DareGender søger ny programchef for nationale indsatser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

DareGender er en landsdækkende, frivillig organisation, der engagerer drenge og mænd i arbejdet med ligestilling. Vi skaber rum for at tale om og udfordre forestillinger om køn, maskulinitet og kønsroller gennem oplysningsaktiviteter og projektbaserede indsatser. Vi står lige nu et spændende sted som organisation med en fremvækst i nye nationale indsatser og et fokus på at opbygge en stærk og bæredygtig organisationskultur. I den forbindelse søger vi en ny programchef, som skal være med til at sikre den fortsatte udvikling og forankring af foreningens arbejde og indgå i et tæt ledelsessamarbejde med vores eksisterende programchef for kommunikation, partnerskaber og frivillige.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Læs mere om ansøgningsfrist og proces nederst i opslaget.

Programchef med et stort og alsidigt ansvar:

Som programchef bliver du en del af et team bestående af to programchefer. Teamet arbejder tæt sammen indbyrdes og med resten af sekretariatet. I det nyetablerede ledelsesteam skal du være med til at lede en lille, dynamisk og frivilligbaseret organisation. Vi oplever i øjeblikket fremvækst og et helt særligt momentum i vores arbejde inden for det danske ligestillingsområde. Hos DareGender vil du få rig mulighed for at sætte dit præg på vores varige arbejde med at engagere og involvere drenge og mænd i ligestilling, samt udfordre stereotype opfattelser af køn og maskulinitet. Du vil også få mulighed for at indgå i en række samarbejder og netværk med andre ligestillingsaktører, fonde og aktører indenfor det socialt-faglige område.

Som programchef for nationale indsatser vil du komme til at have ansvaret for to overordnede arbejdsområder. Du vil få ansvaret for funding, ledelse og udvikling af vores nationale aktiviteter. Eksempler på nationale indsatser tæller bl.a. DareGenders naturbaserede mandegrupper, undervisningstilbud til unge, samt et flerårigt projekt der sætter fokus på fysiske og digitale fællesskaber for unge mænd. Derudover vil du få ansvar for styring og administration af vores økonomi og projektbevillinger i samarbejde med vores eksterne bogholder. Det betyder, at du får mangeartede ansvarsområder, og som programchef for nationale indsatser skal du:

  • Koordinere og lede projekter for nationale indsatser og flerårige partnerskaber - herunder vores indsatser med mandegrupper og digitale fællesskaber for unge mænd. Her vil du indgå i samarbejde med en række engagerede frivillige
  • Styrkelse af DareGenders nationale profil og indsatser - herunder politisk interessevaretagelse
    Indgå i netværk og samarbejder med andre ligestillingsaktører og interesseorganisationer med henblik på læring, vidensdeling og fælles indsatser.
  • I samarbejde med bestyrelsen, medarbejdere og frivillige skabe en bæredygtig og stærk organisation, der er førende i arbejdet med mænd, maskulinitet og ligestilling i Danmark.
  • Sikre foreningens økonomi, samt nye indtægtsgrundlag via fundraising og konsulentopgaver.
  • Stå for administration og regnskabsførelse, samt budgettering og opfølgning i samarbejde med vores kasserer og vores eksterne bogholder.

Din profil:

Vi ser gerne, at du kan genkende dig selv i følgende punkter:

  • Interesse og viden om ligestillingsområdet og strategisk forståelse for både de muligheder og udfordringer, der ligger i arbejdet med køn og ligestilling.
  • Personaleledelseserfaring og erfaring med projekt- og frivilligledelse.
  • Erfaring med administration, regnskabsførelse og økonomistyring.
  • Mod på at blive en ledende del af en lille, dynamisk organisation med de udfordringer og potentialer, der hører med til arbejdet i en projektdrevet NGO.
  • Solid erfaring med at arbejde tværfagligt og teambaseret.
  • Erfaring med politisk interessevaretagelse og pleje af samarbejdspartnere.
  • Dokumenteret erfaring med fundraising, evaluering og dokumentation.
  • Ledelsesforståelse herunder at have det overordnede ansvar for foreningens økonomi og ressourcer.

Ansættelsesforhold:

Stillingen er på 30 timer om ugen, og arbejdet er typisk fordelt mandag-torsdag med rig mulighed for fleksibilitet. Løn forhandles i forbindelse med ansættelsessamtaler.
DareGender er ikke lønførende, men en mindre NGO med en sag vi brænder for, samt et stort fokus på en god og inspirerende organisationskultur og et bæredygtigt arbejdsmiljø for både ledere, medarbejdere og frivillige.

Arbejdsadressen er Enghavevej 80C hos projekthuset DISIE, hvor vi er en del af et levende og dynamisk kontorfællesskab med små organisationer og virksomheder, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer forbundet til arbejdet med FNs verdensmål.

Ansøgningsfrist og ansøgningsprocedure:

Vi modtager gerne din ansøgning hurtigst muligt dog senest søndag d. 20-03-2022. Indkaldelse til samtale sker hurtigst muligt efter ansøgningsfristen. CV og ansøgning sendes til [email protected].

Vi ønsker at facilitere en bias-fri ansættelsesproces, og vi gør derfor opmærksom på, at du IKKE skal vedhæfte billede i din ansøgning. Navn og billeder vil blive fjernet, før ansættelsesudvalget læser din ansøgning.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge – uanset etnisk baggrund, køn og kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Har du spørgsmål kan du kontakte Rasmus Wegner på [email protected].

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Om DareGender:

DareGender er en landsdækkende, frivillig organisation, der engagerer drenge og mænd i samtalen om køn. Vi arbejder med mental trivsel, voldsforebyggelse og redefinering af stereotype maskuliniteter. Vi er organiseret med et sekretariat i København, en aktiv bestyrelse og frivillige i både Århus, København og Aalborg. I DareGender opbygger vi fællesskaber, der engagerer alle køn i arbejdet for ligestilling. Som organisation har vi et særligt fokus på mænd og maskuliniteter og arbejder med at involvere drenge og mænd i køns- og ligestillingsarbejdet. Det gør vi gennem kampagner, mandegrupper og projektbaserede aktiviteter. Målet er færre stereotyper og en mere lige verden for og med alle køn.

Vil du vide mere om vores arbejde, så kan du besøge vores hjemmeside: www.daregender.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 23
17. september 2024 23
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 26
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 30
5. september 2024 28
4. september 2024 31
3. september 2024 31
2. september 2024 29
1. september 2024 27
31. august 2024 29
30. august 2024 32
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 25
22. august 2024 24
21. august 2024 22
20. august 2024 22
19. august 2024 21