myndighedsprocesser og overblikket over de ofte komplekse dele af planhierakiet og miljølovgivningen.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din faglige og professionelle udvikling.

Vi regner med, at du er landskabsforvalter eller har en tilsvarende uddannelse eller erfaring. Du skal have erfaring fra tidligere ansættelser, og du skal kunne hjælpe nogle af vores yngre kollegaer med at udvikle sig inden for dit fagområde. Er du projektleder, eller har du ambitioner om at blive det, vil vi blive glade. Men det er ikke et krav.

Du skal være dygtig og glad for at formidle dig skriftligt på dansk. Det er vigtigt, at du kan omsætte komplekst stof til et let og forståeligt sprog, som kan læses og forstås af den almindelige borger.

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du har en klar forståelse af udfordringerne inden for miljøvurdering og planlægning, og ambitioner om at du og vi andre bliver endnu bedre ved løbende at give og modtage feedback. Du er initiativrig, ansvarsfuld og udviklingsorienteret, og du har overblik og bevarer roen, når tingene går stærkt. Vi arbejder med projekter og planer, der udvikler sig, mens vi miljøvurderer dem, og frem mod store deadlines er det vigtigt, at du sammen med os kan bevare det gode humør og gå-på-mod.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger indenfor byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

En moderne arbejdsplads

I Rambøll er vi fleksible omkring planlægning af arbejdslivet og arbejdssted. Vi har moderne kontorer, hvor de største ligger tæt på offentlig transport, og vores IT og udstyr muliggør fleksibilitet i forhold til, hvorfra arbejdet kan udføres. Det være sig på vores kontorer rundt om i landet som hjemme.

Vi ønsker at gøre hverdagen lettere for vores medarbejdere ved at tilbyde en god kantineordning med mulighed for at købe mad med hjem, kaffe- og frugtordning, massageordning, frisør, renseri, fitnesscenter og så kan der opnås mange fordele hos forskellige forretninger via Rambølls firmaaftaler. Vi har selvfølgelig også en personaleforening, hvor der arrangeres foredrag, koncerter, ture, vinsmagning og meget mere.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Vi læser ansøgningerne og udvælger mulige kandidater løbende og forventer at indkalde til samtale kort efter deadline.

Deadline: 25.04.2021. Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79