Bolig- og Planstyrelsen søger student til Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en politisk organisation og få relevant erhvervserfaring på et område, der har stor samfundsmæssig betydning, politisk bevågenhed og mange interessenter? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

I Byggeri arbejder vi med byggelovgivningen, herunder særligt bygningsreglementet og de tilhørende vejledninger. Vores regulering skal sikre sundt, sikkert og bæredygtigt byggeri, og vi arbejder bl.a. med, hvordan hensynene mellem bæredygtighed, produktivitet og sikkerhed kan mødes. I øjeblikket afprøver vi krav til bæredygtigt byggeri med den frivillige bæredygtighedsklasse.

Kontorets øvrige opgaver består bl.a. i løbende ændringer af vores bekendtgørelser, minister- og departementsbetjening, vejledning om vores regler, samt dialog og samarbejde med byggebranchens parter, kommuner og andre styrelser og ministerier.

Om dine opgaver

Den ledige studenterstilling er placeret i enheden Sundhed & Energi, der især arbejder med reglerne vedrørende indeklimaforhold, energi og bæredygtighed.

Du vil få en vigtig opgave med at håndtere en del af arbejdet med testfasen af den frivillige bæredygtighedsklasse, herunder vedligeholde og oprette nye testbyggerier på hjemmesiden, bæredygtighedsklasse.dk, forberede mødemateriale til dialog med branchen og være i dialog med testbyggerier.

Da kontoret varetager en lang række hjemmesider, herunder bygningsreglementet.dk, bliver en del af dine opgaver også at medvirke til løbende at ajourføre og udvikle hjemmesiderne i samarbejde med dine øvrige kolleger.

Du vil også få til opgave at bidrage til kontorets generelle opgaveløsning alt efter dine interesser og profil. Det kan f.eks. være at tage mødereferater, lave research og notater, bistand ved aktindsigtssager og departementsbetjening eller udarbejdelse af kontrakter.

I Byggeri er vi to enhedschefer og ca. 30 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vores opgaver kan kun løses i et samspil af viden fra flere faggrupper. Derfor består Byggeri af ingeniører, jurister og generalister, som har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden.

Om dig

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant længerevarende uddannelse. Det er en fordel, hvis du har kendskab til den offentlige sektor. Du er velformuleret og i stand til at formidle fagligt kompliceret og teknisk stof på en letforståelig måde, og så er du fortrolig med Office-pakken. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Sitecore eller et andet CMS-system. Der vil også være brug for, at du kan løse mindre visuelle opgaver i forbindelse med oplæg eller lign., så hvis du kan arbejde med designprogrammer fra Adobe pakken, såsom InDesign, vil det være en fordel.

Vi håber, at du har lyst til at prøve kræfter med generalistrollen som en del af et tværfagligt kontor, hvor du vil få nogle gode kollegaer med forskellige faglige baggrunde, der gør det spændende at gå på arbejde. Du skal både være indstillet på at løse opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger og at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med opgaverne.

Du kommer til at indgå i et team med kontorets øvrige studenter, hvor I samarbejder om at løse teamets opgaver.

Der er derudover stor fleksibilitet i, hvilke dage du arbejder, ligesom det naturligvis er muligt at få fri op til eksamen.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden ligger på gennemsnitligt 15 timer om ugen, men kan aftales individuelt.

Du kan få mere at vide om stillingen hos Louise Meier Uldall, [email protected], 40232683.

Tiltrædelse snarest muligt.

Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, så der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca. 180 medarbejdere.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 15. maj 2022. Samtaler afholdes løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3