Enhedschef søges til [xxxxx] Hovedstaden, Institution Københavns Fængsler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Institution Københavns Fængsler søger enhedschef med kendskab til det byggetekniske område samt facility-området og med gode evner for personaleledelse, udvikling og kommunikation inden for disse områder.

Du vil blive chef for Byggeteknisk Afdeling og KF Service under Sektion 3 med ansvar for to enhedsledere og ca. 25 medarbejdere.

Som enhedschef refererer du til sektionschefen og indgår i kriminalforsorgens ledelseskæde mellem denne og resten af chefgruppen i fængslet.

Stillingen ønskes besat med tiltrædelse pr. 1. september 2021.

Opgaven
Som enhedschef har du det daglige tværgående drifts- og ledelsesansvar for to afdelinger under Sektion 3.

Byggeteknisk Afdeling står for drift, vedligehold m.m. af bygningerne på Københavns Fængsler. Medarbejderne er ansat som både værkmestre og håndværkere med forskellige faglige baggrunde.

KF Service står for rengøring, depot, lager m.m. Denne medarbejdergruppe er derfor også sammensat med forskellige faglige baggrunde.

Du skal kunne lede gennem dine to enhedsledere, som står for den daglige drift af deres enheder.

Der er en del tekniske opgaver forbundet med stillingen, herunder brandtilsyn, tilsyn med tekniske installationer samt alarmanlæg. Du forventes at have interesse og faglige kompetencer inden for disse områder.

Sammen med de øvrige enhedschefer på Københavns Fængsler forventes det, at du vil sikre en effektiv drift og finde løsninger på de driftsmæssige udfordringer fængslet har i fællesskab med resten af chefgruppen og ledere på tværs af institutionen.

Det forventes også, at du har evnerne både personligt og fagligt til at implementere og følge op på de udmeldinger, der kommer fra politisk og administrativt hold.

Samtidig er det en forventning, at du går forrest i arbejdet med at skabe et godt arbejdsmiljø for de ansatte i fængslet samt et godt opholdsmiljø for de indsatte.

Som enhedschef skal du desuden være aktiv i at bygge bro mellem fængslet og det øvrige samfund.

Faglig ledelse
Det endelige stillingsindhold vil til dels afhænge af din ledelsesmæssige profil, men som enhedschef har du samlet set ansvar for:

  • personaleledelse af medarbejdere og enhedsledere
  • at sikre, at driften i enhederne optimeres og udvikles løbende
  • at lede den overordnede drift i enhederne og sikre, at standarder og fastlagte procedurer implementeres ensartet og overholdes
  • at formidle formål og mening med de koncernfælles opgaver, så leverancer sker rettidigt og resultater opnås med høj faglig kvalitet
  • at sikre, at der sættes tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde og motivere til et godt arbejdsmiljø i enhederne samt på tværs i institutionen
  • at sikre opfølgning på personalesager, herunder sygefraværssager, vold og trusler, oplæring af nye medarbejdere etc.
  • ansættelse af nye medarbejdere i enhederne
  • afholdelse af MUS og LUS.

Om dig
Som enhedschef indgår du i fængslets chefgruppe og vil desuden have personaleledelse over for to enhedsledere og enhedernes medarbejdere.
Vi vil lægge vægt på, at:

  • du har erfaring med personaleledelse og arbejder ud fra en anerkendende tilgang
  • du har erfaring med ledelse af enheder med byggeteknisk, logistisk eller lignende faglighed
  • du har erfaring med at arbejde ien politisk styret organisation og kan arbejde loyalt og systematisk med sans for både detaljen og ud fra et helhedssyn i forhold til kriminalforsorgens samlede opgavevaretagelse
  • du er dygtig til at skabe god trivsel hos dine ledere og medarbejdere gennem tydelige rammer og mål
  • du har erfaring med at sætte faglighed hos medarbejderne i centrum
  • du har gerne erfaring med forandringsledelse og værdibaseret ledelse
  • du er administrativ stærk, arbejder struktureret og kan lide at følge opgaver helt til dørs
  • du mestrer at tænke på tværs og i helheder, og du har en god procesforståelse
  • du kan indgå i en konstruktiv dialog med ledere og medarbejdere med henblik på at finde mening i de opgaver, der skal implementeres
  • du anerkender positiv adfærd ogfølger op på uhensigtsmæssig adfærd
  • du er psykisk robust og bevarer roen og overblikket i pressede situationer
  • du har særdeles gode kommunikative kompetencer både mundtligt og skriftligt
  • du er en stærk rollemodel med tydelige værdier og kan promovere organisationens værdier gennem egne handlinger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til tjenestemandsloven for allerede uniformerede ansatte tjenestemænd i kriminalforsorgen. Alternativt efter relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn. Hvis du i forvejen er uniformeret tjenestemand, sker ansættelsen som tjenestemand i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplaceringen sker i henhold til lønaftalen mellem kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid og til besættelse pr. 1. september 2021.

Ansættelsesområdet for tjenestemænd er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte/individuelt ansatte er ansættelsesområdet kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er indtil videre Institution Københavns Fængsler, Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1, 2450 København SV.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Det er ligeledes en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk 1-2 måneder.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 31. maj 2021.

Hvis du i forvejen er tjenestemand skal du senest den 4. juni 2021 tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 23, 2021.

Yderligere information
Yderligere information vedrørende stillingen kan ske ved henvendelse til sektionschef Gorm Østergaard Nielsen på e-mail: [email protected] eller på telefon 7255 5199.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 29
1. september 2024 27
31. august 2024 29
30. august 2024 32
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 25
22. august 2024 24
21. august 2024 22
20. august 2024 22
19. august 2024 21
18. august 2024 21
17. august 2024 21
16. august 2024 21
15. august 2024 19
14. august 2024 20
13. august 2024 17
12. august 2024 14
11. august 2024 15
10. august 2024 15
9. august 2024 15
8. august 2024 15