Ingeniør til tilsyn og godkendelser med lufthavne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trafikstyrelsen søger en dygtig og ansvarsfuld ingeniør til flyvepladsområdet, hvor vi arbejder for at skabe en sikker infrastruktur for luftfarten i Danmark, i Grønland og på Færøerne.

På flyvepladsområdet beskæftiger vi os med de fysiske og organisatoriske rammer samt services, som holder luftfarten i gang. Vi arbejder ud fra både nationale og internationale regler, der sigter mod at skabe et højt flyvesikkerhedsniveau for luftfarten på tværs af grænser.

Vores arbejde består i høj grad af behandling af ansøgninger om tekniske ændringer på flyvepladser samt for luftfartshindringer i det åbne land. Vi fører et løbende tilsyn med både flyvepladser og luftfartshindringer og kommer fra tid til anden rundt til selv fjerne afkroge af kongeriget, som en bygd i Grønland eller en helikopterplatform i Nordsøen.

Vi tilbyder dig en høj diversitet af opgavetyper, der spænder fra gennemgang og godkendelse af tekniske tegninger af nye lufthavne, helikopterflyvepladser, luftrum, brændstofsystemer og meget mere; til gennemgang af organisatoriske ændringer og fortolkning af EU og ICAO lovgivning samt nationale bestemmelser. For at kunne forstå lovgivningen, er det vigtigt at man kan sætte sig ind i de bagvedliggende støttedokumenter til EU og ICAO lovgivningen, som kan være meget tekniske.

Afhængig af dine kompetencer og interessefelt vil vi tilpasse dine kommende opgaver indenfor disse mange spændende opgaver:

  • Tilsyn med lufthavne, helikopterpladser og luftfartshindringer
  • Behandling af ansøgninger om tekniske ændringer på flyvepladser og helikopterpladser
  • Behandling af ansøgninger om organisatoriske ændringer
  • Godkendelse af luftfartshindringer
  • Besvarelse af spørgsmål fra borgere og myndigheder
  • Projektledelse
  • Regelarbejde.

Opgavemæssigt fylder forberedelse, gennemførsel og opfølgning på tilsyn normalt 20-25 % af arbejdstiden, men den konkrete portefølje aftales i gruppen efter ansættelse.
I forbindelse med oplæringen i tilsyn, vil du blive udlært i auditteknikker og i sidste ende blive auditor.

Luftfartsområdet er meget reguleret, og en stor del af vores arbejde består i regelarbejde og juridiske fortolkninger af tekniske bestemmelser i samarbejde med vores jurister. Det er vigtigt, at vi er i stand til at formidle regelværket og myndighedsfunktionen på en klar og forståelig måde. Dette er en kontinuerlig proces, hvor reglerne ændrer sig, og hvor vi selv skal udvide vores kollektive viden.

Flyvepladsområdets tilsynsportefølje spænder bredt både fagligt og geografisk, og vi forventer, at stillingen vil være forbundet med en vis rejseaktivitet, normalt enkeltdagsrejser 2-4 dage om måneden, og enkelte rejser af længere varighed. Får du tilsynsopgaver på de nordatlantiske flyvepladser skal du forvente at få 1-2 rejser årligt af 1-3 ugers varighed.

Er du den, vi søger?
Det er selvfølgelig en fordel, at du har erfaring fra luftfarten, MEN det er ikke en nødvendighed. Det vigtigste er, at du har teknisk flair og kan se på tekniske tegninger, kort, og visualisere disse mentalt både på kontoret og on site.

Herudover lægger vi særlig vægt på, at du:

  • Har en naturlig nysgerrighed, gå-på mod og har lyst til at lære
  • Har forståelse for embedsmandsopgaven og
  • Er af natur grundig og pålidelig i din opgaveløsning

Den ideelle kandidat har en ingeniøruddannelse og erfaring, træning, uddannelse eller viden inden for luftfart, lufthavne eller luftfartstjenester, eksempelvis brand og redning, fuel, tårntjeneste og lignende. Da der er tale om en myndighedsstilling, vil det blive vægtet, at du har den nødvendige akademiske tyngde og kan begå dig såvel skriftligt som mundtligt. Embedsmandserfaring er et plus, men ikke et krav. Vi sørger for grundig oplæring uanset.

Flyvepladsområdet reguleres på flere niveauer fra både ICAO, EASA og nationalt, og ud over teknisk forståelse medfører dette også, at du sprogligt skal kunne agere på både dansk og engelsk.

Skulle dine erfaringer fra tidligere jobs og personlige kompetencer samlet set matche den beskrevne profil, så hører vi også rigtigt gerne fra dig.

Sikkerhedsgodkendelse
Det er en forudsætning, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ’Fortroligt’.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse snarest muligt og forventes besat på hhv. fuldmægtig- eller specialkonsulent niveau afhængig af erfaring og kompetencer

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Casper Andersen på tlf. 4178 0267.
Har du spørgsmål vedr. ansættelsesforhold og proces kan du henvende dig til HR-partner Liana Petersen på tlf. 4178 0469.

Ansøgning
Send os din ansøgning, CV samt eksamensbeviser senest den 10. januar 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 3.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4