Erfaren og nærværende ledelsesrådgiver til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Til team Ledersparring søger vi en kollega, som sammen med resten af teamet kan sparre, rådgive og støtte vores ledere med forskellige typer af udfordringer, som de møder i deres hverdag.

I Lederne er ambitionerne høje, og hver dag går vi på arbejde for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer, så de har de bedste betingelser for at varetage deres lederskab på bedste vis.

Vi er Danmarks største faglige fællesskab for ledere med over 134.000 medlemmer. Gennem en unik kombination af uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning støtter vi dygtige ledere med disciplinen bæredygtig ledelse. Vi har en fordelagtig a-kasse, skræddersyede forsikringer, og vi kan yde professionel rådgivning om alt fra karriere til arbejdsforhold og juridiske problemstillinger.

Om Ledersparring

I mere end 15 år har vi tilbudt Ledersparring til vores medlemmer, hvor kompetente og erfarne ledelsesrådgivere har sparret med alle typer af ledere fra forskellige brancher i alt fra ledelse og karriere til stress og trivsel med en tilfredshed på mere end 96 %, hvilket vi naturligvis er stolte af.

Team Ledersparring består i dag af 6 erfarne kolleger, der arbejder selvstændigt med de enkelte medlemmer om deres udfordringer. Vi vægter højt at sparre med hinanden og arbejder kontinuerligt på at vidensdele på tværs, således at vi kan lære af hinanden, supervisere og imødekomme forskellighederne i de henvendelser, vi møder hver dag.

Ud over sparring til vores medlemmer yder vi samme service for vores Virksom- (ejerleder) og Søfarts-medlemmer.

Vi arbejder desuden tæt sammen med Lederne Kompetencecenter, hvor vi blandt andet udbyder produkter som ”Mit lederskab” og ”LedersparringPLUS”.

Du vil få mulighed for at indgå i tværfaglige projekter og opgaver som støtte til vores andre funktioner i Lederne.

Ledersparring er tæt knyttet til arbejdet med at udvikle og arbejde med bæredygtig ledelse, så det vil være en fordel, hvis du har indsigt og forståelse for den bæredygtige omstilling.

Om dig

  • Ledererfaring og gerne fra flere lederfunktioner samt med ledelse af ledere
  • Du evner at være nærværende, lyttende, empatisk og er drevet af at hjælpe og støtte andre mennesker
  • Trives med at give personlig sparring via telefon eller Teams, da vores kontakt med medlemmerne primært foregår på denne måde
  • Befinder dig godt med at arbejde på egen hånd og er omstillingsparat i mødet med nye mennesker og typer af udfordringer
  • Uddannelsesmæssigt forventer vi, at du som minimum har en bachelor baggrund, suppleret med relevante efteruddannelser.

Vi tilbyder
Du får en professionel og uformel arbejdsplads, hvor der er højt til loftet i et spændende job sammen med engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, både fagligt og personligt.

Vi har blandt andet syv ugers ferie, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring, ulykkesforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers herunder mulighed for takeaway, massageordning m.m.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v. til at søge stillingen.

Arbejdet foregår på vores hovedkontor på Vermlandsgade 65, 2300 København S, hvor der er fri parkering.

Vi tilbyder en fleksibel hverdag, som du i høj grad selv tilrettelægger samt mulighed for hjemmearbejde 2 dage om ugen.

Om Lederne

I Lederne går vi forrest for at skabe en bæredygtig arbejdsplads, hvor vi er både ambitiøse og helt nede på jorden. Hvor vi rummer både det seriøse og det uformelle. Hvor vi er her for hinanden, samtidig med at der er plads til at være der for vores familier.

Vores forskelligheder gør os stærkere. Vi tror på, at alle har noget unikt at byde ind med. Og midt i vores forskelle ligger en fælles tro på, at empati, engagement og ansvarlighed gør os til de eksperter, som vores medlemmer har brug for. For os går tillid og ansvarlighed hånd i hånd, og vi gør en dyd ud af at give alle i Lederne et trygt fundament, hvorfra vi kan udvikle og uddanne os – både fagligt og menneskeligt. For uden tryghed, ingen udvikling.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send din ansøgning senest d. 10. januar. Vi afholder løbende samtaler og ønsker stillingen besat senest d. 1. marts 2023.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Michael Uhrenholt på 2428 2463, i tidsrummet 15-17 på hverdage efter d. 3. januar.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Torsdag den 26. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 71
1. juli 2024 74
30. juni 2024 79
29. juni 2024 79
28. juni 2024 76
27. juni 2024 77
26. juni 2024 74
25. juni 2024 72
24. juni 2024 75
23. juni 2024 72
22. juni 2024 73
21. juni 2024 73
20. juni 2024 75
19. juni 2024 76
18. juni 2024 79
17. juni 2024 79
16. juni 2024 78
15. juni 2024 77
14. juni 2024 77
13. juni 2024 76
12. juni 2024 74
11. juni 2024 75
10. juni 2024 72
9. juni 2024 74
8. juni 2024 74
7. juni 2024 76
6. juni 2024 72
5. juni 2024 71
4. juni 2024 75
3. juni 2024 75
2. juni 2024 76