HR-studentermedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København SV

Er du nysgerrig på, hvordan en af Danmarks største almene administrationsselsKABer arbejder med HR? Har du lyst til fra dag ét at blive en del af vores engagerede HR-team, hvor du vil stifte bekendtsKAB med HR fra A-Z? Så er det dig, vi forhåbentlig snart kan glæde os til at byde velkommen som HR-studentermedhjælper!

Hvad tilbyder vi?
Som en del af vores team vil du få masser af ansvar og erfaring med en bred række HR-arbejdsopgaver. Vi tilbyder et spændende studierelevant job med stor mulighed for faglig udvikling og stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Vi har forståelse for, at dit studie kommer i første række og at det indebærer nogle perioder, som er meget travle, så vi forestiller os en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet. Løn og vilkår følger gældende overenskomst.

Læser du en spændende HR-relevant uddannelse, hvor du får en masse teoretisk viden, som du gerne vil anvende i praksis, så tilbyder vi dig rig mulighed for at styrke din faglige profil gennem et studierelevant arbejde. Du kommer til at arbejde i et miljø kendetegnet af forskellige opgaver med en selvstændig arbejds­tilrettelæggelse, god faglig sparring og dygtige og ansvarsbevidste kolleger. Erfaring er ikke altafgørende – den får du hos os, men for at få succes i stillingen skal du udvise engagement og lyst til at tage ansvar for opgaverne.

Et fagligt dygtigt team med en uformel omgangstone
Du bliver en del af en effektiv og professionel HR-afdeling, der består af 20 medarbejdere, som bl.a. inkluderer en HR-chef, HR-partnere, HR-koordinatorer, et læring- og udviklingsteam, et lønteam og et arbejdsmiljø- og sundhedsteam. Vi er en afdeling, som værdsætter hinandens kompetencer, faglig sparring og at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har en uformel og positiv omgangstone, og vi sætter stor pris på et godt grin i en travl hverdag.

Vi forventer, at du
  • har påbegyndt en videregående HR-relevant uddannelse for eksempel Human Ressource Management, arbejdslivsstudier eller erhvervsøkonomi og psykologi. Den specifikke uddannelse er ikke så relevant, så længe du brænder for at beskæftige dig med HR.
  • er klar på at gribe mange forskellige administrative opgaver i en HR-funktion, har sans for detaljer samtidig med at du bevarer overblikket.

  • har god forståelse for digitalisering og lyst til at arbejde detaljeret med vedligeholdelse af HR-systemer.

  • er stabil, løsningsorienteret og ansvarsbevidst.

Som studentermedhjælper skal du have gåpåmod til at kaste dig over forskelligartede opgaver i tæt samarbejde med alle i afdelingen. Du vil primært komme til at arbejde med opgaver inden for HR-administration, herunder vil dine arbejdsopgaver bestå af at understøtte HR-koordinatorerne med daglig drift for eksempel rekruttering og at understøtte partnerne i projekter, som for eksempel trivselsmålingen.

Hvem er KAB?
KAB bygger, udlejer og administrer mere end 60.000 almene boliger i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at sKABe bedre boliger for alle. Vi gør det
med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati, der er grundstenen i KAB. Der er ca. 1.600 medarbejdere i KAB-fællessKABet.
KAB-fællessKABet er delt op i en central og decentral enhed. Den centrale enhed er administrationsorganisationen, som fysisk er placeret i et helt nybygget KAB-hus på Enghavevej 81. Den decentrale enhed består af boligselsKABerne, som primært er placeret rundt omkring i Københavnsområdet.

Har ovenstående fanget din interesse?
Så søg stillingen inden ansøgningsfristen udløber den 15. september 2021. Vi forventer at holde samtaler løbende, dog senest i uge 38. Tiltrædelse vil være 4. oktober 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte HR-koordinator Nadiya Poté på 38 38 18 56 eller [email protected].

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 20
3. oktober 2024 18
2. oktober 2024 17
1. oktober 2024 16
30. september 2024 19
29. september 2024 17
28. september 2024 17
27. september 2024 19
26. september 2024 19
25. september 2024 19
24. september 2024 19
23. september 2024 19
22. september 2024 21
21. september 2024 21
20. september 2024 22
19. september 2024 23
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31