Student til Landsplanlægning og Tilsyn i Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Interesserer du dig for byplanlægning, geodata og dialog med kommunerne, og har du lyst til at indgå i et stærkt plan- og IT-fagligt miljø? Så er du måske vores nye student i området for Landsplanlægning og Tilsyn i Bolig- og Planstyrelsen.

Om stillingen

Til at hjælpe os søger vi en dygtig student med gode IT- og GIS-kundskaber, og også gerne viden om byplanlægning. Vi tilbyder arbejdsdage i et planfagligt stærkt miljø, hvor du vil få et godt kendskab til planloven og et unikt indblik i kommunernes fysiske planlægning. Du indgår i Team Digitalisering og skal sammen med fire fuldtidsansatte kollegaer og to studenter drive vores Plandata.dk support, hvor du hjælper kommunerne med at indberette og aflyse planer i Plandata.dk, herunder hjælpe med upload af GIS-filer, samt holde tekniske vejledninger og hjemmeside opdateret. Herudover skal du sammen med det øvrige studenterhold supportere hele Bolig- og Planstyrelsens afdeling for Landsplanlægning og Tilsyn i forbindelse med analyser mm.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. byplanlægning, arkitekt, landinspektør, geografi, landskabsforvaltning eller lignende.
  • har kendskab til eller interesse i fysisk planlægning og geodata.
  • tager ansvar for dit arbejde, lærer hurtigt og kan samarbejde med andre.
  • er god til mundtlig og skriftlig kommunikation og har mod på telefonisk dialog med kommuner, borgere og virksomheder.
  • har gode IT- og GIS-kundskaber.
  • er nysgerrig på at arbejde med rammerne for udvikling af byer og landdistrikter.

Du kan læse mere om plandata.dk her (https://planinfo.erhvervsstyrelsen.dk/plandatadk)

Om ansættelsen

Ansættelse sker som student med en ugentlig arbejdstid på 10 timer fordelt på to hverdage. Vi lægger vægt på at vores studenter kan være på kontoret i supporttelefonens åbningstid i hverdage fra kl. 9 til 14.

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 180 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, så der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, der lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen og send din ansøgning med CV og eksamenspapirer senest den 20. februar 2022.

Samtaler forventes afholdt tirsdag og onsdag i uge 8.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3