RPA Udvikler til Group Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Group Finance er forankret i Aller A/S, som er moderselskab for Aller-koncernens mere end 40 selskaber på nordisk plan. Aller A/S væsentligste aktiviteter er varetagelse af strategiske og operationelle opgaver både på koncern- og datterselskabsniveau.

Group Finances væsentligste opgave er at sikre implementering af identiske systemer og processer på tværs af vore selskaber i de nordiske lande, herunder sikre konstant udvikling og optimering inden for alle områder primært i og omkring finans.

Hos os får du et spændende job, hvor du kan være med til at gøre idéer til virkelighed. Du bliver en del af et team, hvor der er stor fokus på både faglighed og samarbejde, og hvor det at være en team-player gør en kæmpe forskel. Som en del af Group Finance får du pt. 11 kollegaer, som alle er specialister inden for hver deres felt, og som alle vil hinanden og koncernen det aller-bedste.

Vi kan for den rette kandidat tilbyde en sjov og udfordrende stilling i en afdeling med et godt og nærværende arbejdsklima, og i en koncern med masser af potentiale for både personlig og faglig udvikling.

Jobbet

I Group Finance arbejder vi hver dag med at levere support, assistance og udvikling af høj kvalitet til koncernens datterselskaber. Vi søger derfor en struktureret, serviceminded og talentfuld RPA udvikler, som kan arbejde selvstændigt og ansvarligt med nyudvikling af RPA-processer, samt support og vedligeholdelse af koncernens nuværende RPA-processer.

Derfor kræver stillingen, at du har flair for at udfordre det eksisterende, og synes at kontinuerlig optimering er vejen frem, og endvidere behersker engelsk og dansk i både skrift og tale.

Din profil

Vi leder efter en ny kollega, der som menneske er empatisk, positiv, tålmodig og udadvendt. Du ser dig selv som værende struktureret med veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner, og du trives godt i en afdeling med mange bolde i luften, og hvor ikke to dage er ens.

Det er vigtigt for os, at du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret, at du er detaljeorienteret og god til at bevare overblikket samt kan gennemskue komplekse sammenhænge, og at du altid følger dine opgaver til dørs.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Design, udvikling og implementering af RPA processer vha. Power Platformen
  • Screening og validering af processer ved hjælp af værktøjer inden for RPA-screening
  • Dokumentation for automationsprocesser
  • Support og vedligeholdelse af eksisterende RPA-processer

Din uddannelse og erfaring

  • Du har en relevant uddannelse og/eller erfaring inden for IT og/eller økonomi
  • Vi ser gerne, at du har erfaring inden for RPA og automation kombineret med programmeringserfaringer med udviklingsteknologier
  • Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med Power Platformen, samt automatisering inden for finansområdet

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling

Kontaktperson

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Finance Manager Frederik Dalby Andersen på [email protected]

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Deadline er søndag d. 8. maj 2022.

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og forbeholder os retten til at lukke stillingsopslaget hvis den rette kandidat findes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3