Bolig- og Planstyrelsen søger planlæggere til planlovsområ-det

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at være problemknuser og arbejde med rammerne for den fysiske planlægning i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i den del af planlovsområdet, hvor vi arbejder med vejledning, tilsyn, udvikling og digitalisering.

Om stillingerne

I kontoret for Landsplanlægning & Tilsyn arbejder vi med en bred palette af opgaver i relation til planloven, og opgaverne i teamet vil blandt andet være:<br
  • At vejlede kommunerne om planloven
  • At føre tilsyn med, at kommunerne tilgodeser nationale interesser i den kommunale planlægning
  • At udarbejde bekendtgørelser (fx Fingerplanen), vejledninger og bidrager til lovforslag om ændringer af planloven
  • At arbejde på nye regeringsinitiativer for at understøtte udviklingen i land og by
  • Ansvar for Plandata.dk, som rummer alle gældende kommunale planer, og bidrager til digitalisering og effektivisering af planarbejdet i kommuner og statslige myndigheder

Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor samspillet mellem forskellige fagligheder sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi arbejder tæt på de politiske beslutningsprocesser og opgaverne løses ofte på tværs af forskellige ministerier, i tæt dialog med kommunerne og i samarbejde med eksterne interessenter. Vi er drevet af at kunne gøre en forskel, og at vores daglige arbejde og sagsbehandling kan gøre en forskel for den fysiske planlægning i Danmark.

Du vil blive en del af Team Plantilsyn, som bl.a. varetager de nationale interesser i kommuneplanlægningen. Dine konkrete opgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesseområder, men du vil få en stilling, hvor du eksempelvis:

  • Bliver kontaktperson for en række kommuner, som du vejleder om planloven og tilsynet med varetagelsen af de nationale interesser i forbindelse med konkrete planforslag og henvendelser.
  • Udarbejder konkrete planforslag i form af landsplandirektiver eller indgår i tværgående projekter, eksempelvis i relation til nye regeringsinitiativer såsom byomdannelse og erhvervsudvikling i hovedstadsområdet og modernisering af Køge Bugt Strandpark.
  • Bidrager til politikudvikling og politisk betjening vedr. landsplanlægning og tilsyn igennem bl.a. idéoplæg og ministerbetjening.

Bolig- og Planstyrelsen har en koordinerende rolle ift. dialogen med kommunerne om de nationale interesser i kommuneplanlægningen, og der vil derfor også være dialog og koordinering med andre statslige myndigheder. Det vil også være muligt at du specialiserer dig inden for nogle af de områder, som planloven har bestemmelser om. Det kan fx være klimatilpasning, detailhandelsområdet, produktionsvirksomheder mv.

Du bliver en del af et team, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger med forskellig faglig baggrund, hvor vi hjælpes ad og sørger for, at vi alle kommer i mål med de vores mange forskellige opgaver.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse som fx geograf, landinspektør, ingeniør eller lignende eller på anden måde indsigt i planlovsområdet. Du har gerne erfaring inden for det kommunale miljø- og planområde eller er nyuddannet med kendskab til planlovsområdet og har gåpåmod til at gå i dybden med planloven og tilsynsopgaven.

Det er en fordel, at du har erfaring med at drive større projekter med mange interessenter, og har kompetencer eller er interesseret i brugen af forskellige digitale redskaber og at anvende disse til at understøtte dit og dine kollegers arbejde. Det kan fx være gennem udtræk fra sagssystemer eller strukturering af data.

Vi forventer, at du kan formidle fagligt kompliceret stof kort og enkelt, uden at miste de faglige nuancer, at du er systematisk, kan prioritere og tilrettelægge processer og få opgaverne i mål.

Som person er du initiativrig, engageret, fleksibel og tager selvstændigt ansvar. Du trives med at arbejde tæt på de politiske beslutninger, bliver motiveret af ambitiøse krav, kan håndtere korte deadlines, og kan lide at tænke nyt og finde løsninger. Du er ikke bange for at have travlt i perioder og formår at prioritere din tid.

Om ansættelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 180 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, så der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, der lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på at være en fleksibel arbejdsplads med fokus på work-life balance og arbejder (indtil Medarbejder- og Kompetencestyrelsen melder andet ud) både med fysisk tilstedeværelse på kontoret og på hjemmearbejdspladsen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er som udgangspunkt tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. marts 2022. Tjenestested er i København.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christina Aagesen på telefon +45 20 53 17 33.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-partner Mia Kierkegaard på telefon +45 40 17 49 47.

Ansøgning

Vi håber at stillingen lyder som noget for dig! Du kan søge ved hjælp af "Søg stilling"-knappen til højre i annoncen. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 10. januar 2022.

Vi forventer at holde første samtale den 13. januar 2022.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4