Vil du være med til at sætte retning for digitaliseringen på børne- og undervisningsområdet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for digitalisering og vil du være med til at støbe kuglerne til fremtidens digitaliseringsindsatser på børne- og undervisningsområdet? Så er du måske vores nye medarbejder i Styrelsen for It og Læring!

Bliv en del af Styrelsen for It og Læring

Du får din hverdag på Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering (KID) i Styrelsen for It

og Læring (STIL) i Børne- og Undervisningsministeriet (BUVM). I KID er der et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og sparring er i højsædet. Vi er 11 kolleger på kontoret med forskellige uddannelsesbaggrunde, men fælles interesse for digitalisering og it-sikkerhed.

Vær med til at sætte retning for digitaliseringsindsatsen

Styrelsen for It og Læring har ansvar for at sætte retning for digitaliseringen på børne- og undervisningsområdet. Vi søger derfor en medarbejder, der brænder for digitaliseringsområdet. Målet er, at vi skal sikre større sammenhæng i det digitale landskab og medvirke til at udarbejde og kvalificere digitaliseringsprojekter der understøtter en bedre sammenhæng og en stærkere infrastruktur i det digitale landskab på børne- og undervisningsområdet.

Du skal være med til at styrke og systematisere vores viden om skolers og uddannelsesinstitutioners arbejde med it, digitalisering og data yderligere gennem en tæt dialog og vidensopsamling i sektoren og bringe denne viden i spil i forbindelse med nye politiske initiativer. Endvidere forventes du at indgå i arbejdet med at udvikle og gennemføre en ny digital konference, der favner BUVM’s uddannelsesområder samt mindre opgaver i tilknytning til indsatsen fsva. informationssikkerhed.

Dine hovedopgaver bliver at:

  • Etablere og drive et setup, der sikrer en tæt dialog og vidensopsamling om behov og udviklingspotentiale vedrørende digitaliseringen i undervisningssektoren gennem dialog og systematisk vidensindsamling fx surveys
  • Bidrage til at sætte retning på STIL’s digitaliseringsindsats og understøtte, at vi har en systematisk tilgang til bl.a. vurdering af nye digitaliseringsinitiativer
  • Udarbejde og kvalificere digitaliseringsinitiativer på Børne- og Undervisningsministeriets ressort
  • Være tovholder på mindre digitaliseringsinitiativer
  • Bidrage til løsning af kontorets øvrige opgaver herunder medvirke til afholdelsen af en ny digital konference og indsatser i forhold til sikkerhedsdagsordenen.

Erfaring med digitalisering en fordel

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.soc. eller cand.scient.soc. Du har gerne 1-2 års erfaring med lignende opgaver, der kredser om digitalisering, fra en styrelse, et departement eller anden offentlig/politisk organisation. Nyuddannede, der har haft relevant studiejob et lignende sted, kan også komme i betragtning til stillingen.

Vi forventer, at du:

  • Har interesse for - og gerne et par års erfaring med – at arbejde med digitalisering og evner at se potentiale og faldgruber forbundet med digitalisering
  • Er god til at samarbejde på tværs af både faglige og organisatoriske skel, da du løbende skal være i dialog med mange forskellige kontorer og organisationer
  • Er en dygtig formidler, der tænker konceptuelt og systematisk og som hurtigt kan omsætte viden til beslutningsoplæg og præsentationer
  • Er proaktiv og motiveres af ansvar, men også spørger om hjælp, når du har brug for det
  • Er god til at procesplanlægge, så du sikrer, at alle de relevante parter bliver inddraget og hørt i de opgaver, du arbejder med

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab

Som medarbejder i KID får du et stort ansvar samtidig med, at du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt. Vi skelner ikke mellem, om man har kort eller lang erfaring – men om man har lysten og modet til at lære og blive klogere og være med til at gøre en forskel i det daglige.

Om os

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Konkret vil dit arbejdssted være Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på konsulentniveau.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2021.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest den 29. september 2021 i vores rekrutteringssystem via linket.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 40 og 41. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Rokkjær på telefon 22 73 79 09 eller per mail [email protected].

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 29. september 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5