Proces specialist til IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFORs Fællesfunktion for IT­ & Digitalisering har ansvaret for koncernens IT på tværs af alle områder i HOFOR. Vi dækker således et bredt spektrum af funktioner og møder vores kolleger i forretningen i mange forskellige sammenhænge. I IT & Digitalisering beskæftiger vi os med arkitektur, sikkerhed, infrastruktur, projektledelse, udvikling - og langt mere. Et tæt og effektivt samarbejde på tværs af områderne er en forudsætning for at få succes med vores mission om at sikre HOFOR den bedst mulige IT-understøttelse, som vi søger dig til at være en del af.

Proces specialist til IT
Som vores nye Proces specialist bliver du en del af Lifecycle Management teamet i IT. Teamet tæller i dag 2 Lifecycle Managers og 1 License Manager samt en teamleder. Vi er et lille hold af specialister centralt placeret ift. varetagelsen af HOFORs applikationsportefølje og har mange snitflader ift. drift, arkitektur, sikkerhed, udvikling og forretning. Derfor er her en oplagt mulighed for at styrke proces-understøttelsen på tværs af IT og i samarbejde med vores vigtigste interessenter.

Du vil bl.a. skulle varetage opgaver indenfor:

  • Identificere og dokumentere eksisterende processer
  • Vedligeholde og udvikle processer i samarbejde med IT o.a. interessenter
  • Implementere procesændringer og følge op på effekten
  • Tage procesejerskab – og uddelegere dette ejerskab rettidigt
  • Definere governance for proces vedligehold

Arbejdet sker indenfor rammen af IT og vil omfatte processer i relation til IT Service Management, IT Sikkerhed, Lifecycle Management og lignende discipliner.

God forretningsmæssig og teknisk forståelse
Du er ikke nødvendigvis IT-uddannet, men vi forventer at du har et godt kendskab til IT og er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kommer til at arbejde sammen med specialister inden for en lang række IT-discipliner, men også med medarbejdere i de forretningsområder vi understøtter. Derfor er det vigtigt, at du har en god forståelse for både den forretningsmæssige og det tekniske aspekt af IT understøttelse, samt at du kan indgå i dialog om disse.

Du har kendskab til ITIL og dokumenteret erfaring med procesudvikling. Tydelig kommunikation og formidling indgår som en del af din opgaveløsning. Den værktøjskasse du kommer med, kan indeholde LEAN, forandringsledelse, SCRUM m.v.

Du er struktureret og god til at dokumentere dit arbejde. Du tænker effektivisering og automatisering i din tilgang til arbejdet. Dertil er det vigtigt at du kan tage ansvar og involvere kolleger i beslutninger.

Hjælpsomme kolleger står klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af Lifecycle Management teamet, der har ansvaret for vores portefølje af systemer og applikationer. Teamet er ved at finde sin nye form efter en re-organisering og derfor skal vi supplere holdet med en specialist på processer.

Vi holder humøret højt gennem et uformelt arbejdsmiljø hvor man let har indflydelse på sin hverdag, samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Som kollegaer er vi støttende og hjælpsomme.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 14. maj 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Solander, Teamleder, på mail [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.’

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Forsikringsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 78
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78