Kan du skabe stærk business intelligence på undervisningsområdet hos [xxxxx]?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Data på undervisningsområdet spiller en nøglerolle i at styrke læring for alle børn, unge og voksne i Danmark. God formidling og visualisering af data er afgørende for, at data bliver bragt i spil. Er du ligesom os vild med at arbejde med kompleks data og rapportere og formidle disse? Så er et job i vores dedikerede BI- og frontend team måske noget for dig.

Vær med til at skabe en stærk datafortælling om statistikdata på undervisningsområdet – og hjælp os med at konsolidere front-end-processen for udstilling og formidling af data.

Styrelsen for It og Læring (STIL) er en del af Børne- og Undervisningsministeriet. Vi har et stort datafagligt miljø i styrelsen, hvor tre kontorer arbejder tæt sammen om indsamling, bearbejdning og formidling af data på alle ministeriets områder.

Du bliver en del af Kontor for Dataudvikling, der har ansvaret for at vedligeholde og udvikle ministeriets statistiske datavarehus, hvis offentlige ansigt – uddannelsesstatistik.dk – har over 500.000 besøg årligt. Vi har også ansvaret for udviklingen af nogle af de IT- og datasystemer, som skal understøtte den kommende elevfordeling på det gymnasiale område.

Vi søger en BI front-end udvikler til Kontor for Dataudvikling, som har lyst til at styrke vores interne kompetencer i vedligehold og udvikling af BI-rapportering, samt dataformidling i datavarehuset.

Vi har store ambitioner, som du kan blive en del af

Styrelsens vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi ønsker i den sammenhæng, at alle vores data skal bringes mest muligt i spil – både til gavn for ministeriets arbejde, men også blandt de mange aktører ude på uddannelsesinstitutionerne og i den brede offentlighed. Vi har udvidet og styrket formidlingen af statistiske data betydeligt de senere år. Dette stiller større krav, både til den måde vi skaber rammerne for kube- og rapportudvikling, og til vores formidling af data. Vi har aktuelt planer om en større tilpasning af vores dataformidling i datavarehuset, som bedre understøtter ministeriets samlede behov, og du vil blive en del af dette arbejde.

Du vil derfor få en hverdag med spændende og udfordrende opgaver

Din rolle bliver at:

  • Yde ekspertbistand til frontend-udvikling (kuber, dashboards og rapporter) i datateams på tværs af STIL’s datakontorer
  • Udvikle og vedligeholde designguidelines og best practice-standarder inden for dataformidling og –visualisering
  • Udvikle koncepter og procedurer for involvering af slutbrugersegmenter til indhentning af feedback til målretning af vores front-end produkter
  • Foretage kube-, rapport- og dashboard-reviews af øvrige front-end udvikleres arbejde
  • Bidrage til test og analyse af fremtidige rapporterings- og udstillingsformater for STIL’s statistikdata
  • Sikre god teknisk performance i de slutprodukter, der udstilles.

Du vil komme til at samarbejde med kolleger med stærk data-, IT- og statistikfaglighed. Vi er tre agile teams i kontoret, og du kommer som udgangspunkt til at arbejde i Team front-end, hvor der pt. er 6 team medlemmer, herunder to eksterne konsulenter og en student. Du får en travl hverdag, men der er god fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid.

STIL er en arbejdsplads med mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen og med generel fleksibilitet, under hensyn til opgaverne og i overensstemmelse med kollegager i dit team.

Du vil passe godt ind i teamet, hvis du har nedenstående kompetencer

Du kan både være nyuddannet eller have nogle års relevant erfaring. Gennem din uddannelse eller tidligere joberfaring har du fået et fagligt fundament til at kunne formidle data og tænke slutbrugerorienteret.

Du har enten erfaring med eller lysten til at lære nedenstående:

  • BI-rapportering, som du måske allerede har konkret kendskab til igennem et af følgende rapportværktøjer: TARGIT, Power BI, Tableau, Qlik el. lign.
  • Udvikling og vedligehold af datakuber i datavarehusløsninger - du har gerne kendskab til Microsofts produkter til dette, dvs. SQL, SSAS (tabulare kuber).
  • Programmering i SQL, DAX eller tilsvarende.
  • Dataformidling og kendskab til best practice inden for datavisualisering og data-storytelling.
  • Slutbrugerorienteret fokus, hvor kendskab til dataaftagerens værdiskabelse er et vigtigt kriterie for effektiv udstilling af data. Måske har du erfaring med at drive brugerpaneler, design workshops eller prototyping.

Vi forventer, at du har en kandidatgrad, gerne inden for IT, økonomi, natur- eller samfundsvidenskab.

Samtidig er det vigtigt, at du kan lide og har erfaring med at arbejde sammen med andre og befinder dig godt med at skulle indgå i et af vores agile teams.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, opkvalificering og oplæring i de vigtigste værktøjer, som anvendes. Vi har et højt ambitionsniveau, og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere. I STIL arbejder vi i agile teams – med en høj grad af transparens i opgaveløsningen. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at løse vores opgaver.

Om os

STIL beskæftiger ca. 350 medarbejdere i København og Aarhus. STIL er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi bringer data og analyser aktivt i spil for at styrke læring og beslutningsgrundlag lokalt og centralt. Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi laver på uvm.dk og i datavarehuset (www.uddannelsesstatistik.dk).

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Du ansættes enten som fuldmægtig, eller med de rette kvalifikationer og erfaring, som specialkonsulent.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. juli 2022.

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Lyder det som noget for dig?

Så send os elektronisk din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) inden ansøgningsfristen d. 20. april 2022 og angiv også på hvilken adresse du ønsker ansættelse. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 18 og 19.

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test (omtanke-test).

Har du spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Lund, 35 87 88 74, e-mail [email protected]

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3