Studentermedhjælper til [xxxxx]’s Specialkundeenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Leder du efter et spændende studiejob i København med en masse forskelligartede opgaver? Er du løsningsorienteret og har du flair for økonomi? Så er jobbet som studentermedhjælper i kab lige noget for dig.

Vi tilbyder
Et udfordrende studiejob i en stor virksomhed der bygger, udlejer og administrerer boliger. Du vil blive tilknyttet kab’s specialkundeområde og komme til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for økonomi og administration – fx bogføring, fakturering, månedlige dataleverancer og andre ad hoc-opgaver.

Jobbet vil give indblik i økonomiarbejdet og samtidig udfordre dig til, at bidrage med mere effektiv opgaveløsning på tværs af fagområder. Du vil udover de økonomiske opgaver, ligeledes skulle hjælpe dine kolleger med en lang række opgaver.

Dine kommende kolleger er fagligt engagerede og omgangstonen er uformel og positiv. Vi sætter pris på at have det sjovt når vi er på arbejde, og samtidig levere gode og professionelle løsninger.

Du bliver en del af Specialkundeenheden
Specialkundeenheden servicerer en række forskellige kunder som fx Boligorganisationer, Kommuner og Kollegier. Enheden består af en kundechef, ni kundekonsulenter, fem økonomimedarbejdere og én anden studentermedhjælper. Vi arbejder meget på tværs, og du vil skulle løse opgaver i tæt samarbejde med alle enhedens medarbejdere. Vi er en funktion med stor fokus på udvikling, fornyelse, effektivisering og vækst.

Dine mulige arbejdsområder og kompetencer
Dit fokus vil være indenfor både det økonomiske felt og mere administrative opgaver. I perioder og efter behov, vil der også være opgaver vedrørende længerevarende projekter. Der er desuden rig mulighed for selv at byde ind på den type af opgaver du finder interessante.

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver, og udvikler disse i tæt sparring med de øvrige medarbejdere på området. Du vil selvfølgelig blive støttet og oplært.

Herudover forventer vi at du:
  • er i gang med en uddannelse indenfor økonomi/regnskab fx HA, virksomhedsstudier, finansøkonom, finansbachelor eller lignende.
  • er fortrolig med it, god til Excel og kan formulere dig på skrift.
  • udviser stort engagement, er pligtopfyldende og arbejder systematisk og effektivt.
  • er åben overfor mange forskellige typer af opgaver, formår hurtigt at sætte dig ind i dem og danne dig et overblik.

Tiltrædelse og løn
Stilling er med tiltrædelse snarest muligt, og arbejdstiden er 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet – også omkring eksamensperioder. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem BL – Boligselskabernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation.

Interesseret?
Søg stillingen via nedenstående link, da vi kun modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Vi vurderer de indkommende ansøgninger løbende indtil den rette person er fundet, så skynd dig at søge.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte studentermedhjælper Stephanie Larsen på 38 38 18 00 eller kundechef Mikkel Kjøgx på 33 63 12 95.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3