Compliance-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Jobopslag: Medarbejder til Compliance


Forstår du at navigere i omfattende/kompleks lovgivning? Kan du balancere formelle krav med forretningsmæssige hensyn? Og vil du bidrage til at gøre en forholdsvis nyetableret compliance- og risikostyringsfunktion endnu bedre? Så er du måske den compliancemedarbejder, som vi har brug for i AL Finans.

Vi søger en løsningsorienteret compliancemedarbejder, der i samarbejde med den nye chef for Compliance og Risikostyring, skal overvåge og vurdere om AL Finans overholder de gældende complianceregler. Derudover kommer du til at bistå i vurderingen af, om risikostyringen i AL Finans foregår på betryggende, dækkende og effektiv vis.

Vores compliance- og risikostyringsfunktion er en lille og forholdsvis nyetableret afdeling, og du kommer således til i høj grad at kunne sætte dit præg på både det konkrete compliancearbejde og afdelingens overordnede rammer.

Vi forestiller os, at dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte:

  • Planlægning, gennemførelse og rapportering af compliancegennemgange
  • Rådgivning af forretningen omkring foranstaltninger til efterlevelse af complianceregler
  • Vedligeholdelse og videreudvikling af vores compliance-setup
  • Udarbejdelse af input til compliance- og risikorapporter, der bl.a. tilgår bestyrelsen og direktionen.

AL Finans er et datterselskab til Arbejdernes Landsbank – danskernes foretrukne bank de seneste 11 år – og det forpligter. Compliancearbejdet i AL Finans foregår således i tæt samarbejde med compliancefunktionen i Arbejdernes Landsbank, og en del af arbejdet består i at fastsætte standarden for complianceniveauet i AL Finans, med udgangspunkt i de regler, der gælder for Arbejdernes Landsbank-koncernen som helhed. Det er derfor et plus, hvis du har mod på at bidrage til at definere et internt setup, der på samme tid tilgodeser forretningens drift og sikrer et højt complianceniveau.

Vi forestiller os, at du:

  • har konkret erfaring fra en tidligere stilling som compliancemedarbejder i en finansiel virksomhed, eller har kendskab til compliancearbejde ad anden vej
  • formår at skabe gode relationer og trives med mange kontaktflader
  • arbejder struktureret og systematisk, og kan holde mange bolde i luften
  • er en holdspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt
  • har gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • kan spejle dig i AL Finans’ kerneværdier, som er ansvarlig, værdiskabende og innovativ

Din nye arbejdsplads

AL Finans tilbyder bilfinansiering til private og erhvervskunder samt factoring til erhverv. Vi er en mellemstor virksomhed med 85 dygtige og engagerede medarbejdere, og vores vigtigste opgave er at skabe den helt rigtige finansielle løsning til vores kunder. Vores medarbejdertrivsels- og kundetilfredshedsmålinger er helt i top, og det er vi stolte af.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation til [email protected] mærket ”Compliancemedarbejder”. Ansøgningsfristen er mandag den 8. juni 2020. Vi afholder samtaler løbende.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2020 eller hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Compliance og risikostyring Janne Forum på telefon 43 24 49 78 / mail [email protected] eller HR Partner Mette Hansen på telefon 43 24 49 62.

Ansøg job

Information til jobansøgere



I forbindelse med rekruttering hos AL Finans behandler vi dine personoplysninger som anført nedenfor. AL Finans er dataansvarlig med hensyn til de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af din ansøgning.

Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv.

Såfremt den pågældende stilling kræver, at du gennemfører personlighedstests eller lignende, vil du blive informeret herom, når vi har behandlet din ansøgning. Resultaterne af sådanne tests behandles fortroligt, og indgår i vores bedømmelse af din ansøgning. Resultaterne vil blive slettet efter evalueringsprocessen er afsluttet, eller når det ikke længere er relevant at opbevare.

Hvis du tilbydes ansættelse i AL Finans, vil du blive bedt om, at aflevere kopi af din straffeattest. Denne vil naturligvis også blive behandlet fortroligt.

Når du ansøger om at blive en del af AL Finans, giver du dit samtykke til, at AL Finans behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for eventuelt indgåelse af et ansættelsesforhold. Som en del af vores evaluering af dig og din ansøgning kan det være, at vi indhenter referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Vi indhenter kun referencer, såfremt du har givet dit samtykke dertil.

Hvis du bliver tilbudt en stilling hos AL Finans, vil din ansøgning samt yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsen, blive en del af din personlige personalemappe hos os.

Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 3 måneder efter vores afslag.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til [email protected].

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger. Du har derudover ret til at bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, såfremt dette er nødvendigt, eller at dine personoplysninger i visse tilfælde slettes.

Under særlige omstændigheder kan du også bede om at få en oversigt over dine personoplysninger og bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Såfremt du ønsker at udøve nogle af disse rettigheder, eller såfremt du har eventuelle spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på [email protected]. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København.

Jeg har læst og accepteret


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 29
1. september 2024 27
31. august 2024 29
30. august 2024 32
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 25
22. august 2024 24
21. august 2024 22
20. august 2024 22