Digital studentermedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du vores nye digitale studentermedhjælper?

Brænder du for at arbejde med digitale medier? Kan du lide at være med til at redigere og udvikle på digitale kanaler – primært vores websites - på baggrund af data?

Så er dette måske stillingen for dig.

Du bliver en del af det digitale team Data & Digitale Kanaler med pt. syv medarbejdere, der bl.a. har ansvaret for at optimere IDAs digitale kanaler ud fra et kommercielt-, marketings- og kommunikativt-perspektiv.

Vi er både site managers med fokus på websites, marketingkonsulenter med fokus på annoncering på sociale medier og forretningsudviklere med drift af nyhedsbreve. Dertil kommer specialister i indsamling, strukturering og analyse af data i vores business intelligence-del af teamet.

Afdelingens specialister arbejder med at udvikle, udnytte og binde kanalerne bedst muligt sammen på tværs. Derudover rådgiver vi IDA i, hvordan kanalerne bruges på den mest relevante, optimale, effektfulde og omkostningseffektive måde. Det hænger også sammen med IDAs nye strategi for 2021- 2023, hvor organisationen skal bruge data om medlemmernes behov og interaktion med IDA til at levere endnu mere personaliseret service til dem via vores digitale kanaler.

Jobbet vil omfatte

  • Site management opgaver – herunder redigering og opsætning af landingssider på IDAs sites og subuniverser
  • SEO-analyse og optimering af sider på IDAs sites
  • Opsætning af kampagner på sociale medier, opfølgning og optimering. Opbygning og indretning af nye og eksisterende sider på websites samt løbende redigering af kanalerne – d.v.s. drift og vedligehold
  • Mindre opgaver i forbindelse med rapportering og performanceanalyser af vores aktiviteter.
  • Ad hoc-opgaver

Hvad vi leder efter

Du er digitalt drevet. Du har et skarpt øje for, hvordan du sætter en landingsside op, så den konverterer. Du er proaktiv og selvstændig. Du arbejder struktureret og er ansvarsbevidst. Du kan arbejde selvstændigt og holde overblik over dine opgaver. Da du har en bred kontaktflade til kollegaer på tværs af organisationen, skal du trives godt med en udadvendt rolle.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere af nedenstående områder:

  • Umbraco, WordPress eller et andet CMS
  • Google Analytics
  • SEO
  • Annoncering på Sociale Medier

Du kan sikkert noget i forvejen – resten lærer du, mens du er her.

Vi forestiller os, at du læser på CBS, ITU eller lignende og har minimum 2 år tilbage.

Det får du i IDA

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst.

Studiejobbets arbejdstid er ca. 15-20 timer om ugen, som vi tilrettelægger, så du også har tid til dine studier og eksamener. Der kan dog forekomme travle perioder.

I IDA lægger vi vægt på at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er rum for faglig udvikling. I Data & Digitale Kanaler vil du fra starten indgå i teamet på lige fod med de fuldtidsansatte ved teammøder, workshops og det daglige arbejde i forhold til drøftelser om opgaveløsning.

Vores studentermedhjælpere deltager også i konferencer på linje med de fastansatte, så de også bliver præsenteret for de nyeste tendenser og indsigter inden for digital kommunikation og markedsføring.

Socialt går vi i IDA aldrig af vejen for højt humør, fredagsbarer og rigtig gode fester.

Du får en arbejdsplads centralt beliggende på Kalvebod Brygge i København. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Om IDA

IDA er både en fagforening og en faglighedsforening, der skaber mere dynamik i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab ser dagens lys overalt i verden.

I de værdimæssige højere luftlag har vi et benhårdt princip om at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de virkevilkår, som passer bedst muligt til den enkelte.

Vi ved, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. Vi kalder det Work Life Brilliance.

IDA er en forening i vækst med over 130.000 medlemmer – og vi har over 400 ansatte fordelt på kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Send din motiverede ansøgning og CV med reference "Digital studentermedhjælper" senest d. 4. april.

Samtaler holdes i uge 15. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte site manager Kim Elmose på 60 25 73 30 eller [email protected].

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3