Power BI-medarbejder til analyseafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en skarp og udviklingsorienteret analytiker, der brænder for at understøtte forretningen stærke analyser og beslutningsoplæg i Power BI. Vil du samtidig være en del af en ambitiøs, men uformel analyseafdeling? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en udviklingsorienteret medarbejder til vores Power BI-team i Analyse & Prognoser, der er en sektion under Forretningsudvikling i Banedanmarks Trafikdivision. Du bliver en del af en sektion med 14 dygtige kollegaer, der leverer analyser og indsigt til direktionen, de andre divisioner på tværs af organisationen og jernbanevirksomhederne. Sektionen består af analytikere, data scientists og folk med indgående kendskab til forretningen Banedanmark. Du kommer ind i et stærkt fagligt, men uformelt arbejdsmiljø med plads til at have det sjovt, en positiv tilgang til arbejdet og stor indflydelse på forretningen.<br
Omdrejningspunktet er opgørelser og forudsigelser af togenes punktlighed, og som vores nye analytiker, vil du indgå i et tværfagligt team, der bl.a. udvikler nøgletalsrapporteringer og analyser i Power BI og på vores analyseportal.

Understøttelse af forretningen med analyse og prognoser

I Analyse & Prognoser anvender vi Power BI til både faste rapporteringer og ad hoc-analyser. Dertil kommer vores analyseportal, hvor slutbrugerne selv kan trække og tilpasse en række standardrapporter.<br
Som vores nye kollega vil din primære opgave være at udvikle og vedligeholde rapporter og vores dashboard, og dermed hele forretningen Banedanmark. Vi er en del af Forretningsudvikling, og lægger vægt på innovation, agile metoder og løbende forbedringer mv. og du vil også komme til at indgå i opgaver og projekter på tværs af områdets øvrige sektioner.

Dit arbejdssted vil være Trafiktårn Øst på Carsten Niebuhrs Gade i København.

Stærk Power BI profil med et stort service-gen

Du har Power BI værktøjskassen i orden og ved hvor vigtige de rigtige rapporter er for udviklingen af forretningen. Du er visuel i din tilgang til data og formår at designe dine rapporter, så budskabet står klart og slutbrugeren får det optimale udbytte. Desuden har du:

  • en relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • dokumenteret erfaring med Power BI.
  • erfaring med datavisualisering og i at formidle af data til modtagere på alle niveauer.

Som person er du god til at opbygge og styrke relationer både internt og eksternt, og har en proaktiv holdning og lyst til at arbejde tværfagligt

Du tager ansvar og sætter en ære i at overholde leverancer og deadlines.

Løn

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.
Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 1, Hovedstad, hvor basislønnen pt. udgør kr. 332.447,00 årligt og kr. 27.703,92 månedligt. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension, og eventuelle lokale tillæg.

Er du akademiker ansættes du i henhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte analytiker Laura Kromann Vestergaard.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 19. juli 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 4
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3