Vedligeholdsmester til anlæg for brændsel og mineralprodukter på Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Til sektionen Vedligehold søger vi en alsidig og dygtig medarbejder med primært fokus på planlægning og optimering af vedligehold på anlæg for brændsels- og mineralprodukter.

Som vores nye kollega bliver du en del af Amagerværkets Team Teknik. Du vil varetage et afvekslende job, hvor du i samarbejde med dygtige kolleger sørger for optimal sikkerhed, vedligehold og rådighed for de to kraftværksblokke samt tilhørende fællesanlæg.

En af dine primære arbejdsopgaver består i at være på forkant i forhold til arbejdsmiljø, teknisk lovgivning og vilkår. Herudover vil dine primære arbejdsopgaver være at:

  • Optimere anlægsrådighed og minimering af støvemission
  • Analysere, planlægge og optimere vedligehold
  • Planlægge og lede mindre projekter
  • Initiere investeringsprojekter og deltage som modtager

Du vil desuden deltage i en fokusgruppe for anlæg for brændsel og mineralprodukter, hvor også værkets øvrige sektioner er repræsenteret.

I Teknik arbejder vi tæt sammen med den øvrige organisation på Amagerværket og har ofte den koordinerende rolle og ansvar for, at vi får bragt viden og erfaringer i spil på tværs af alle teams. Desuden er vi et naturligt bindeled til relevante myndigheder, varmekunderne CTR og HOFOR Fjernvarme samt de øvrige afdelinger i HOFOR Energiproduktion (HEP) – Planafdelingen, Projektafdelingen og Energihandel.

Som vores nye vedligeholdsmester bliver du en del af et proaktivt team med 13 engagerede kolleger. Du vil opleve, at din faglige viden bliver bragt i spil, når vi i teamet arbejder med vedligeholdelsesstrategier, analyser, planlægning, koordinering og optimering for at opnå en miljøvenlig og sikker produktion til lavest mulige omkostninger.

Faglighed, samarbejde og optimering

Vi forventer, at du har en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller tilsvarende. Kendskab til, viden om eller erfaring med anlæg for brændsel og mineralprodukter vil blive positivt vægtet, herunder flere af følgende emner:

  • Generel viden om design, konstruktion og funktion af anlæg
  • Teknisk lovgivning og myndighedskrav, specielt i relation til drift og vedligehold
  • Optimering af anlæg i forhold til arbejdsmiljø og performance
  • Planlægning og risikobaseret optimering af vedligehold (RCM, RCA, VH-planer)
  • ATEX – Eksplosionsfarligt udstyr, herunder lovpligtige vedligeholdelsesaktiviteter
  • Initiering af projekter og modtagelse/deltagelse i projekter

Du har god forretningsforståelse og er udviklingsorienteret. I HOFOR arbejder vi målrettet med at optimere og forbedre arbejdsgange og processer, og du skal derfor have sans for detaljerne og blik for forbedringsmuligheder.

Du viser initiativ, er proaktiv og serviceminded. Du anser dig selv for at være en, der får tingene til at ske og følger dine opgaver helt til dørs. Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og sætter en ære i at afslutte dine arbejdsopgaver med et godt resultat. Du kan håndtere mange opgaver sideløbende – fra de største til de mindste.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer desuden, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Søren Lyngsø, på telefon 2795 5136.

Ansøgningsfristen er d. 14. november 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 71
1. juli 2024 74
30. juni 2024 79
29. juni 2024 79
28. juni 2024 76
27. juni 2024 77
26. juni 2024 74
25. juni 2024 72
24. juni 2024 75
23. juni 2024 72
22. juni 2024 73
21. juni 2024 73
20. juni 2024 75
19. juni 2024 76
18. juni 2024 79
17. juni 2024 79
16. juni 2024 78
15. juni 2024 77
14. juni 2024 77
13. juni 2024 76
12. juni 2024 74
11. juni 2024 75
10. juni 2024 72
9. juni 2024 74
8. juni 2024 74
7. juni 2024 76
6. juni 2024 72
5. juni 2024 71
4. juni 2024 75
3. juni 2024 75
2. juni 2024 76