Project HSE Coordination Manager til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du stå i spidsen for at koordinere, at arbejdsmiljøet er helt i top på byggeriet af Femern-forbindelsen? I Femern A/S er et af vores kernemål sikkerhed. Vi mener, at en sikker arbejdsplads, gode og sunde arbejdsforhold og en kultur, hvor et godt arbejdsmiljø er i fokus, er fundamentet for at få gennemført et godt projekt. Hvis det er dig, der skal have den nøglerolle og være med til at sikre fundamentet for anlæggelsen af danmarkshistoriens største anlægsprojekt, så læs med her.

Om os

Forberedelsen af byggeriet af den 18 km lange Femern Bælt-tunnel mellem Rødbyhavn på Lolland og Puttgarden i Tyskland er i fuld gang. Femern A/S er det selskab, som står for planlægningen, byggeriet og driften af Femern Bælt-tunnelen.

Vi består af dybt engagerede medarbejdere med dansk, tysk eller anden international baggrund med stor erfaring fra megaprojekter rundt omkring i verden.

Vi har to afdelinger i Danmark. Ud over København, hvor du er tilknyttet, har vi et kontor i Rødbyhavn. Vi har også kontorer i Tyskland.

Du kan læse mere om Femern A/S og om Femern Bælt-projektet på www.Femern.dk.

Jobbet

Det bliver dit ansvar at stå for den overordnede koordinering af arbejdsmiljøområdet - på tværs af de enkelte anlægskontrakter. Det gør du blandt andet sammen med et stærkt hold af Contract HSE Managers – et hold du skal være med til at sætte.

En stor del af dit arbejde bliver at samarbejde med hovedentreprenørerne om at skabe et højt niveau for sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø. Igennem dette samarbejde er det også dig, der skal sikre, at hovedentreprenørernes HSE-system overholder alle projektkrav til håndtering af HSE-risici i såvel projektering, udførelse og driftsfase og at deres HSE-planer indeholder alle relevante informationer om håndtering af risici.

Herudover kommer du til at medvirke til at skulle analysere og gennemgå entreprenørernes design og metodebeskrivelser samt deltage i monitorering af, at HSE-krav overholdes på byggepladserne i Danmark og Tyskland, herunder udføre audits.

Du bliver en del af Teknisk Division i afdelingen Shared Service, hvis hovedfunktion er at binde alle dele af projektet sammen. Det gøres ved at fokusere på kerneopgaverne styring, overvågning og rapportering - så projektets mål opnås på tid, økonomi, kvalitet og sikkerhed.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Implementere og opdatere Femern-projektets HSE-Manual og videreudvikling i overensstemmelse med selskabets politikker og ISO 45001.
  • Agere sparringspartner for de kontraktbaserede Contract HSE Managers funktioner i Femern A/S.
  • Rapportere om arbejdsmiljø til ledelsen og understøtte ledelsen i overordnede beslutninger vedrørende arbejdsmiljø.
  • Være ansvarlig for overordnet kommunikation og løbende opdatering af HSE-interessenter, herunder arbejdsmiljø- og beredskabsmyndighederne i Danmark og Tyskland.

Din profil

Du har omfattende erfaring fra en lignende stilling i bygge- og anlægssektoren - fx fra en bygherreorganisation, rådgivervirksomhed, entreprenør eller fra beredskabs- og arbejdsmiljømyndigheder.

Du går altid forrest med det gode eksempel, og kan vurdere og implementere ”best practice” inden for HSE. Du er vedholdende, har god gennemslagskraft, og kan sætte rammer på tværs af interessenter og projektets kontrakter.

Derudover har du:

  • Et analytisk overblik og en klar sans for de vigtige detaljer.
  • En velfunderet viden om HSE og god teknisk og ledelsesmæssig forståelse.
  • Gode kommunikationsevner, og er i stand til at formidle HSE-krav på en professionel og præcis måde.
  • Et fast blik på de økonomiske og budgetmæssige konsekvenser af arbejdet.
  • En systematisk tilgang til arbejdet, og er i stand til at levere løsninger af høj kvalitet.

Det er nødvendigt, at du er fortrolig med både dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk - og til tysk arbejdsmiljølovgivning - er en fordel, men ikke et krav.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Som Project HSE Coordination Manager i Femern A/S får du indblik i et statsejet projekt- og bygherreselskab og erfaring med styring af et unikt mega-projekt som Femern Bælt-forbindelsen.

Du vil opleve en organisation, der hele tiden er under forandring i takt med, at projektet udvikles, og du vil have en udfordrende og alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade i organisationen, som er karakteriseret ved en uformel omgangstone og engagerede medarbejdere.

Du tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer, samt sundhedsforsikring og andre personalegoder.

Dit primære arbejdssted bliver København, men en del rejseaktivitet til Rødbyhavn og Tyskland må påregnes

Ansøgning
Upload din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link senest den 12. januar 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Deputy Director, Shared Service, Elisa Rosenbohm på tlf. (+45) 33 41 63 16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3