Datakoordinator til analyser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Afdelingen Drift Vand udgøres af tre sektioner som, hver dag, arbejder om det fælles mål at sikre rent, velsmagende drikkevand til cirka en million mennesker. I takt med øget automatisering, indføring af Asset Management og et stigende fokus på datadrevet vedligehold i vores systemer, øges mængden af data vi kan udnytte i jagten på en sikker og effektiv forsyning. Vi har et stort ønske, om at udnytte dette potentiale, og vi har brug for din talekspertise hertil.

Der ligger et stort forbedringspotentiale i den enorme mængde data, der løbende genereres i forbindelse med produktion og distribution af drikkevand. Vi har en ambition om i højere grad, at drive vandforsyningen baseret på fakta og data, for at sikre høj forsyningssikkerhed, god vandkvalitet og lavest mulige omkostninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Analysere daglige tendenser på eksempelvis lækagetab, energiforbrug, indvinding af grundvand, udpumpning af drikkevand, økonomi og vandkvalitetsmålinger
  • Analysere data fra kampagner, hvor temaer kørers i kortere eller længere perioder
  • Opdatere målstyringer og levere data til Asset Management og business-cases
  • Analysere historiske data

Du kommer til at arbejde på tværs af sektionerne Vand Produktion, Vand Kvalitet og Vand Distribution som består af medarbejdere med forskellige baggrunde og omfatter håndværkere, fagkoordinatorer, teknikere og specialister. Kulturen kendetegnes ved, at der er fart over feltet samt en fri og god omgangstone. Kollegerne er meget selvkørende, og hver enkelt tager et stort ansvar for deres område.

Du tilbydes en nyoprettet stilling i en afdeling, hvor vi har fokus på hele tiden at udvikle os og automatisere vores processer. Du får derfor rig mulighed, for at udfolde din ekspertise inden for data samt at påvirke din egen stilling.

Arbejdsstedet kan i løbet af ugen veksle mellem Rødovre og København SV, da afdelingen er spredt på to lokationer.

IT-vant med blik for detaljer

Du skal have sans for tendenser og udvikling i data, og have blik for det unormale i et datasæt. Du skal være udpræget ordensmenneske, med lyst til at levere strukturerede afrapporteringer, hvor de vigtigste tendenser trækkes ud af driftens data og præsenteres på en god, overskuelig måde for driftchefen, de øvrige ledere og relevante medarbejdere i Drift Vand.

Du skal være IT-vant, og have lyst til at arbejde med en række forskellige værktøjer, databaser, SRO-anlæg og Excel så du kan levere det nødvendige overblik til os.

Vi forventer at du:

  • Arbejder selvstændigt
  • Er systematisk
  • Kan præsentere omfattende, komplekse datasæt på en pædagogisk måde
  • Har et skarpt blik for sammenhænge og tendenser
  • Kan arbejde på flere opgaver samtidig
  • Er skarp på IT – især Excel og udtræk af data fra diverse systemer
  • Er kvalitetsbevidst og har fokus på detaljen i dit arbejde
  • Er imødekommende, venlig og har et godt humør

Du forstår SRO/styringsdelen, og kan sætte dig ind i opbygningen af SRO-anlæggene. Du har i høj grad forståelse for hvordan vi producerer drikkevand og har kendskab til nogle af de forskellige processer og anlæg´, som vi bruger i produktionen.

Det er desuden et krav at du har kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR søger 1.300 engagerede medarbejdere sammen for, at en mio. danskere får rent drikkevand, og vi forsyner byer med klimavenlig fjernvarme, bygas og fjernkøling, ligesom vi afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR ejer også Amagerværket, hvor vi producerer fjernvarme og el. Vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er grønne, sikre og billige – på en måde hvor vi beskytter grundvandet, koordinerer klimatilpasning og skybrudssikring, og leverer en CO2-neutral energiforsyning. Disse mål og ambitioner samler vi under overskriften: Bæredygtige byer.

Du kan læse mere om vores vision på HOFOR.dk/baeredygtige-byer/vi-skaber-baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder René Glæsner på telefon 3010 6447

Ansøgningsfristen er den 29. november 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 52.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Søndag den 29. november 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 29
1. september 2024 27
31. august 2024 29
30. august 2024 32
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 25
22. august 2024 24
21. august 2024 22
20. august 2024 22