Færdselsstyrelsen søger 2 teamledere til bilsynsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at stå i spidsen for et antal engagerede udkørende inspektører, hvor faglighed og holdånd er i førersædet? Motiveres du af en afvekslende dagligdag, hvor vi arbejder for at gøre vejene mere sikre? Så er du måske én af vores nye teamledere på bilsynsområdet.

Som teamleder på bilsynsområdet bliver du ansvarlig for et team på ca. 8 udkørende inspektører, der enten har praktisk tilsyn med synsvirksomhederne (Team Biltilsyn) eller vejsidesyn (Team Vejsidesyn) som primær opgave.

Biltilsynet udføres hovedsageligt ude hos synsvirksomhederne, men vi laver også administrative tilsyn bag skrivebordet i Færdselsstyrelsen. Vejsidesynene sker i samarbejde med politiet og foregår i hele Danmark på alle tidspunkter af døgnet.

Du bliver en del af en organisation med både generalister, jurister, administrative medarbejdere og teknikere. Vi samarbejder på tværs, deler viden og støtter hinanden med respekt for fagligheder og forskelligheder. Vi har travlt, men vil også have det sjovt.

Team Biltilsyn og Team Vejsidesyn arbejder i det daglige tæt sammen med to søsterteams, der varetager en række andre opgaver på synsområdet, herunder tilladelser til at drive synsvirksomhed, indkaldelse af køretøjer til syn, behandling af henvendelser fra synsvirksomheder, andre myndigheder og borgere om gennemførelse af syn af køretøjer, udarbejdelse af vejledninger om syn af køretøjer og administration af uddannelsen til synsinspektør. Desuden arbejder vi med regeludvikling på området, deltager i EU-arbejde, laver opfølgning på og analyserer betydelige mængder af data om syn af køretøjer til brug for tilrettelæggelse af tilsynsarbejdet. Vi samarbejder også med synsbranchen og andre aktører på området og bidrager til departementsbetjening.

Du refererer til kontorchefen og indgår i styrelsens teamledelse.

Ledelse der gør en forskel
Som teamleder i Færdselsstyrelsen er du både personaleleder og faglig leder. Det betyder blandt andet, at du skal have styr på den daglige drift og følge den faglige udvikling. Du skal understøtte holdbare og progressive løsninger, og som teamleder skal du sikre, at medarbejderne kan levere høj kvalitet i opgaveløsningen med et særligt fokus på trivsel gennem inddragelse, tillid og gensidig respekt. Derudover er det en væsentlig opgave at understøtte og videreudvikle det tværgående samarbejde, såvel som teamkulturen i Færdselsstyrelsen. Du forventes derfor at være nysgerrig og lyttende, og i besiddelse af gode relationelle kompetencer.

Du skal være i besiddelse af synsmedarbejderuddannelsen kategori 4 og have erfaring med og kendskab til syn af alle typer af køretøjer. Derudover er det nødvendigt, at du har kørekort til alle kategorier. Da kontrol af lastsikring fremover også vil indgå som en del af vejsidesynet, skal du som teamleder for Team Vejsidesyn forvente at skulle gennemføre relevant uddannelse heri, hvis du ikke allerede har erfaring med dette.

Vi forventer derudover, at du:

  • Kan lede og udvikle medarbejdere
  • Har et helhedssyn og er bevidst om ressourceanvendelsen
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er fleksibel og omstillingsparat
  • Gerne har ledererfaring samt erfaring fra en politisk ledet organisation.

Udover vejsidesyn og tilsynsarbejde indeholder stillingen en del administrativ sagsbehandling og opgaver som f.eks. tjenesteplanlægning, rejseafregninger, indkøb af udstyr, beklædning og køretøjer mv., risikovurdering og kvalitetssikring af vejsidesyn og tilsynsarbejdet med synsvirksomhederne. Du må desuden påregne at skulle deltage i møder m.v. i Ribe.

Du planlægger selv din tid og aktiviteter i samarbejde med dine kollegaer og medarbejdere. Din bopæl bliver udgangspunkt for udkørende kontroller. Vi tilbyder en tjenestebil, hjemmekontor og stiller nødvendige værktøjer til rådighed. Tilsyn med synsvirksomheder foregår uanmeldt på stort set alle tidspunkter i virksomhedernes åbningstid, og vejsidesyn foregår på alle ugens dage og på alle tidspunkter af døgnet over hele landet. Du må derfor forvente megen kørsel og rejsetid her i landet, op til ca. 50.000 km årligt, ligesom du må forvente, at overnatninger udenfor hjemmet forekommer.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er på 37 timer om ugen og er til besættelse snarest muligt.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Færdselsstyrelsen – hvem er vi?
Færdselsstyrelsen, Ribe har ansvar for regulering og tilsyn på færdselsområdet, herunder for at bidrage til udarbejdelse af bekendtgørelser og vejledninger, administrering af færdselslovens regler og behandling af generelle spørgsmål om de enkelte sagsområder. Færdselsstyrelsens arbejds- og ansvarsområder er kendetegnet ved en stor politisk bevågenhed og generel bred samfundsinteresse. Færdselsstyrelsen har i dag ca. 140 medarbejdere fordelt i tre faglige afdelinger. Styrelsen hører under Transport- og Boligministeriet.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Kirsten Søndergaard Munck på tlf. 41 87 1812.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk

Vi skal modtage din ansøgning senest den 18. december 2019. Tests kan indgå i rekrutteringsprocessen.

Vi beder dig fremsende din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi løbende gennemfører interviews.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 18. december 2019

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4