[xxxxx] Hovedstaden søger Transportkoordinator til Transport- og Bevogtningsenheden i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Som led i Kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-2021 har Kriminalforsorgen overtaget størstedelen af arrestanttransporterne fra politiet. I den sammenhæng blev der etableret nye transport- og bevogtningsenheder i Kolding, Hobro og København under Institution for Transport og Bevogtning.

Der er pt. et pilotprojekt i gang hvor institutionen også sikrer overførsler af afsonere internt i Kriminalforsorgen til videre afsoning.

Enhederne er ansvarlige for at gennemføre transporterne sikkert og med høj kvalitet og består af enhedschefer, enhedsledere, transportkoordinatorer, fængselsbetjente samt transportbetjente.

Om stillingen

Du bliver en del af et team på 3 planlæggere samt 2 transportkoordinatorer som skal medvirke til driften og koordineringen mellem de tre transportenheder, Kriminalforsorgens institutioner og politiets transportkoordinatorer.

Transportkoordinatoren får i samarbejde med ledelsen og de øvrige medarbejdere ansvaret for den daglige koordinering og planlægning af transporter i enheden, herunder at sikre optimal anvendelse af tildelte personaleressourcer.

Herudover lægges der i stillingen meget stor vægt på det sikkerhedsmæssige aspekt, hvor det er en forudsætning, at du kan foretage en sikkerhedsmæssig vurdering ved blandt andet sammensætning og udfærdigelse af en transportordre og vurderingen af brug af evt. sikringsmidler.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med den nuværende transportkoordinator samt planlæggere, og det forventes, at I er selvafløsende ved ferie og fravær.

Forventninger til dig

Vi leder efter en medarbejder med naturligt flair for struktur med stærke samarbejdsevner, højt eksekveringstempo og en udpræget sans for koordinering og helhedstænkning. Du skal trives med at have mange bolde i luften i en omskiftelig hverdag, og det forventes at du på eget initiativ tage aktiv del i opgaveløsningen.

Du skal være indstillet på, at der vil være en høj grad af omskiftelighed og lavpraktiske udfordringer. Du skal derfor være god til at se muligheder frem for begrænsninger og have lyst til at lære nyt og have høj grad af fleksibilitet. Kontoret er et travlt knudepunkt men altid med et smil og godt humør.

Det er en forudsætning, at du har flair for IT samt gode skriftlige og mundtlige egenskaber.

Erfaring med transport- og bevogtningsopgaven samt en sikkerhedsmæssig baggrund er en fordel, men ikke et krav.

Løn- og arbejdsvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst og aflønning sker efter principperne i Ny Løn, medmindre du i forvejen er tjenestemand, hvormed ansættelse og aflønning vil ske i henhold til Tjenestemandsloven.

såfremt du er tjenestemand skal du anmode din nærmeste leder om at få en udtalelse/bedømmelse, denne udtalelse uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 16. april 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister.

Arbejdssted

Transport og Bevogtning i København er placeret på Københavns Fængsler, Vigerslev allé 1D, 2450 København SV.

Enheden referer organisatorisk til Institution for Transport og Bevogtning, der hører under Kriminalforsorgen Hovedstaden.

Institutionen består pt. af ca. 230 medarbejdere og enheden i København består ud over denne stilling af 2 enhedschefer, 3 enhedsleder, 3 planlæggere, 1 transportkoordinator samt ca. 130 uniformerede betjente, hvoraf en del er under uddannelse som transportbetjent.

Ansøgning

Derved sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er 16. april 2021 og samtaler forventes afholdt i uge 16/17.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2021.

Få yderligere information om stillingen hos Enhedschef Jesper Karlsen 72551210.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, UngeKriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Fredag den 16. april 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 29
1. september 2024 27
31. august 2024 29
30. august 2024 32
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 25
22. august 2024 24
21. august 2024 22
20. august 2024 22
19. august 2024 21
18. august 2024 21
17. august 2024 21
16. august 2024 21