Contentmanager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Med Power-BI i ascendanten

I IDA er vi på jagt efter en ny kollega til at sikre, at indholdet altid er opdateret og klart kommunikerende på IDAs websites. Samtidig vil du blive ansvarlig for at hjælpe og støtte hele afdelingen Markedsføring & Kommunikation med at få hurtige og nemme dataindsigter.

Du er skarp til kommunikation på de forskellige digitale kanaler, og kan lide at jonglere med byggeklodserne i CMS'et. Du er god til at tænke kreativt med de redskaber der allerede er til rådighed, men du skal også kunne samle og formulere ønskerne til nye byggeklodser, der kan forbedre både formidling og brugeroplevelsen.

Du har helt sikkert en digital baggrund og kender til de fleste medier og platforme. Din hovedvægt ligger nok på websites, hvor du er en haj til at bruge cms'ets komponenter til at opbygge sider, som formidler information klart og tydelig – og ofte med det twist, der giver brugeren en god overraskelse. Vi bruger Umbraco, men du behøver ikke kende det på forhånd, og vi skal naturligvis nok lære dig op i det. Vi har egne udviklere, men interesse for teknologi er absolut en fordel.

Du sætter således en ære i at opsætte kommunikerende og lækre websites og mestrer brugen af alle de forskellige kommunikative redskaber som grafikker, faktabokse, billeder mv. så brugerne ude på den anden side bliver oplyste, inspirerede og føler sig inviteret.

Du har et skarpt blik for brugerrejsen og sørger naturligt for at binde indhold sammen på tværs af platforme og lede brugerne videre til mere relevant indhold. Du har en naturlig god journalistisk dømmekraft og ved, at selv om nogle sider kun har få besøg, så kan de alligevel være vitale, f.eks. når et medlem har brug for at kende sine barselsvilkår.

Det vigtigste er således, at du har erfaring med og lyst til at arbejde med byggeklodserne bag et website, og at du reelt kan gøre svære og tunge tekster letlæselige og inspirerende uden at gå på kompromis med indholdet.

Derudover har du selvfølgelig sort bælte i samarbejde, og kan sammen med alle slags kolleger, på tværs af en hel organisation, gøre svært fagindhold overskueligt og nemt forståeligt for medlemmerne, samtidig med at fagfagligheden kommer til udtryk i al sin diversitet og tyngde.

En mindre del af stillingen vil have fokus på at hjælpe Markedsføring & Kommunikation med at få lavet dashboards og rapporter i Power-BI til at give hurtige og gode dataindsigter til brug i det indholdsmæssige arbejde både udviklings- og driftsmæssigt på tværs af kanaler, bl.a. web, SoMe og nyhedsbreve. Du behøver ikke være ekspert i Power-BI, da vi naturligvis nok skal lære dig op i systemet. Men stillingen vil kræve, at du har flair for og erfaring med at analysere, opsætte dashboards og visualisere data, og selvfølgelig har lyst til at være hele afdelingens datavidenshjælper.

Vi leder derfor efter dig der kan mestre lige dele klar konkret formidling, prioritere klart og myndigt og samtidig er en struktureret datahaj. Hvis du skulle beskrive den perfekte fordeling på en arbejdsuge, ville du sige, at den ville være fordelt med 90% drift og optimering og 10% udvikling.

Stillingen kræver således, at du har en solid erfaring med dig både ift. redskabs- og eksekveringsdelen, med mindst et par års erfaring med indholdsmæssig drift og udvikling af websites. Samtidig forventer vi, at du har så meget med dig i den datamæssige redskabskasse at du kan være afdelingens datahjælp. Og så tror vi at du er så naturligt proaktivt samarbejdende at du ikke kan lade være med at inddrage kollegerne i løsningsskabelsen og den konkrete prioritering.

Mål

De overordnede mål for stillingen er at:

  1. I tæt dialog med afdelingens journalister og indholdsansvarlige i hele huset, sørge for at IDAs samlede websites indholdsmæssigt altid er opdateret, klart kommunikerende og understøtter IDAs strategi og samlede brand.
  2. Være i tæt dialog med de to sitemanagere ift. brug og tilpasning af redskaber og formater på tværs af vores websites.
  3. Være anker på de indholdsmæssige udviklings- og optimeringsbehov, samt prioritere og indmelde disse til den agile udviklingsdel af organisationen.
  4. Markedsføring & Kommunikation har og får dataviden på tværs af indsatser og kanaler ift. både drift og udviklingsbehov.

Rollen er todelt med hovedvægten på contentmanagerdelen ca. 75% af tiden og den resterende tid på BI og datavidensdelen.

Vi drømmer om en kollega, der har følgende kompetencer:

  • Er skarpt kommunikerende og har en naturlig god journalistisk dømmekraft.
  • Har en solid digital baggrund og erfaring med CMS, herunder forskellige digitale komponenter og formater til formidling.
  • Kan omforme indholdsmæssige behov til konkret efterspørgsel af udviklingsønsker – og kunne være i god dialog med udviklerteams.
  • Har dataformidlingsviden og -erfaring med at opsætte dashboards og visualisere data – gerne i Power-BI.
  • Tænker og arbejder systematisk, og kan omforme og formidle komplekst indhold til en bredere målgruppe.
  • Har ekstremt gode samarbejdsevner, er proaktivt kommunikerende og dialogorienteret.
  • Er nysgerrig, udviklingsorienteret og mulighedsafsøgende.

Du bliver en del af vores dygtige og kreative marketing- og kommunikationshold på 18 mennesker, der styrer alt fra IDAs brandprofil, skrivning og udsendelse af nyhedsbreve, videoproduktion, SoMe-kommunikation, hvervekampagner, annoncering og altid sørger for at det rigtige indhold i den rigtige form er på hjemmesider og alle øvrige kommunikationsflader. Du vil desuden få et tæt samarbejde med både udviklingsteams og sitemanagers placeret i søsterafdelinger. Contentmanageren refererer til Chefen for Marketing & Kommunikation, og vil blive en del af Team Medlem, som har fokus på IDAs website og kommunikation til og med vores mere end 133.000 medlemmer.

Målgrupperne er især IDAs mange medlemmer og potentielle medlemmer, offentligheden, over 2.000 aktive og frivillige medlemmer, samt 350 ansatte.

Det får du i IDA:

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for kommunikation og markedsføring, der appellerer bredt, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har flextidsordning og arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og opgavebehov. Det betyder også at vi som ansatte både brænder for at skabe værdi for vores medlemmer, brugere og kollegaer, men stadig kan nå hjem og hente – eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Om IDA:

IDA er både en fagforening og en faglighedsforening, der skaber mere dynamik i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab ser dagens lys. Overalt i verden. I de værdimæssige højere luftlag har vi et benhårdt princip om at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de
virkevilkår, som passer bedst muligt til den enkelte. Vi ved, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. Vi kalder det Work Life Brilliance.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Chef for Marketing & Kommunikation Marie Louise Poder fredag den 12. marts mellem kl. 13-15 eller mandag d. 15. marts mellem kl. 11-12 på 20 64 86 87.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Vores ansøgningsfrist er mandag d. 15. marts. Første samtaler afholdes torsdag den 18. og fredag den 19. marts, og anden samtale torsdag den 25. marts eller fredag den 26. marts. Ønsket start senest 1. maj 2021.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3