[xxxxx] søger en medarbejder til VVM-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du planlægger, geograf eller jurist med interesse for miljøvurdering af infrastrukturprojekter?

Trafikstyrelsen er VVM-myndighed for havne, motorveje og jernbaner, samt for en række andre anlægsprojekter; Lynetteholm, Femernforbindelsen m.fl., og styrelsen søger en ekstra medarbejder til VVM-området.

Du vil få gode kollegaer, og du vil opleve en høj grad af samarbejde og sparring. Vi har en blanding af små og store sager, som vi løser hver for sig, men med fokus på faglig sparring og på at udnytte den enkeltes ressourcer og erfaringer bedst muligt.

VVM-området er en del af et større team, der også varetager mange andre opgaver. Teamet løser således også andre sager i relation til især havne, men teamet indgår teamet i diverse opgaver, analyser og projekter, som vedrører fysisk planlægning, klima, miljø, transport mv.

Dine væsentligste opgaver er:
Miljøvurderingen af infrastrukturprojekter er en kerneopgave, og du vil indgå i myndighedsbehandlingen af projekter i de danske erhvervshavne samt på statens veje og jernbaner. I den forbindelse kommer du til at opnå bred forståelse af og bidrage til tolkning af infrastrukturprojekters påvirkning af omgivelserne; herunder af havmiljøet, naboer, mobiliteten og af sammenhængen til anden regulering; havplan, havstrategi, vandområdeplaner mv.

Du skal desuden kunne bidrage bredt til sagsbehandling og ministerbetjeningen på området, hvor vi især løser mange opgaver i relation til havneloven. Afhængigt af din profil og interesser vil du kunne få andre opgaver i teamet.

Vi søger en akademisk sagsbehandler med en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for miljø, planlægning eller offentlig forvaltning generelt, gerne med erfaring fra den offentlige forvaltning.

Vi forventer, at du:

  • kommunikerer klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt
  • er driftssikker og korrekt i din sagsbehandling
  • har interesse for og evt. erfaring med myndighedsafgørelser, forvaltningslov mv.
  • har blik for dine kollegaer og hjælper, hvor der er behov
  • kan bidrage til at udvikle vores metoder og processer
  • holder fokus på aftaler og overblik over dine opgaver

Vi lægger vægt på videndeling og et godt samarbejde i kontoret. Vi arbejder i et åbent kontormiljø i et moderne byggeri på Kalvebod Brygge, København V.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Trafikstyrelsen - hvem er vi...
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering.

Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om jobbet hos kontorchef Jan Albrecht på telefon 22 84 61 17 eller teamleder Mikkel Zwergius Christensen på telefon 4174 1205

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest søndag den 5. september 2021.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 36 eller 37.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4