Struktureret og formidlingsstærk studentermedhjælper til Transportanalyse - 1577

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Interesserer du dig for trafikale og samfundsøkonomiske analyser, grøn omstilling og fremtidens transportformer? Har du mod på at få et studierelevant job, hvor du får konkrete kompetencer til din fremtidige karriere, et værdifuldt fagligt netværk og mulighed for at gøre en forskel for samfundet? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Dine opgaver Du får en bred berøringsflade med flere af dine kolleger i afdelingen og kommer til at arbejde med samfundsøkonomiske analyser, trafikale analyser, grøn omstilling, selvkørende biler og fremtidens transport.

Du skal blandt andet skrive mindre notater, bidrage til præsentationer, indsamle artikler og anden information fra internettet, gennemføre dataanalyser (i f.eks. Excel) baseret på Vejdirektoratets trafiktællinger, GNSS/GPS-data og vejdata, bistå med at validere beregningsresultater, samt udføre ad hoc-opgaver, som f.eks. journalisering og mødeindkaldelser.

Din profil
  • Du er ingeniørstuderende eller læser økonomi, statskundskab, geografi eller andet relevant og du har mindst to år tilbage af din studietid
  • Du er vant til at arbejde med informationssøgning og med tal og statistik
  • Du har gode evner som formidler og kan præsentere dine resultater kort og klart på skrift
  • Du kan arbejde med databehandling, strukturering og præsentation af data
  • Du har interesse for og forståelse for trafikplanlægning, trafik og transportøkonomi, herunder også gerne samfundsøkonomiske analyser (cost-benefit-analyser).

Det er en fordel, hvis du har kendskab til GIS, geografiske data, trafikmodeller og simuleringsmodeller.

Om os Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder med den overordnede planlægning af statens vejprojekter. Dine nærmeste kolleger i afdelingen Transportanalyse gennemfører analyser, der ligger til grund for beslutninger om udbygningen og styringen af det statslige vejnet. Det omfatter analyser af trafikale konsekvenser, samfundsøkonomi, brugerfinansiering og mere generelle analyser. Det omfatter også analyser af, hvordan ny teknologi kan påvirke trafikken i fremtiden og hvordan vi kan bidrage til den grønne omstilling.

I Transportanalyse er vi 20 medarbejdere, der spænder bredt i forhold til alder og faglige baggrunde. Vi er bl.a. ingeniører, økonomer, geografer og planlæggere, og vi værdsætter godt humør og et godt kollegialt samarbejde.

Dine løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Arbejdstiden er på 15 - 20 timer om ugen. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2020.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Transportanalyse på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Alexander Sick Nielsen på telefon 7244 3144 eller e-mail [email protected].

Er du interesseret? Send din ansøgning senest den 14. juni. Vi forventer at holde samtaler i uge 25.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, CV, karakterudskrift samt dokumentation for at du er studerende.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3